Szilvi, ha nincs jakod, akkor nem tudod, hogy mennyire kitartoan akaratos, sertodekeny es onfeju papagaj. Ezert is csodaltam a videon, hogy neha odaadta a labdat a nemesnek. Ugy lattam nagyon fiatal volt, talan azert.
En mindig mondom, hogy az en papagajom is mindent tud, amiket a videokon latok, csak akkor csinalja, amikor kedve van, nem keresre.

:
Attila, mikor pici volt Csipuska en is adtam neki rossz telefozsinort ragni, imadta. Aztan mikor a normal telefonrol nem tudtam levakarni, mert nem tudta megkulonboztetni, hogy melyik a jatek, melyiket nem szabad, akkor rajottem, hogy amit nem szabad, azt soha nem szabad.
Igy aztan rajottem, hogy a v illanyzsinor is veszelyben lesz, az meg nem csak bosszusag, es kemenyen elzavartam mindig minden zsinortol.Valahogy az evek folyaman vegre megtanulta , hogy a zsinort nem szabad ragni.
Nem tudom, honnan fogja tudni Kakapo, ha visszarakod a helyere az iratokat, hogy most meg nem szabad, ha eddig szabad volt?

Kulonben szerintem annyira nem erti a nemet, hogy megcsip, es rogton mondja utana: okos papagaj csip, nem szabad, faj Evanak, puszi, puszi. Meg akkor sem mondja, hogy NEM csip, pedig tudja, hogy rosszat csinalt, lehajtja rogton a fejet, es azonnal rettento OKOS lesz.
En is szoktam neki adni olyan dolgokat, amit tudom, hogy szeret, akkor eloszor elkezd tancolni, erosen bologat, totyog ide-oda nagy oromeben.
Imadom, mikor jokedveben tancol, rugozik nagyokat, bologat ritmusra, sokszor rohangal az ulorudon oda-vissza, meg kell zabalni.

:01

:06
Na, meg ahogy enekel!! La-la-la, csak ugy, vagy kimondottan vannak enekek , amit tud.