Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2007 dec. 3, 14:04 
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves megemlékezést és a renget szépséges virágot!Igazi varázslók vagytok,hogy decemberben ilyen sok,csodálatos virágot hoztatok nekem!

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 2, 19:33 
Sziasztok!
Igaz, hogy ez nem zebrás topik, de muszáj megmutassam nektek ezeket a tündéri madarakat :D Karcsika és Pintyő annyira megtalálták egymást, hogy ez már szebb nem is lehetne!
Kép

Egy kis kurkászás :wink: :
Kép

És egy puszi a Kedvesnek :P :
Kép
Puszi nektek is!
:D

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 2, 10:38 
Szía Elza !

Boldog névnapot neked.....
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 2, 9:47 
Sziasztok!

Gabesz, tényleg csodaszép helyen laksz! 8)
Ennyi hegy, meg az a szép folyó! Asszem valamikor megnézem magamnak közelebbről is. :wink:

Kedves Elza, én is boldog névnapot kívánok neked sok szeretettel! :63:

Kép

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 2, 0:50 
Millió PUSSZANCS ! Kedve E L Z A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :88:

Hozzászólás 2007 dec. 1, 23:21 
Elza kedves, Isten éltessen sokáig!!!
Tudom, hogy csak hétfőn jössz, de ezek a virágok biztosan nem hervadnak el addig :wink: .
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 1, 23:09 
Hali,

én néztem a diszmadár által megadott linket, de csak a főolal jön be, tovább nem.
Doromboló, nem diszmadárnak szántam a további sorokat, hanem mindenkinek.
Gabesz, te vagy sokat olvastál, vagy írói tehetséged van, vagy mindkettő. Érdekesen írsz. Tetszik.
Készítettem egy nagyobb képet, hogy lássátok a találmányt/tákolmányt.
Én tanúsítom, hogy Gabi azon a csodás helyen lakik, hisz én is onnan vagy 20 km-nyire születtem.
Jó éjt
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 1, 22:54 
Mona, csak kilépek a kapun. Szemben nincsenek házak a főútnak ezen a szakaszán. Ott a folyó van, az Olt- de itt még még csak "gyerek", hisz nem messze tőlünk kb. 35 km-re ered a Nagy Hagymás (1792m) hegységből.

De nem beszélek, inkább képet mutatok:
Szemben, a hegység ami látszik, az még Hargita hegyvonulat (Ny), a lábánál pedig a három fűzérfalu: Csíkkarcfalva, Csíkjenőfalva és Csíkszenttamás. Én már a Csíki-hegyekből (havasok) (K) készítem a képet :wink: .
Kép

Csíkszenttamás egy közeli dombról. Fölötte a Csíki hegyek:
Kép

Ezt a képet a Madarasi Hargitáról (1800m) készítettem. Szemben az Öcsém - Egyes-kő (1504m)- Nagy Hagymás (É)
Kép
http://www.karpatmedence360.hu/hagymashegyseg/index.htm

A víztől indultam és a hegyekben kötöttem ki...
Aki nem hiszi, járjon utána! :wink:

Hozzászólás 2007 dec. 1, 22:10 
Hahó!
A névnaposunk vajon merre jár??? :58:

Hozzászólás 2007 dec. 1, 21:51 
Gabesz, ez a víz, aminek a partján láttuk a madárkákat ott van nem messze tőletek? Ilyen csodaszép helyen laksz???

Hozzászólás 2007 dec. 1, 21:38 
Megtisztelő, hogy elolvastad és köszönöm! :D

Minden évszakban szinte hiánytalanul meglátogatnak a visszatérő vendégek és vannak állandó színesek és füttyösök is, akik széppé teszik a minket körülvevő természetet, amit bizony mi emberek nagyon nem tudunk tiszteletben tartani... És itt errefele ez nagyon jellemző...
Másfajta fotókat is készítettem, de azokat csak az újságba fogom majd beküldeni, ha egyszer csúnyán begorombulok... :evil:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 1, 20:42 
Én szerettem volna válaszolni gizmóka, de mivel annyira a diszmadárkának küldted a kérdést ezért gondoltam csendben maradok, de most hogy Gabeszka megtörte a csöndet, elmondom, hogy nagy ötlet volt a tükör.... :idea:
Gabeszkám ! Gyönörűek a képeid és az írásod mellé....???!! :24:

Hozzászólás 2007 dec. 1, 19:46 
Szia, Gizmó!

Olyan sokan vagyunk már itt a tyúkudvarban, hogy szinte észre sem vesszük, ha valaki elkóricál és nem olvas minket? Dehogy! Látod, Mona is érdeklődik a kis színesek után, és bevallom, én is nagyon szerettem volna az örömhírről olvasni... De én itt úgy tapasztaltam, hogy ha valaki "hozza magát", a többiek mellette vannak-jóban is és rosszban is, meg sokszor a hólyagoskodásban is :lol: ! Mert egy tyúkudvar vagyunk!!!

