Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Molnár Tamás

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 13:20 
oké :)

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 13:18 
Tamás08 írta:
Nem gond ha tudatlanságom miatt kiutáltok!Ha untátok a hülyeségem de megérthetnétek kezdő vagyok és örültem volna ha valaki felnyitja a szememet mennyi gondal jár a kanári.Köszönöm

Na, Tamas, figyuzz ide! Itt mindenki turelmesen es nagy segitokeszseggel van irantad, ha nem vetted volna eszre :wink: (csak en vagyok kicsit goromba gomba, bocsi)! Nehogy azt hidd, hogy csak te vagy kezdo, nem reszesulsz ebben a kivaltsagban :lol: 8) Szovel, nyomas olvasni: Kanári (általánosságok, betegségek), es ha meg mindig van kerdes VISSZAVARUNK! Sertodes meg ne legyen, ok? :wink:
:28:

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 13:13 
KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSED MARCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 13:05 
Nem gond ha tudatlanságom miatt kiutáltok!Ha untátok a hülyeségem de megérthetnétek kezdő vagyok és örültem volna ha valaki felnyitja a szememet mennyi gondal jár a kanári.Köszönöm

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 12:57 
No végre!!
Így már nincs is mocim.Csak legyél itt mert itt kell a dolgos kéz.És egy idő óta beírás előtt mindig elölnézetre kapcsolok. :D Mert tanulni pedig kell.Szivesen viszek neked egy piros madarat mert nehogy csak a Papcsa lásson.Május 16 indulok egy színeskanári bajnokhoz no meg a többi helyre is ./de jó lenne megtanulni a kimásolást is mert akkor már igazi színes lenne a beírásom/ :65:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 12:44 
Igazgató írta:
Nyilt levél a "laptakarítóhoz"!!
Követelem hogy legyél itt mert hiányoznak a beírásaid, nem teheted meg hogy itt haggyál bennünket!
Amennyiben megtudom hogy csak pü lakó lettél akkor többet nem veszem magamra érvényesnek a leírtakat :D :D és azonnal elkezdem a még mindig nálam lévő kétkerekű felrakását :08:
Gabesz hol vagy?

:roll: ... nekem meg a rollerosok hianyoznak! :| :evil:
Itt irtam neked is, nem pu-ben, kedves Igazgato, megsem olvastad el, nem javitottal. Nekem kellett. Azota sok viz lefolyt mar az Olton s itt a szines topikon is par oldal...
Ugyanez ervenyes Tamasra is, akinek itt irtam, hogy olvasna mar bele az altalanos kanaris topikba, de neki kenyelmesebb itt es most azonnal valaszt kernie egeto kerdeseire. Szerencsejere, Marcsinak van ideje :lol:
Nos, kedves Tamas, a Marcsi altal adott hazi feladaton kivul KOTELEZO HAZIOLVASMANYOD IS LESZ: viewtopic.php?f=17&t=83&start=0 Vigyazz, mert kikerdezem! :lol:

Udv: Gabesz

Ui: "...és azonnal elkezdem a még mindig nálam lévő kétkerekű felrakását" na ha'lam! :roll: :lol:

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 12:27 
Nyilt levél a "laptakarítóhoz"!!
Követelem hogy legyél itt mert hiányoznak a beírásaid, nem teheted meg hogy itt haggyál bennünket!
Amennyiben megtudom hogy csak pü lakó lettél akkor többet nem veszem magamra érvényesnek a leírtakat :D :D és azonnal elkezdem a még mindig nálam lévő kétkerekű felrakását :08:
Gabesz hol vagy?

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 11:12 
Tamás nem csöndre de nyugalomra intelek.
Sajnos csak akkor jön a gyerek ha türelmes vagy és azt csinálod amit kell.
Közre adom mert én is akarom h más is tanuljon!
Karácsonykor már annyira versenyszellemben voltam h szinte a szobába aludtam volna.Hajtott előre a tenyésztés.No ugorjunk...Úgy letolt az én arany bajnok haverom-ha utolsó lenne akkor is a cimbim lenne!!-fric h alig álltam meg nehogy csúnyát mondjak vissza. mert a rohanásomba kimerült ez az évem. 35 kis madaram lett és könyörgök ne kérdezzétek mennyi tojásból. :bom: :bom:

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 10:23 
Írtam a pü-kre választ aki nekem írt. Marcsi ,Tepes,Cray.
Köszi.

