Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2010 júl. 7, 1:48 
evanagyi írta:
Hat ezt felreertettem :( :( Fene enne meg , hogy finom legyek. :oops:

Kicsit drága volt de ha elviszed a Józsihoz lehet nem volt kidobott pénz. Mennyi gyümölcsöt eszik Csipuska és milyeneket ?

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2010 júl. 6, 21:31 
Hat ezt felreertettem :( :( Fene enne meg , hogy finom legyek. :oops:

Hozzászólás 2010 júl. 6, 21:11 
evanagyi írta:
africz írta:
evanagyi írta:
Vegre sikerult avatart feltennem. :D :D

Holnap, vagy mielobb elviszem Csipuska szekletet a Allatorvosi Egyetemre vizsgalatra, mert mar honapok ota nem tetszik, es mar tul vagyunk egy Laktifermes kuran, es 2 hete almaecetes vizet itatok vele, meg sem javul.
Nyalkasnak, fenyesnek talalom, es nagyon aggodom miatta. A tenyesztom tanacsara mindenesetre megvizsgaltatom.
Volt mar valaki ilyenen? Mit tudtok tanacsolni?

Család u. orvosi rendelő Dr. Varga József és vitamin-t hetente legalább nem évente.

Attila, en ezt olvastam, de ebbol nem derul ki, hogy szekletvizsgalatra (labor) ne menjek az egyetemre. Ugy gondoltam, ha majd orvosra is lesz szuksegem, dr Vargat javasolod.

Sajnos felreertettuk egymast , nekem meg az fel sem merult, hogy a kettot kulon valasszam.

Hozzászólás 2010 júl. 6, 19:57 
africz írta:
evanagyi írta:

Holnap, vagy mielobb elviszem Csipuska szekletet a Allatorvosi Egyetemre vizsgalatra, mert mar honapok ota nem tetszik, es mar tul vagyunk egy Laktifermes kuran, es 2 hete almaecetes vizet itatok vele, meg sem javul.
Nyalkasnak, fenyesnek talalom, es nagyon aggodom miatta. A tenyesztom tanacsara mindenesetre megvizsgaltatom.

Család u. orvosi rendelő Dr. Varga József és vitamin-t hetente legalább nem évente.

Attila, en ezt olvastam, de ebbol nem derul ki, hogy szekletvizsgalatra (labor) ne menjek az egyetemre. Ugy gondoltam, ha majd orvosra is lesz szuksegem, dr Vargat javasolod.

Hozzászólás 2010 júl. 6, 19:09 
evanagyi írta:
Na, de miert nem mondtatok, hogy ne menjek oda? Azert kerdeztem, hogy milyen tapasztalatotok van. :?:
En azt hittem, hogy ilyen vizsgalatot nem is csinalnak mashol, es el voltam hulve, mikor engem kerdezett az orvos, hogy akkor milyen vizsgalatot kerek. Nem is tudtam, hogy tobbfele van, raadasul azt hittem, hogy ez egy teljesen rutin dolog a papagajom (most mar tudom, hogy nem szekletet) belsarat megvizsgaltatni. :idea:

En irtam elotte, valoszinuleg elkerulte a figyelmedet.

Hozzászólás 2010 júl. 6, 18:15 
Na, de miert nem mondtatok, hogy ne menjek oda? Azert kerdeztem, hogy milyen tapasztalatotok van. :?:
En azt hittem, hogy ilyen vizsgalatot nem is csinalnak mashol, es el voltam hulve, mikor engem kerdezett az orvos, hogy akkor milyen vizsgalatot kerek. Nem is tudtam, hogy tobbfele van, raadasul azt hittem, hogy ez egy teljesen rutin dolog a papagajom (most mar tudom, hogy nem szekletet) belsarat megvizsgaltatni. :idea:

Hozzászólás 2010 júl. 6, 17:32 
africz írta:
feketemarcsi írta:
5000 Ft egy székletvizsgálatért és még csak nem is labor? Háát... elég sok!

Igen, Állatorvosi Egyetem :) remélem soha nem kell többet oda mennem.

Tengeri malacnak talpfekélye volt , micro sebészet, varázs szererek stb pénz elkölt eredmény nincs.. Megkérdeztünk egy öreg falusi állatorvost , jódot neki mondta ... ingyen volt és meg is gyógyult :)

Hozzászólás 2010 júl. 6, 17:30 
feketemarcsi írta:
5000 Ft egy székletvizsgálatért és még csak nem is labor? Háát... elég sok!

Igen, Állatorvosi Egyetem :) remélem soha nem kell többet oda mennem.

