Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Piros András

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 21:44 
Szevasz Ferikém kupán vágtad a szeget nem rég van internetem
tanulom is az informatikát veszettűl de paraszt létemre -elég keserves
Ne tudd meg ,hogy megörültem az ,,írásodnak"
szívből örülök a kis örökösnek nekem is van két cipórágóm csak a fiú már majd nem k....zik
a kicsit ,,14" most szeretném tanítani az igazi erkölcsre mindkettő az ÉLETEM!!!!!!!!!!!!!!!

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 23:39 
Most olvasom,a nevet a Piros András,hát ez a Bandi kell,hogy legyen.

Mi a helyzet Bandi-kám csak nem lett interneted és most azért bírsz írni?

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 23:33 
Van ilyen progi is,írj egy levelet a Vörös Tibi-nek ő neki van,de angol vagy német ha jól emlékszem és ott pont ezt tudja amit leírtál.
:drunken: Remélem ezzel segítettem Vlad Tepes.

Ja a Tibi a "Bird" nick néven van fent itt,lapozz vissza itt vagy 6-8 oldald megtalálod.

Valódi név: Takács Chris

Hozzászólás 2010 ápr. 6, 16:18 
Tintás Brámsz írta:
Tintás Brámsz írta:
a COM-os témába -ne akadj fel még eggy Sándor csak ez Varga mindent egyertelmüen leír osztály Szekció stb ha közelebről is érdekel a téma nyugodtan keresd meg őket vagy engem mindhármunk nevébe -igaz erre nemkaptam felhatalmazást de segitünk Üdv Tintás

bocs de utólag utólag néztem meg pár oldalt lehet,hogy még fatengejes vagyok vagy nincs nyelvtudásom a magyart is tolbamodva tudom de ezen aCOM besorolon nem ártana valamit
,,magyaritani" vagy csak én látom így bárki hozzászólását szivesen veszem de a légenyi témátt szerintem Varga 95%-ba vagy még többe egyértelműen leirja

Szia Tintás.

Üdv a csapatban. Neked milyen kanárid van, merre élsz????

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 22:09 
Tintás Brámsz írta:
a COM-os témába -ne akadj fel még eggy Sándor csak ez Varga mindent egyertelmüen leír osztály Szekció stb ha közelebről is érdekel a téma nyugodtan keresd meg őket vagy engem mindhármunk nevébe -igaz erre nemkaptam felhatalmazást de segitünk Üdv Tintás

bocs de utólag utólag néztem meg pár oldalt lehet,hogy még fatengejes vagyok vagy nincs nyelvtudásom a magyart is tolbamodva tudom de ezen aCOM besorolon nem ártana valamit
,,magyaritani" vagy csak én látom így bárki hozzászólását szivesen veszem de a légenyi témátt szerintem Varga 95%-ba vagy még többe egyértelműen leirja

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 21:30 

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 21:08 
VladTepes írta:
VladTepes írta:
eszterolajos írta:
Az IDRE-nek nincs ilyen színeskanáris formanyomtatványa, eszelj rajta és lesz..

OK, vettem az adást.
Eszelek rajta, ...

Eszelgetek, meg alap mankónak itt van a rágcsálóimnál használatos származásik, de azért jó lenne vmi mankó, mert ezen a COM-os kódolásos dolgon vastagon el-el akadok.
Nincs valakinek egy német, angol, bármilyen import kanárihoz kapott ilyesmi papírja? Tényleg csak a szerkezeti felépítést kéne meglesni, mert egyrészt mifrásznak feltalálni a spanyol viaszt, ha már van; másrészt dühítő lenne utólag homlokra csapni egy adag munka után, hogy "a savanyodott őszibarackba, innye, ez kimaradt".

Léccike körülnézni a ládafiában, elfekvő vinyókon, stb. Nem magamnak csinálnám, közkincsé tenném. (mert tuti, hogy mindenkinek jól jönne, a madarai nyilvántartásánál, utódok eladásánál, stb)

Amit keresel az hivatalosan tudtommal nincs nézz lapozz bele Tóth Sanyi könyvébe jó tippet rajzot találsz ha valaki jobbat tud én is nagyon megköszönöm örültem,hogy itt is lehettem ÜdvTintás

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 22:01 
Az ajtó nyílások mérete 13x13-as. A kezem és a karom befér rajta, ki fogom tudni fogni a madarat, bár gyakran nem tervezem.

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 21:33 
Szép kis madár!
Ügyes lett a ládakalitod,de a kifogás a két kis ajtón történik? Mert befele még csak beengeded de kifelé szerintem eléggé játékos lesz a dolog.

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 21:27 
A láda kalitkát nem jeleníti meg.
Kép

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 21:24 
Sziasztok.