Hozzászólás 2010 ápr. 16, 12:58 
ckuzmos írta:
Sziasztok,

bevallom egy kicsit hagytam az indulatosabb hozzászólásokat, vitákat elindulni, reménykedve abban hogy felnőtt emberek módjára meg tudjátok beszélni a problémákat és a félreértéseket. Hát ez nem jött össze!
Innentől kezdve minden olyan hozzászólást török, amiben bármiféle intrika, személyeskedés és áskálódás van!
Valamint a roller kanáris csoport kiválásának témája, az új fórumon történő hozzászólásokra való reagálás, üzengetés hasonló elbírálás alá fog esni!

Üdv:
Csaba

Ui.: Természetesen ha bárki tisztán szeretne látni, információra lenne szüksége vagy meg szeretne beszélni dolgokat, magánban állok rendelkezésére.

Egyetértek! Legyen már vége... :lol:

Hozzászólás 2010 ápr. 16, 12:57 
Írtam ovodásként de nem mebt fel.Ma átmegyek du hozzád.
Cs.I.

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 ápr. 16, 12:55 
Sziasztok,

bevallom egy kicsit hagytam az indulatosabb hozzászólásokat, vitákat elindulni, reménykedve abban hogy felnőtt emberek módjára meg tudjátok beszélni a problémákat és a félreértéseket. Hát ez nem jött össze!
Innentől kezdve minden olyan hozzászólást török, amiben bármiféle intrika, személyeskedés és áskálódás van!
Valamint a roller kanáris csoport kiválásának témája, az új fórumon történő hozzászólásokra való reagálás, üzengetés hasonló elbírálás alá fog esni!

Üdv:
Csaba

Ui.: Természetesen ha bárki tisztán szeretne látni, információra lenne szüksége vagy meg szeretne beszélni dolgokat, magánban állok rendelkezésére.

Hozzászólás 2010 ápr. 16, 7:34 
VladTepes írta:

Skrachlaci: azért szól be, mert ott is igaza volt, és most is az lenne, ha nem mindenben a támadást látnátok, hanem hogy pl védeni akar... nyugisabb lenne az élet. Ott, a rollerosban azt akarta elkerülni, amit ippeg feszegettél, hogy a két fórum közt oda-vissza legyen beszólósdi, meg vita/veszekedés. Itt meg, ahogy fentebb írtam, csak mindnyájunk seggit védi épen.
Úgyhogy szerény véleményem szerint inkább köszönjük meg, hogy csinálja.

Béke :-)

VladTepes!
Ha már megszólítottál!-
Ez a te nézőpontod, ( amit meg is értek azok után amit a Bélával műveltetek, meg úgy általában a rolleros topikkal ) attól hogy sokat, és mindenhova írsz, még nem leszel okosabb, meg igazságosabb.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Skrachlaci 2010 ápr. 16, 18:50-kor.

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 20:15 
Gigor György írta:
Szia nem értettem félre semmit, csak azt nem értem hogy miért is kellene ezt a topikot átnevezni vagy kinek miért szúrja a szemét ez az elnevezés, hogy ezen gúnyolódni kellene vagy vicc tárgyát képezi. Talán idáig még nem volt ismert ez a kifejezés, vagy az szúrja valakinek a szemét hogy épp kanári az egyik alany ebben a műfajban, egyébkén meg te is tudod hogy nem én raktam ide ezt a topikot csak én nyitottam, mint ha sejtettem volna hogy lesznek megjegyzések. Talán a régi helyén kellet volna hagyni, ott a nemes kanári tartók (tenyésztők) ízlését nem ingerelte volna. Fordított estben szerintem meg egy igen érdekes téma és változatos műfaj, csak nézőpont kérdése az egész. Úgy látszik ez a fórum incidensek nélkül nem tud létezni, szerintem bárki önérzetét sértené ha valami olyasmin viccelődnek vagy gúnyolódnak amit ő hozott létre.
ckuzmos írta:
Szia Gyuri,

Gabesz a "kenőcsös" topikkal kapcsolatban a pasztára gondolt, nem értetted félre véletlenül a dolgokat?