És én, mint keresztanyád :wink: kérlek, hogy tedd félre a sértődést, és mesélj te is nekünk néhanapján, ahogy időd engedi! És kicsit meg is szidlak, mert ráadásul pont Mona volt az, aki érdeklődött felőled és üdvözletét skype-n át is adtam neked!

Azonkívül meg kell jegyeznem, hogy Máté igen csinos kis pasi ott a szinte gombóc színesek között! Örülök, hogy láthatom! Köszi :wink: ! Szerintem egyáltalán nem gond a tükör. Sőt! Azt gondolják esetleg, hogy sokkal többen vannak mint valójában és végül egy nagyon komoly problémát, a fényhiányt küszöböltél így ki! Nagyon ügyes. Csak egy kérdésem lenne: Ez a tükör azért a költősarokból kb. mennyire volt látható? Esetleg a tojónak zavaró tényező lehetett??? De nem emlékszem, hogy említettél volna olyat, hogy a tojó nem ülte rendesen a fészket...

Puszillak: Gabesz

Hozzászólás 2007 dec. 1, 19:28 
Mona,

nem számoltam be, mert nem láttam érdeklődést a madaraim íránt.
"ráérősen, ahogy szokott" :lol:

Hozzászólás 2007 dec. 1, 18:56 
Sziasztok, Kanárisok :D !

Míg Gizmó akkurátusan válaszolna Monának jó ráérősen, ahogy szokta :wink: , gyorsan elmesélem, ahogy szoktam :lol: , hogy milyen szuper napom volt !!!

A zebrapintyeim abszolút elfogadták egymást és mostmár nyugodtan összetehetem egy kalitba családalapítás céljával 8) . Első nap kardoztak kicsit, aztán estére már egymás mellett aludtak el. Kurkászni nem láttam még őket, de másnap már egyszerre szemezgettek a magos tálból és ez jó jel! Ma pedig szerelmet is vallottak :lol: ! Képet nem készítettem még róluk, de annál inkább a kinti tollas vendégeimről!
Nektek is hoztam a róluk szóló beszámolómat :wink: :
http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php? ... SC&start=0

Ja, és míg elfelejteném, Gizmó, persze neked is szólt a Díszmadár felkérése. Tekintsd meg bátran azt a szuperül összeállított oldalt! Bevallom, nekem a legjobban a kép és hanganyag tetszett így első olvasásra :D , de emellett rengeteg hasznos információt tartalmaz a csicsörkékről, akiknek nem is olyan távoli rokona a kanári!
"A csicsörkét a kanáritól mint fajt nem tudjuk elválasztani s ezért minthogy amazt előbb ismertette a tudomány – csak a kanári egyik álfajának kell minősíteni."-Brehm: Az állatok világa

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2007 dec. 1, 19:31-kor.

Hozzászólás 2007 dec. 1, 17:56 
Sziasztok!

Gizmó, az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nem számoltál be arról, mi hír a tojásokról? :shock:
Ezeken a képeken úgy látom, hogy nem nagyon költenek...
(Bocs, ha tájékoztattál és csak én maradtam le)

És így hármasban kint a fiúk nem veszekednek a lányka kegyeiért? (ami miatt kénytelen voltál el is választani őket)

Hozzászólás 2007 dec. 1, 15:08 
Diszmadár, ez nekem szólt?
A madaraim fényellátását tükörrel oldottam meg, mivel másképp állandó homályban lenne a 2 madár, így egy tükörrel fényt irányítottam be hozzájuk. A gond (?) az, hogy mindketten látják magukat a fölöttük levő tükörben, tekintgetnek felfele. Ez rájuk nézve probléma lehet? Kösz a választ.

Szép 7végét.

IDRE díjas

Hozzászólás 2007 dec. 1, 9:16 
Serinus canaria...
Nézzétek meg a gyökereket és rokonokat is! :lol:
[url]serinus.diszmadarinfo.hu[/url]

Hozzászólás 2007 nov. 30, 22:25 
Hello,

nagyon rég nem tettem képet. Ígyhát teszek kettőt.[img]
Kép

Kép[/img]

Hozzászólás 2007 nov. 29, 23:31 
:22: mielőtt még azt hiszitek,hogy a tyúkudvar kivételezett egyede lennék!!!!naszóval,tudjátok,nekem itt van egyenként 3x 50 nm-es lakás,külön bejáratú,elszeparált!!aztán van egy különálló 50 nm-es helyiség,egy 12 nm-es és egy 16 nm-es....egyenként fűthetők,radiátor vagy konvektor van mindegyikben!szóval azt a 2-3 kalitkát úgy elrakhatom egymás közeléből,hogy még a szél sem viszi el odáig a rizsek hangját!!!a kerti röpdét is meg tudom oldani úgy,hogy jobban hallják a verebeket,mint egymást....na nem mintha az jobb lenne,de akkor is!!! :02:
Megelőzendő minden egyéb nyelvköszörülést!!! :24: :89:
Aztán ha neadjisten mégis fütyülne valamelyik rollerom rizs-zenét,akkor mielőtt Doromboló rámborítaná a bírói asztalt,előre leteszem a nagyesküt,hogy azt nem nálam tanulta!!! :25: :93:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 66  Következő