A madarak köszönik a dicséreteket,és persze én is,de igazából az ő érdemük
Gideon írta:
Szevasz Minusz szépek a madaraid
Lenne két kérdésem, mennyire bírja ez a drót a kültéri használatot illetve nem rágják a madarak?
válasz írta:
A helyük egy trapéz alapú röpde aminek a hosszabbik alapja olyan 3,6m,a rövidebbik alapja 2m hosszú,a magassága(mármint a trapéz magassága,nem a röpdéé)olyan 2 méter,tehát ha jól számolom olyan 5,6négyzetméter a röpde területe,ekkora helyen ezeknek a madaraknak nincs bezártságérzésük,ergo nem próbálnak szabadulni,nem rágják a drótot(van bent sok faág,avval lefoglalják magukat).Maga a drót nem túl vastag,de a sűrű szövése miatt fizikailag eléggé ellenálló a macskákkal,egyéb ragadozókkal,ragadozómadarakkal szemben(egyszer épp a röpde mellett áltam mikor valami nagy és kampóscsőrű madár lecsapott a madaraimra

) ,inkább a rozsdásodás veszélyes rá ahol a műanyag bevonat le van jőve,de egyelőre még ez se olyan veszélyes rá, mert még csak tavaly nyár óta van kint.
Egyébkén ha googleba beírod hogy röpde,a szöveges találatok fölötti 4 kép közül a második az enyém
Ez:

itt meg egy másik szögből:

Tegnap miközben kint munkálkodtam a kertben(épp egy másik röpdét építünk

)kiderült számomra hogy mind a két fischerim valószínüleg hím,úgyhogy az egyiket elcserélném egy normál zöld tojóra,lehetőleg Budapesten vagy közelében(konkrétan őt:
http://www.postimage.org/image.php?v=aVBYzs9),állítólagosan egy 2008-as őszi fészekből való,elég kicsike méretű az átlaghoz képest és a fejformája is kicsit érdekes(legalábbis számomra,de mondjuk ez a fentebb linkelt képen nem igazán látszik),úgyhogy akár rá is fizetnék.