Igazgató írta:
Itt vagyok barátom !Szabin voltam mert síszünet volt az iskolában és Ákoska otthon volt.Ez nekem volt a legjobb mert MADARAZTAM EGÉSZNAP.A huszadik gyűrűt tettem fel és pont a Vörös Tibitől kapott tojó gyerekeire.Jól állok -no persze az én szintemen!!-mert nyugalom van a madár szobában így várhatóan sokasodunk a napokban.
Szerencsém is volt mert egy fiókát kirántottak a fészekből amíg vásárolni mentünk.A kezembe vettem de már szite jéghideg volt és eszembe jutott hogy mit is írtál nekem : rohantam a hajszárítóért.Adtam neki és visszetettem a fészekbe. Megmaradt.Na ez a madár fogja beelőzni a te madaradat!!
Mindenki másképp csinálja de ajánlom nektek az MDOSZ fórumot ,hát nem tudom mit is mondjak.Tragédia? vagy inkább mindenki másképp kicsinálja .Pedig hogy vártam az elnők úr válaszát,de lemondott.Ennyi.Majd ha lecseng akkor nektek közre adom a levelemet.Kár.
Szerencsém is volt mert egy fiókát kirántottak a fészekből amíg vásárolni mentünk.A kezembe vettem de már szite jéghideg volt és eszembe jutott hogy mit is írtál nekem : rohantam a hajszárítóért.Adtam neki és visszetettem a fészekbe. Megmaradt.Na ez a madár fogja beelőzni a te madaradat!!
Mindenki másképp csinálja de ajánlom nektek az MDOSZ fórumot ,hát nem tudom mit is mondjak.Tragédia? vagy inkább mindenki másképp kicsinálja .Pedig hogy vártam az elnők úr válaszát,de lemondott.Ennyi.Majd ha lecseng akkor nektek közre adom a levelemet.Kár.
Na cimborám ennek örűlők,akkor látom neked is bevált a hajszárító.
Ha meg is versz az se baj mert akkor jó a mester ha a tanítványa jobb lesz
.Már a 20-dik fiókádat gyűrűzöd? Az nem rosz főleg ha azt vesszük elég késön kezdtél,hát jól állsz gratulálok.
Mi is lett? Lemondott a Varga Sanyi,ezt eddig még nem hallottad,tuti forásból hallottad te?
Akkor látom nem sokáig bírta,de nem csodálom,mert ....

persze ebben is a sáját kútfejem után mentemde ha bejön akkor nagyon fogok örülni.