Miért nem jó ez a topik név?! Minek ez a túlszabályozás, meg mindenbe beleszólok, mégha nem is értek hozzá? Nem is rég, nekem azt mondta a rollerosban,hogy ne szóljak bele mert nem telefon.. :) Akkor most méé szól beeleee ? :shock: 8) :)

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 20:11 
Gyuri,

ez amit te képviselsz tök jó. Nyugaton szinte tombol.
Nagyon érdekes téma is. Egy közeli ismerősömnél voltak is stigók párban.
Kaptam is tőle fiókát de én spec semmire nem mentem, így minden elismerésem a tiétek.
Nem hinném hogy bárki is bántani akart volna én minden nap figyelemmel kísérem a topikod és végigolvasom, mert hasznos lehet. Attól függetlenül hogy nem szabályos!

Üdv

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 19:33 
Szia Gyuri !
Szrtm tökéletessen igazad van önérzet terén,bocsáss meg ha megbántottunk én személy szerint nem viccet szerettem volna a dologból csinálni.De így nem csak mi témához oly hűen érdeklődők hanem a hatóságnak is könyebb ránk találni.Pusztán ezért fogalmaztak egy páran finoman és ezért is félnek véleményt nyilvánítani minden tisztelet a kivétel(ek)nek és a tartóknak.Pusztán ezért gondoltuk szerintem egy páran a más címre nem azért,hogy megalázzunk és egy ily komoly témából viccet kreáljunk saját szorakázásunkra.
Mégegyszer bocsesz remélem azért nincs harag mert kár vóna ezt a topikot bedögleszteni :30: :31: :25:

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 18:43 
Szia nem értettem félre semmit, csak azt nem értem hogy miért is kellene ezt a topikot átnevezni vagy kinek miért szúrja a szemét ez az elnevezés, hogy ezen gúnyolódni kellene vagy vicc tárgyát képezi. Talán idáig még nem volt ismert ez a kifejezés, vagy az szúrja valakinek a szemét hogy épp kanári az egyik alany ebben a műfajban, egyébkén meg te is tudod hogy nem én raktam ide ezt a topikot csak én nyitottam, mint ha sejtettem volna hogy lesznek megjegyzések. Talán a régi helyén kellet volna hagyni, ott a nemes kanári tartók (tenyésztők) ízlését nem ingerelte volna. Fordított estben szerintem meg egy igen érdekes téma és változatos műfaj, csak nézőpont kérdése az egész. Úgy látszik ez a fórum incidensek nélkül nem tud létezni, szerintem bárki önérzetét sértené ha valami olyasmin viccelődnek vagy gúnyolódnak amit ő hozott létre.
ckuzmos írta:
Szia Gyuri,

Gabesz a "kenőcsös" topikkal kapcsolatban a pasztára gondolt, nem értetted félre véletlenül a dolgokat?

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 13:06 
hááát,
bocsi de az most tényleg eredetileg is a "Kanári (általánosságok, betegségek)" topikban volt :)
de átrakom a tiedet :wink:

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 7:39 
A rolleros társaság elköszönt, és mivel a témát már jó pár napja lezártnak tekintjük itt az idren, úgy az ehhez kapcsolódó hozzászólások is törölve lesznek. Ha nem bánjátok. S ha igen, úgy is .
Kedves Gabesz !
A lehető legjobb kezekbe került a :110: én legalább is örülök neki.Főleg azért mert neked kell a legjobban ismerni az IDRE általános szabályzatát és a hozzátartozó etikett kőbe vésett szabályait.
Utolsó mondatodat viszont nem szeretném félre érteni.
Ismételten örülök h te lettél a "110".
Csiszár István

IDRE tag

Hozzászólás 2010 ápr. 14, 21:30 
Szia Gyuri,

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 66  Következő