Üdv Mindenkinek !
Úgy látom, jó kis szart kavartam az ominózus hanganyaggal. Természetesen akaratlanul. De.
Azt hozzá kell tennem, hogy nyálcsorgatásra, ahogy VladTepes fogalmazott, bárkinek oka, módja, lehetősége vagyon ezután is. Még neki is...
Kedves VladTepes ! Szerintem rosszul látod, már ami e topic lényegét illeti. Mert szerintem ez nem azért jött létre, hogy egymásnak, mi több, boldog-boldogtalannak csak úgy, lób.....sz fejébe adjunk különféle dolgokat, lásd CD-k, meg mifene. Itt megbeszélhetjük furábbnál furább vadmadaras élményeinket, tapasztalatainkat, no meg segítséget kérhetünk ezügyben, amire legtöbb esetben segítséget is kapunk. Persze nem minden esetben... Nem hiszem, hogy hibát követtem el azzal, hogy itt, e topicon belül ajánlottam fel Lacinak önzetlenül a pintyféléinkről általam készített mp3 formátumú válogatást. Ha igen, kérlek Csaba javíts ki. Lacit személyes ismerem, s mivel már Tőle is kaptam hasonló dolgokat, bátorkodtam felajánlani neki ezirányú szolgálataimat. Szerintem ez így természetes. Az csak magától értetődik, hogy Warhawk-nak köszönöm szépen a "közreműködést" !
Őszintén remélem, nem voltam OFFtopic.
canary1