Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
Regionális Aranykoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jún. 7, 19:11 
Mona írta:
Természetesen figyelek, szeretem nagyon a madarakat, csak sajnos tenyészteni nem tudom őket, amíg nincs olyan helyem, ami külön van a lakástól. Addig egy pár kismadár boldogít itthon, és a fórum lelkes olvasója maradtam. :wink:

Szia, Móni!
Neked most milyen madaraid vannak?

Valódi név: Takács Chris

Hozzászólás 2010 jún. 7, 15:15 
A 2. sz. páromnál a 3 tojásból 2 fióka kelt ki, a tojó nagyon ügyesen nevel, a fiókák nyaka mellett az egész begyük tele van lágy eleséggel. :D Remélem ezekkel nem lesz semmi gond.
Az 1. sz. párnál akik alatt elpusztultak a fiókák, most 4 tojás van újra.Remélem csak a tapasztalatlansága miatt nem nevelt rendesen és most már belejön. :!:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jún. 6, 11:05 
Heló, Ottinger!
Gratula a fiókákhoz! A gyűrűbeszerzéssel nem késtél el, jövőre :wink: , de a fiókák gyűrűzésével jócskán késtél 4-5 napot... Már nem menne fel a gyűrű a lábukra. Kanári gyűrű. Gyűrűrendeléseddel kapcs. pedig dobj egy privát üzit mondjuk ckuzmos -nek.

Hozzászólás 2010 jún. 6, 10:41 
Helló v.ki!!

11-napos fiókáim vannak 4-db, ha meg szeretném gyürüzni őket honnan tudok gyürüt be szerezni?
És még nem késtem el vele?
Kezdő tenyésztő vagyok,kevés tapasztalattal de annál tőbb ambicióval.

Köszönöm előre is a választ!

Valódi név: Nagy Rudolf

Hozzászólás 2010 jún. 3, 10:26 
JÓTANÁCS ANNAK AKI NEM TUDJA.
KépA KÉPRE KATTINTVA ELOLVASHATÓ HA VALAKI NEMTUDJA !???

Üdv: http://www.rudycanary.hu

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 jún. 1, 11:42 
Fradista madár! Egész nap keresek és tanulok.Mellőzve minden ütközést mert. Mert. És ezt a képet tettem fel a gépem kezdő oldalának. Valóság ez vagy csak álom ?Nem tudom , de nekem tetszik.
Kép

Hozzászólás 2010 jún. 1, 7:10 
Kedves Rudolf, csúúúcs az az óra :lol: ! Nekem azt mondták, mikor a műtojásokat tettem be a tojóhoz, hogy elég az 1 db, hisz a kanárik úgysem tudnak számolni. Ezek szerint még az órát is ismerik! :shock: :lol: :lol:
:13: be-beee, fiúk! Nekem volt igazam! :57:
Nade viccet félretéve, gyönyörűek a madaraid! Bocsi, h nem hagytam meg a külön topikot, hisz hirdetésnek ott van a keres-kínál. Itt gondolom, szívesen adsz te is tanácsot kezdő kanárisoknak és szívesen folytatsz eszmecserét a szakma nagyjaival :wink: . Jó fórumozást!

Valódi név: Nagy Rudolf

Hozzászólás 2010 máj. 31, 23:45 
PIROS IZABELLA- ARANY IZABELLA -VALAMINT SZATINÉ MIND KÉT VÁLTOZATAT.
Kép

Kép

Kép

ÜDVÖZLETTEL !________________*******www.rudycanary.hu*******_________________
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nagy Rudolf 2010 jún. 3, 10:23-kor.

Hozzászólás 2010 máj. 30, 22:37 
crayfish írta:
Nem azért nem alkalmaztam mű tojást, mert Jani bácsi mondta, hanem mert nem sikerült be szereznem.

Az első fészeknél tudtam, mi a szitu. A másodiknál kérdeztem, h ott is ugyanolyan minden nap egy tojás, vagy sikerült egyszerre rakni a tojó alá?
crayfish írta:
A fészekben atkákat nem láttam. Gondolom arra gondolsz a "piros ördög? :evil:"elnevezéssel.

Ja, arra gondolok. Prímán le tudják szívni a fiókákat. Észre sem vesszük és már alig van a piciknek erejük ételt kérni...

Hozzászólás 2010 máj. 30, 21:17 
Szia Gabesz.

Nem azért nem alkalmaztam mű tojást, mert Jani bácsi mondta, hanem mert nem sikerült be szereznem. A fészekben atkákat nem láttam. Gondolom arra gondolsz a "piros ördög? :evil:"elnevezéssel.

