Sziasztok
Hát megvolt ez a börze is. Most már 2 éve tulajdonképpen szinte az összesen ott vagyok, voltam de azt hiszem kimondhatom hogy ez volt eddig a leggyengébb.
Kevés madár, és sok árusnál gyenge minőség jellemezte a mostanit, valamint ennyi pénzből amit belépő gyanánt beszednek nyilván levághatták volna a füvet előtte hogy ne térdig vizes fűben kelljen gázolnia az embereknek./ezen a téren nem csak én morgolódtam ahogy hallottam /. Arról nem is beszélve hogy nem értem miért nem képesek murvás közlekedőutakat kialakítani mikor az minden téren megkönnyítené mind az árusok mind a vevők dolgát és kulturáltabbá válna egy országos esemény.
Előttem szólóval nem értek egyet abban hogy volt minden pl törpében szinte képtelenség volt szép madarat találni, nem is találtunk. Igaz ez a tendencia lassan egy éve folyamatosan romlik. Csak tudnám hova tűntek a törpe tenyésztők.
Egyre több nagy papagáj jelenik meg és már párokat is árulnak, nyilván a gazdasági válság elérte a madarásztársadalmat is.
Nimfa volt dögivel igaz ahhoz reggel 5-re kell odaérni hogy megelőzd a románokat akik számolatlanul felvásárolják az összeset:)
Idei évben nem volt még igazi nagy börze ebben nyírván az is közrejátszik hogy vagy hideg van vagy esik de majdcsak összejön egy normálisabb főleg hogy nem lesz nyári szünet sem.