Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2010 máj. 8, 19:44 
Ja és a köhögésem úgy nyomja mintha fel vettem volna magnóra :)

Hozzászólás 2010 máj. 8, 19:43 
Szinte már csak olyan szavakat mond, amiket tőlem és a páromtól tanult.
pl. szevasz,cső,csendlegyen,viselkedjél jóóó? :) , finom?, okos, Orsi okos :)

Hozzászólás 2010 máj. 8, 15:21 
Betty, nevetnékem támadt ahogy olvasom Gyurika mennyire nem szereti a mosakodást.. :lol: nana.. :lol:
Tomi, ezt,hogy csendlegyen már tőled vette át Yoki? Vagy már szerepelt a szótárában? Vannak szavak amit nálad tanult meg?

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2010 máj. 8, 7:55 
Jó reggelet!
Mindenki felébredt már a jákók közül? :D
Tupek akkor már perfekt tud tyúk nyelven. Az jó, mert napközben, ha kint van esetleg a teraszon, akkor tudnak beszélgetni, na meg el kell kezdeni az idegen nyelvet már bölcsiben :lol:

Yoki, zajonganak körülötted igaz? Szólj csak rájuk máskor is, hogy csönd legyen :D Felénk is reggelente van olyan "piaci hangzavar"..a szavak csak úgy röpködnek.

Ma fürödtünk, de Gyurika nem komálja a vizet és mikor fújom a virágfújóval, mondja, hogy na-na :)

Hozzászólás 2010 máj. 7, 22:34 
Betty írta:
Mz/xx...mz/xx itt Gyurika!
Üdvözöllek beneteket Tupek és Yoki! :D
Tupek édes vagy nagyon! Jajj de hasonlítasz a tesódra! Miért is kell már aludnod? Azért mert még bölcsis vagy gondolom :)
Nálunk is menden rendben. Én most értem haza a shoppingból és gyurika már alig várta, hogy nyomja a szöveget nekem :D Itt habratyol folyamatosan.
Kép

Szia Gyuri!

Na ideosontam a géphez a gazdi már horkol.. :D Ja ja még bölcsis vok, de a tyúkok az udvarról, már így is oda vannak értem, simán megdumálom őket.. :wink:

Hozzászólás 2010 máj. 7, 21:50 
Nekem meg mondja hogy csendlegyen! :D

IDRE tag

Hozzászólás 2010 máj. 7, 21:07 
Mz/xx...mz/xx itt Gyurika!
Üdvözöllek beneteket Tupek és Yoki! :D
Tupek édes vagy nagyon! Jajj de hasonlítasz a tesódra! Miért is kell már aludnod? Azért mert még bölcsis vagy gondolom :)
Nálunk is menden rendben. Én most értem haza a shoppingból és gyurika már alig várta, hogy nyomja a szöveget nekem :D Itt habratyol folyamatosan.
Kép

Hozzászólás 2010 máj. 7, 20:54 
sonyextreme írta:
Hy Tupek!

Itt Yoki, és a gazdi most jött haza melóból, úgyhogy csüngök egy kicsit a nyakán :)

Cső Yoki!

Jó neked! Nekem bezzeg már aludnom kell.. :roll:

Hozzászólás 2010 máj. 7, 20:47 
Hy Tupek!

Itt Yoki, és a gazdi most jött haza melóból, úgyhogy csüngök egy kicsit a nyakán :)

Hozzászólás 2010 máj. 7, 20:17 
Itt Tupek!
Yoki, Gyuri jelentkezzetek! Vétel! Mi ujság nálatok, hogy viselkednek a gazdik? :lol:
Kép

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 máj. 6, 14:17 
Betty írta:
Egyébként a kalitba fém láncot nem szabad rakni ugye?

Egyrészt sajnos a lába/körme könnyen beleakadhat, másrészt igen komoly esélye van egy fémmérgezésnek.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 máj. 5, 15:32 
:02:

Egyébként a kalitba fém láncot nem szabad rakni ugye? Korábban volt neki egy hosszú lánc beakasztva amivel állítólag fél napokat eljátszott. Én nem adom neki, pedig szeretné megkaparintani, de valahol azt olvastam, hogy egy idő után akár nehézfém mérgezést is kaphat. Ez a lánc nem rozsdás, így is veszélyes lehet?

