Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2007 nov. 29, 22:40 
mona írta:
(Ez az idézet még nekem se megy tökéletesen, nem tudom betenni, kitől idézek...:shock: Bocsi, Gabesz, tőled idéztem.)

Oké, megvan!!! :D Bocsi mindenkitől!

Hozzászólás 2007 nov. 29, 22:35 
Idézet:
:95: Nnna, úgy látom, Amaryl, Lajos és Caba, megúsztátok fejmosás nélkül... Pedig!!! Laughing

(Ez az idézet még nekem se megy tökéletesen, nem tudom betenni, kitől idézek...:shock: Bocsi, Gabesz, tőled idéztem.)

Látod Gabesz, mi, Libák ezért biztos le lettünk volna dorombolva... 8)

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 nov. 29, 22:22 
Szekus vótam picinyem ! :76:

Hozzászólás 2007 nov. 29, 22:07 
Sziasztok!

Doromboló, áruld már el lécci ámuló szemeimnek, hogy honnan tudsz te ilyen profin román nyelven??? :shock:

Hozzászólás 2007 nov. 29, 21:45 
Most is rosszul írta hogy "köszönöm", mert helyesen : Nagyon köszönöm !...Hihi ! :wink:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 nov. 29, 16:44 
:95: Nnna, úgy látom, Amaryl, Lajos és Caba, megúsztátok fejmosás nélkül... Pedig!!! :lol:

Szia, Almamag :D ! Biztosan már türelmetlenül várod a kis füttyöst! Bocsi, énekest! És aztán majd szakmai ártalomból fakadóan meg sem állsz egy pár madárnál. Nem alaptalanul fél tőled Neco :wink:
Doromboló, kapsz egy piros pontot román nyelvből! :28: Gizmóval volt egy építő jellegű "szakmai" vitánk romány nyelven... És kiderült, hogy egyikünknek sem volt igaza... (hím, bak, kan stb. :lol: )

Valódi név: Zsófi

Hozzászólás 2007 nov. 29, 12:27 
Minden kedves Katalinnak boldog névnapot! :06:

Valódi név: Zsófi

Hozzászólás 2007 nov. 29, 12:20 
neco írta:

Huuuhhhh! Valóban!!! Tőle majd még tanulnunk is lenne mit?! (tényleg, hova tűnt Almamag?! rég nem láttuk...) Ha az 5-6 szintén kezdő srác még hozzájuk hasonlóan komolyra veszi a figurát, akkor tényleg észnél kell lenni jövőre 8) !
Gabesz meg szerintem tanult itt a forumon annyit, hogy nem fog elszúrni semmit. A szaporítás ment neki, szerintem a tenyésztésbe is beletanul néhány év alatt. Főleg ha mer kérdezni (mint eddíg) és következetesen be is tartja a tanácsokat (mint eddíg) amit kap innen!

Jelentkezem! Pár napig nem olvastam a topikot, de nem tűntem el! :)
Továbbra is számítok egy - egyenlőre csak egy - roller fiúra, ha Doromboló nem felejt el. :)
Kalit már megvan, és vettem "macskaalmot" is, itt várakoznak. Amint belátható közelségbe kerül a madárka, azonnal bevásárolok kanárieleségből is, egyenlőre maradok a Prestige-nél, egy kis madárnak nem akarok túl nagy tételben bevásárolni, ez a márka meg elég jónak tűnik.

Szóval, én olvaslak titeket, örülök a lelkesedéseteknek, és lehet, hogy idővel én is nekiállok tenyészteni, mert nagyon érdekes és szakmai kihívásnak sem rossz! :)

Hozzászólás 2007 nov. 29, 11:18 
Hát ez a kóstolgatás nekem nem fog menni...
Ha eddig 3 éven át jó volt nekik, amit kaptak, akkor ezután is jónak kell lenni :lol:
Azt én is látom, amikor esetleg molyos, vagy nagyon poros, esetleg még meg is szaglászom, de ennyi....

Hozzászólás 2007 nov. 29, 11:09 
Köszönöm, Teutsch-né (Teutsch asszony).

