Ilona írta:
Valamit rosszul csináltam,így mostmár csak röviden : ma a reggeli etetésnél hangokat hallottam, a fészekből,a naptáramba a mai napra volt bejegyezve a fiókák kelése.Délután,mivel jól sütött a nap,kintről felemeltem a fészek tetejét,három fióka kelt ki az öt tojásból.Kettő igen virgonc volt a harmadik külön elnyúlva feküdt.Remélem,hogy csak jól volt lakva,de ha holnap is ezt látom,bemegyek és leveszem fészket.
Madaras86

és köszönöm,jó kis pár lesz,ha mínusz 10-15 fokban,első fészkelésre ezt produkálták.Az általad ajánlott vitamint megint nem sikerült megkapnom.Az állatpatikában azt mondták,hogy nem lehet kapni.Megkérdeztem,hogy akkor Debrecenben miért van.Megint megígérték ,hogy utána néznek.A változatos kaján kívül mit tudsz még ajánlani.
Gratulálok:) Reménykedtem benne, hogy ez lesz a vége! Nálam is vannak most kölykök, némelyik pár pedig most tojt le. Tegnapelőtt meg vittek egy kölyköt kézzel nevelni. Nem szívesen adtam oda, de a végén csak rábeszéltek. Nem kell semmi különösebb plussz azon kíül amit eddig adtál nekik, nálad amúgy is mindent megkaptak. Ami változás, hogy naponta add nekik a lágyeleséget. Nálunk is gyakran előfordul,hogy nincs a patikában ez a fajta vitamin, de olyankor megkérem őket hogy rendeljenek és szoktak is hozatni. Olyankor mindig veszek többet. Monorra gondolom nem jösz, de ha esetleg lenne olyan ismerősöd, aki jár Monorra és el tudná neked vinni, akkor megpróbálok neked venni és Monorig fel tudom vinni márc 14-én, vagy a többi alkalommal is. Kb 1000Ft körül van az ára, nem tudom pontosan. 100 ml-es. Júj, most látom, olasz gyártmány és a mi állatpatikánk van feltűntetve importőrként:D Lehet ezért nehéz hozzájutni. Bár Db-ben vettem már másik boltban is.