Hozzászólás 2010 máj. 30, 20:59 
crayfish írta:
Sajnos csak kélt fióka maradt meg, mivel nem volt mű tojásom és elnyomták a kisebbeket, nem gondoltam volna, hogy erre képesek. De hát mindenki a saját bőrén, madarán tanul...

Hogy a picike el lesz nyomva, ezt már a "vészmadarak" megjósoltuk. De a legnagyobb fióka is elment? Ja, mintha ott egy napra ütemezték a picik a kelést, tehát volt egy nagy és két pici? A második fészekaljnál sem használtál műtojást, ahogy emlékszem, mert hogy Jani bácsi sem...? Mennyi idősek voltak a fiókák? A fészket is megnézted? Nem volt benne piros ördög? :evil:

Hozzászólás 2010 máj. 30, 17:22 
Nagyon szomorú vagyok, totál kibuktam. Múltkor az egyik fióka pusztult el, ma reggelere meg a másik. Fogalmam sincs, hogy mitől. Totális kudarc. Nem is értem, hogy miért. :!: :cry:
A másik fészekben mindhárom tojást fiasnak látom. :?

Hozzászólás 2010 máj. 27, 21:16 
Kanári tojások a második számú párnál.
Kép
A két fióka az első számú párnál. Sajnos csak kélt fióka maradt meg, mivel nem volt mű tojásom és elnyomták a kisebbeket, nem gondoltam volna, hogy erre képesek. De hát mindenki a saját bőrén, madarán tanul.
Kép

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 máj. 26, 21:14 
Szia?Ocskó Tibor!!!

Fent szoktam lenni esténként ha lehet lépjél be a skypra és olyan 8-óra magaságába elérsz mert a gép előtt szoktam lenni.
Ha nem válaszolok pont tv-m vagy mást csinálok de ahogy észreveszem írok.

Hozzászólás 2010 máj. 26, 13:52 
Nem vagyok tenyésztő és nem is akarok azt lenni, csak szeretném megemlíteni, hogy két kanárimnak és is adok csíráztatott magokat és nagyon szeretik. Csíráztató edényem van, három tálcán folyamatosan adhatom nekik a kipattant magokat. Nem vettem külön erre a célra magkeveréket, csak azt használom, amit különben is adok nekik szárazon. Két kanárival persze könnyű dolgom van. Azon megfontolásból kezdtem el, hogy mi is szeretjük a csíráztatott búzát és sok benne a vitamin - azt mondják - és finom is

Hozzászólás 2010 máj. 26, 11:17 
Tibi!
7-15.30-ig az íróasztal mellett vagyok és elérsz az igazgató1953 -on a feri számát küldöm pü-ben

Ezüst fokozatú IDRE díjas
Valódi név: Ocskó Tibor

Hozzászólás 2010 máj. 25, 21:13 
Szia igazgató,jó hogy írtál a fórumra,veled is szerettem volna beszélni.Fric32-nek a skypje már megvan,de a telcsije száma nem az ami a honlapján fel van tüntetve?Ha elküldöd azt megköszönném.Igazgató,neked van skypod? Ha igen akkor beszélhetnénk?.....
Üdv:O.T.

Hozzászólás 2010 máj. 25, 15:16 
Szia Tibi. Szombaton jöttem vissza a Feritől. Én láttam a fekete madarakat , csoda szépek.
Ha gondolod a román számot elküldöm neked mert azon biztos eléred a Fricet./no meg skypon is/csak úgy gondolkozz egésznap melózik .
Üdv

Hozzászólás 2010 máj. 23, 22:40 
Szia Fric 32.Azokról a kormosakról küldhetnél nekem is képet kíváncsi lennék hogy milyenek?Próbáltalak ma hívni telefonon.A huszas szám jó?Engem is érdekelne a színezés és a színtáplálás pontos adagja.Küld már el priváton a telcsid számát.Előre is köszönöm.

Hozzászólás 2010 máj. 23, 22:25 
Szia dasi9.Első kérdés hogy mennyire vetted megbízható helyről a madarat?Meg kell vizsgálnod a madár kondícioját.Ha napközben fejét a szárnya alá rakva alszik tollát esetleg borzolja valami rendellenességre utal.Ennek lehet kiváltója a helyváltoztatás vagy étrend változás is.A madarat kézben tartva vizsgáld meg a mellkasi tájékot a csontnak nem szabad kiugrónak lennie.Nincs-e a madárnak hasmenése?Mint említetted nincs rajta gyűrű így a kora ismeretlen.Az újonnan vásárolt madarakat karanténozni kell.Mindenesetre próbáld meg egy kis tojásos lágyeleséggel és kendermaggal felturbózni hátha az segít.Általában ez segít ha nem beteg a madár.Sok szerencsét a kezeléshez,ja és zöldet ilyenkor ne etess vele.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Következő