Hozzászólás 2007 nov. 28, 23:36 
Azt még csak el tudtam olvasni amit románul írt a Gabi, hogy 2 tojó + egy hím , de amit te írtál azt nem egészen ?!... :shock:

Hozzászólás 2007 nov. 28, 21:51 
Mulţumesc, d-na Teutsch. :salut:

Hozzászólás 2007 nov. 28, 20:17 
Hááát Gabesz,mert tudod??? aki rollerezik az nem öregszik!! :06: :05:
Nagyapám is 97évig élt!!!!! igaz,mással nem is nagyon törődött,mint mesélték,csak a madaraival!!! azért nekem sok más egyéb gondom-bajom is volt! :24: Lajost meg a fejebúbjáról is fel lehet ismerni!!!! :59: :51:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 nov. 28, 19:46 
Csaba és a :27: kép hól van ? Vagy lemaradtál róla ?

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 nov. 28, 18:48 
Jujjjj, Ti most mit fogtok kapni ezért!!! Oda se merek nézni! :57:
Néztem én ezt a képet, hogy valamit fel kéne ismerni belőle, mintha Lajosnak a feje búbját :D A hölgy talán hasonlít a profilodra, csak sokkal fiatalabb! :86:

Hozzászólás 2007 nov. 28, 18:02 
Menten meg is őrülök!!!! :22: mikor csináltad azt az átadási fotót????még ilyet!!!!nem vagy semmi,,Csaba!!! :93:

Hozzászólás 2007 nov. 28, 14:36 
doromboló írta:
Meg kell kóstolni az összes magot, annak kellemesnek kell lenni.

Sziasztok!
Ezt a hozzászólást körbe fogom hurcolni a családon, mint a véres kardot! Ugyanis körberöhögnek, mikor hosszan szimatolom és kiskanállal kóstolgatom a madaraknak vett magot! :72:

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2007 nov. 28, 14:27 
Majd el felejtettem!
Az ominózus rizsponty átadás:

Kép

Hozzászólás 2007 nov. 27, 11:10 
Barátaim,

azt veszem észre, hogyha több ideig nem olvaslak titeket, mégha útólag el is olvasom a sok hozzászólást, már elmúltak az események, s így nem nagyon van mit szólnom. A másik is, s emiatt is nincs mit per pillanat a másik topikba írjak, az az, hogy a madaraink szerepe a lakásunkban az "élet megjelenítése" főleg ha a Felem, vagy az ő Fele (én) nincs otthon. Több madárba nem tudunk gondolkodni, mivel nincs helyünk. Emellett persze a madaraink számára a tőlünk telhető legjobbat adjuk.
Gabesz, hogy a topikolvasók/írók tudnak-e róla vagy sem, az attól függ, hogy érdekli-e őket.
Válaszom: nem tudnak róla.
Szép napot

Hozzászólás 2007 nov. 26, 23:38 
Köszönöm Mona az elismerésed! A rollereket mindenképp külön tartom majd! Még ki kell ügyeskednem ezt valahogy! Most ezen jár az agyam! Ha átugrunk a rolleres topikba ott dorombolónak van egy nagyon jó hozzászólása Gabesz irányában miszerint eleinte az ember mindenféle madarat összevásárol ami éppen megtetszik neki én már szűkítem a dolgokat nem akarok tömeget nevelni ezért figyelem a zebráknál és a hullámosoknál az öröklődést és örökítek tovább mutációkat illetve növelek méretet! Aztán meglátom mit tudok elérni ezzel panaszkodnak a helyi kereskedők hogy nincs színválaszték pl hullámosba amikor pedig egyik másik tenyésztőtársam hozzám irányítja őket akkor csak annyit mondanak hogy drágák a madaraim márpedig én igyekszem minőségi madarakat nevelni... Ha más nem lesz majd Monoron eladom őket kedves román "kollégáknak"! De ha ez így lesz akkor felszámolom őket az tuti mert akkor nincs szükség a jó zebrákra és hullámosokra így nem lesz értelme foglalkozni velük sajnos! Amúgy amiket láttál még Mona azok kacagó gerlék voltak és nimfapapik ők a barátnőm kedvencei így nekik is kellett helyet szorítani! Az idei év mindneképpen döntő lesz számomra hogy merre mozdulok tovább nagy érdeklődéssel várom a rollereket és a rizspintyeket is bővíteni fogom már dolgozok rajta!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 66  Következő