umari írta:
doromboló írta:
Ha az Umariska azt alázásnak veszi ha útmutatásként javaslom, hogy olvasson visza akkor nagy baj van !...Ezt gondolom csak viccből írta mert harapok !
Ha egy kalitkában véletlenül bekerül 2 hím és mindkettő elkezd énekelni akkor ott vérfürdő lesz előbb utóbb !...Ez alapvető. Ilyenekről is írtunk tizenhétszer, de ha félévenként nézel be ide akkor mondja az ember, hogy legyélszéles és lapozz mert tizennyócacccór is leírni!?..Mikor annyi dóga van az embörnek ?...Hát nem tudom !...Bisztos bennem van a hiba !,,,

Ha egy kalitkában véletlenül bekerül 2 hím és mindkettő elkezd énekelni akkor ott vérfürdő lesz előbb utóbb !...Ez alapvető. Ilyenekről is írtunk tizenhétszer, de ha félévenként nézel be ide akkor mondja az ember, hogy legyélszéles és lapozz mert tizennyócacccór is leírni!?..Mikor annyi dóga van az embörnek ?...Hát nem tudom !...Bisztos bennem van a hiba !,,,

Nem veszem rossz néven,teljesen megértem,hogy senkinek nincs kedve mindent ezerszer elismételni.

Nem volt szándékomban 2 hímet együtt tartani,azért ennyit még én is tudok!

Viszont nem fél évente jövök ide,csak sajnos nincs mit hozzászóljak,DE minden nap elolvaslak titeket,és figyelem kinél mik a fejlemények!
De még mindig nem derült ki mi a fene bajuk van a madaraimnak,hogy ilyen lelkesen "rágcsálják" a kalitka rácsait.

Csinálhatja unalom űzésből is, tetszik neki,hogy zörög...nekem is volt 2 rágcsálósom. Az egyik most egy tojó mellett van, úgy tűnik az egyéb szórakozási lehetőségek feledtették vele egyenlőre ezt a rossz szokást. A másikat áttettem egy lejjebb levő kalitba, így most az sem zörög. Gondolkodtam már rajta én is mitől lehet, ..ásványi anyagokat, szépiát kapnak...nem látszik rajtuk semmi féle betegség jele..így sztem csak szórakoznak.