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 máj. 5, 15:11 
Tuli írta:
Betty írta:
Egyébként még nem volt kint, de nagyon jönne már. lehet, hogy ezzel jelzi, hogy ki akarna már jönni? Ma vagy holnap ki fogom engedni :)

Ja,....és a kongó fiú is kopogtat. Biztosan rá fogsz jönni miért is csinálja. :-)))))

Illedelmesen kopog, hátha kinyitják az ajtót... :lol:

Hozzászólás 2010 máj. 5, 15:01 
Betty írta:
Én is gondoltam erre Marcsi, hogy udvarlási háttere lehet. Esténként leülök a kalit mellé és ő lejmászik hozzám a magasból. Ilyenkor figyel és gyengéd puszit is ad és olyan érdekes a viselkedése. Figyelget, akár 10 percig is kapaszkodva áll az oldalrácson és el nem mozdul mellőlem. :) Közbe beszélek hozzá és ilyenkor olyan érzésem van, hogy amit mondok azt mind raktározza mert annyira koncentrál és figyel.
Nálam is szokott a nimfa udvarláskor kopogni a csőrével, de ez más. Ilyenkor üti a csőrét az ülőrúdhoz. Szabályosan úgy mint a harkály.

Egyébként még nem volt kint, de nagyon jönne már. lehet, hogy ezzel jelzi, hogy ki akarna már jönni? Ma vagy holnap ki fogom engedni :)

Ja,....és a kongó fiú is kopogtat. Biztosan rá fogsz jönni miért is csinálja. :-)))))

IDRE tag

Hozzászólás 2010 máj. 5, 7:38 
Én is gondoltam erre Marcsi, hogy udvarlási háttere lehet. Esténként leülök a kalit mellé és ő lejmászik hozzám a magasból. Ilyenkor figyel és gyengéd puszit is ad és olyan érdekes a viselkedése. Figyelget, akár 10 percig is kapaszkodva áll az oldalrácson és el nem mozdul mellőlem. :) Közbe beszélek hozzá és ilyenkor olyan érzésem van, hogy amit mondok azt mind raktározza mert annyira koncentrál és figyel.
Nálam is szokott a nimfa udvarláskor kopogni a csőrével, de ez más. Ilyenkor üti a csőrét az ülőrúdhoz. Szabályosan úgy mint a harkály.

Hozzászólás 2010 máj. 4, 22:08 
Betty írta:
Én is permeteztem már. Igaz menekült a permet elől, de mondtam neki, hogy 2-3 naponta illik fürödni :)

Olyankor mi a baj, ha a csőrét ütögeti az ülőrúdhoz? 2x fordult ilyen elő és kb 3-4 szer ütötte oda. Remélem nem olyan mint a gyerekeknél az érzelmi elhanyagoltság mikor a fejüket ütik a falba! Igyekszem sokat foglalkozni vele és beszélni hozzá, nem tudom mit akar ilyenkor kifejezni.

Nálam a kisebb papagájok (nimfa) szokták udvarláskor, párzási időben a csőrükkel kopogtatni a rudat, vagy a kalit rácsát. Valószínűleg nála is hasonlót jelenthet, de biztosan lesz aki ezt jobban tudja, csak azért írom, hogy ne aggódj, nincs semmi baj.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 máj. 4, 20:21 
Skrachlaci írta:
.. esetleg valamelyik nagyszülő rákacsintott a Harkályra.. :)

Harkály??? Na látod az lehet, hogy fakopáncsvér csörgedezik benne :lol:
Azt szoktam neki mondani, hogy varnyúúúkezdemény, de eddig még nem gyanakodtam a harkályra :)
Eddig 2x láttam, hogy ezt csinálja és utána fütyül meg beszélget.
Valaki esetleg tudja mit jelent ez?

Hozzászólás 2010 máj. 4, 20:03 
Nemtom miért ütögeti a csőrével az üllőrudat! Ilyet nem tapasztaltam még.. :shock: Lehet csak rossz szokás... esetleg valamelyik nagyszülő rákacsintott a Harkályra.. :) Mindenesetre figyelgesd mikor csinálja..

IDRE tag

Hozzászólás 2010 máj. 4, 18:09 
Én is permeteztem már. Igaz menekült a permet elől, de mondtam neki, hogy 2-3 naponta illik fürödni :)

Olyankor mi a baj, ha a csőrét ütögeti az ülőrúdhoz? 2x fordult ilyen elő és kb 3-4 szer ütötte oda. Remélem nem olyan mint a gyerekeknél az érzelmi elhanyagoltság mikor a fejüket ütik a falba! Igyekszem sokat foglalkozni vele és beszélni hozzá, nem tudom mit akar ilyenkor kifejezni.

Hozzászólás 2010 máj. 4, 12:19 
Elszórakoztatja magát György ( :D ), és eszközt is talált hozzá!A youtube-on láttam olyan videót, ahol asszem egy Amazon vakargatja a fejét egy tollal.. :) Most permeteztem meg langyosvízzel Tupekot, a teraszon már elég meleg van, úgyhogy igencsak tetszett neki!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 148  Következő