Végre valahára sikerült elhoznom a hím kanárimat Kynyoo-tól. Csináltam pár képet róla, nem valami túl jól sikerültek, de talán látjátok milyen szép, jó kiállású madárka. És egy kép az általam készített láda kalitkáról.
Kép
Kép

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 13:44 
Szia!
Esetleg ilyesmi?
http://www.vancouvercanaryclub.com/reco ... ee-charts/

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 7:18 
VladTepes írta:
Sziasztok!

Tudna valaki mutatni (képen csatolva ide, vagy emailben) egy kanáris származási lapot (tenyésztői igazolást), vagy van estleg az IDRE-nek, mint egyesületnek ilyen formanyomtatványa? (és csak én nem leltem meg)

Az IDRE-nek nincs ilyen színeskanáris formanyomtatványa, eszelj rajta és lesz..

Papp Csaba, vagy Nyíri Feri nektek van - e valamilyen máshonnan származó formanyomtatványotok ? Ötletetetek?

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:52 
Ok, köszi a tippet!Az első képen a nyári, a második képen a "tavaszi" színében pompázik.
yv.
:lol:
Kép

Kép

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:40 
yvettenagy írta:
Ja, közben elolvastam a mondat másik részét is 8)
Szóval Budapest, XI. kerületben lakom. És a fénykép is fenn van már Csőrikéről. :lol:

Ne Avatarnak tedd fel, hanem ide a hozzászólásba, mert ide nagyfelbontásban is fel lehet tenni. A szövegbox alján (ahova írod a hozzászólásodat) van egy olyan, hogy: "Kép feltöltése a hozzászóláshoz" oda klikkelj és a többi már egyszerű...

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:38 
Ja, közben elolvastam a mondat másik részét is 8)
Szóval Budapest, XI. kerületben lakom. És a fénykép is fenn van már Csőrikéről. :lol:
A fényképről azért még annyit elmondanék, hogy lehet, hogy egy picurit most halványabb, mivel nem igen "színeztem" a télen. De színezés nélkül is, gyönyörű színe maradt, innen tudom, hogy nagyon jó tenyésztésből való. Egyébként a tenyésztőknek valószínűleg mond valamit a gyűrűn lévő szám :)

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:26 
Szia!

Igen, épp most tettem fel! Kicsit nehézkes volt:)))) De végül csak-csak. :)

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:20 
yvettenagy írta:
Sziasztok!

Olvastam, hogy több embernek problémája volt a kanárija "csodálatos" énekével!:) :drunken:

Az a helyzet, hogy nekem is van egy gyönyörű gyűrűzött lazac színkanárim (hím). Két éves. Gyönyörűen énekel, de sajnos nagyon hangosan, és általában akkor, amikor beszélgetek, vagy tévét nézek (ezt már nem abban a szobában teszem), vagy tanulnék. Nem szivesen válok meg tőle, mert nagyon szeretem, de mivel egyedül van, azt hiszem Neki is jobb lenne, egy tojó társaságában, mint velem! Annak idején 15 E Ft-ért vettem. Én most 10E Ft-ért szeretném eladni. De csak olyan helyre, ahol nem lenne egyedül, lehetőleg lenne egy párja, és "családot alapíthatna". :roll: Egyszóval jó helyre, madárbaráthoz. :P Ezért gondoltam, hogy ide is feliratkozom. Ha tudtok, légyszives segítsetek :!:
Köszönöm
yvette

Szia Yvette.
Esetleg képet tudnál felrakni róla és pár adatot, merre laksz?????

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 21:12 
Sziasztok!

Olvastam, hogy több embernek problémája volt a kanárija "csodálatos" énekével!:) :drunken:

Az a helyzet, hogy nekem is van egy gyönyörű gyűrűzött lazac színkanárim (hím). Két éves. Gyönyörűen énekel, de sajnos nagyon hangosan, és általában akkor, amikor beszélgetek, vagy tévét nézek (ezt már nem abban a szobában teszem), vagy tanulnék. Nem szivesen válok meg tőle, mert nagyon szeretem, de mivel egyedül van, azt hiszem Neki is jobb lenne, egy tojó társaságában, mint velem! Annak idején 15 E Ft-ért vettem. Én most 10E Ft-ért szeretném eladni. De csak olyan helyre, ahol nem lenne egyedül, lehetőleg lenne egy párja, és "családot alapíthatna". :roll: Egyszóval jó helyre, madárbaráthoz. :P Ezért gondoltam, hogy ide is feliratkozom. Ha tudtok, légyszives segítsetek :!:
Köszönöm
yvette

Valódi név: K.-né T. Tímea

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 20:47 
leho írta:
...Ez valszeg a gyűrűzésnél is így van, mert akkor még csak sejted(v reménykedsz)a színt illetőleg.

Hát igen, erre hirtelen nem gondoltam. :roll:

+3620/503-8303
timba76@freemail.hu

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 134  Következő