Hozzászólás 2010 júl. 5, 18:53 
Megjottem az Egyetemrol. Telefonaltam, hogy mikor mehetek, es mar akkor mondtak, hogy pont a Jozsef altal javasolt Molnar Viktor dr lesz bent.
Mondhatom, rettento nagyot csalodtam, mert mikor bevittem a kis tegelyemet, megkerdezte tolem, hogy milyen vizsgalatot szeretnek. Nagyon elcsodalkoztam, mert ezt a kerdest tole aztan nem vartam, mondtam is, hogy fogalmam sincs, hogy milyet kell, es milyet lehet. :?: :idea:
Elotte megmondtam, hogy miert kerem a vizsgalatot.
Vegul az ar dontott, mivel ugy tudtam, hogy egy sima szekletvizsgalat par ezer Ft, kiderult, hogy a legolcsobb vizsgalat 5000Ft, a kovetkezo 10ezer, de megnyugtatott a dr ur, hogy 28ezer Ft-os vizsgalatot is lehet csinalni.
Mivel kartyaval nem lehetett fizetni, nalam 7-8ezer Ft volt, igy az 5000-es vizsgalatttal csak mikroszkopos vagy parazitavizsgalatot vegeznek, ami 1 het mulva lesz kesz. :cry:
Kerdeztem, hogy mi a kulonbseg a vizsgalatok kozott, azt mondta, hogy az 5000-es megmondja, hogy van-e valami baj, a masik az okot is megmondja. Abban maradtunk, hogy akkor eloszor csinaljuk meg , hogy van-e valami gond, aztan meg mindig tovabb lehet lepni. :bom:

Hozzászólás 2010 júl. 5, 17:20 
feketemarcsi írta:
evanagyi írta:
Van egy hullamos papis baratnom, o a Graf dr-okra eskuszik.
De azt mondjak, hogy az egyetemen is nagyon jol ertenek hozza.
Hol van a Csalad u? Hanyadik kerulet? En a III.-ban vagyok.
Koszi a tanacsot. :54: :66:

Most költözött Pest környékére egy nagyon jó madaras doktornő, maga is madarász, egy új klinikán vannak, nem tudom, hogy megnyitott-e már, nagyon modern laborjuk lesz, pl. egy csepp vérből is tudnak majd labort csinálni, lehet, hogy majd meg kéne próbálnod. :wink:

http://www.allatpatika.hu/ a honlapjuk, nekem a Grafokkal bajom volt hiába van itt a kerületben, az Állatorvosi Egyetemen is voltunk sulyos beteg tengeri malaccal , nem segitettek rajta es a lelkiismerettel is volt bajunk. Grafok fertotlenites nelkul doftek a hasaba az injekciot ami be is gyulladt. dr Varga Józsefről csak a legjobbakat tudom mondani. Inkább átutazom a várost és várok 3 órát a bejutásra , de hozzá viszem.

Hozzászólás 2010 júl. 5, 10:21 
Meghatoan aranyosak vagytok. Nagyon koszonok minden segitseget. :17: :17:

Hozzászólás 2010 júl. 5, 5:12 
evanagyi írta:
Szia Jozsef!
Most mar 2 hete issza az almaecetes vizet, a Laktifermet elotte kapta. Most ujra adjak neki Laktifermet?
Nem tudom, hogy mennyi ido alatt keszul el egy ilyen szekletminta vizsgalat. Ugy gondoltam, hogy most mar abbahagyom az almaecetet, es majd csak az eredmeny megkapasa utan adok neki ujra barmit is.
Csak annyira feltem. :scratch: :pale: Csipuska 2003. november 25-en szuletett, olvastam , hogy te is akkor vetted az elso jakodat.
Nagyon koszonom a tanacsot. :17:

Szia
Én a helyedbe most abba hagynám az almaecetet és laktifermet adnék neki most míg el nem készül az eredmény, elvileg kb. 2-3 nap, majd ha van eredmény és kapsz esetleg valami gyógyszert utána is feltétlenül egy hétig laktiferm!!
Én www.hema.hu vitaminokat használok felváltva.
Ha az egyetemre kell vinned esetleg a madaradat a Dr. Molnár Viktort keresd.

06205243185

Hozzászólás 2010 júl. 5, 3:41 
Megtalaltam a Barat utcat. :D Remelem, nem lesz szukseg a meglatogatasara, mindenesetre nagyon koszonom.
Most megvarom a szekletvizsgalat eredmenyet. :(

Hozzászólás 2010 júl. 5, 2:23 
Van egy hullamos papis baratnom, o a Graf dr-okra eskuszik.
De azt mondjak, hogy az egyetemen is nagyon jol ertenek hozza.
Hol van a Csalad u? Hanyadik kerulet? En a III.-ban vagyok.
Koszi a tanacsot. :54: :66:

Hozzászólás 2010 júl. 5, 1:24 
evanagyi írta:

Hozzászólás 2010 júl. 4, 23:25 
Szia Jozsef!
Most mar 2 hete issza az almaecetes vizet, a Laktifermet elotte kapta. Most ujra adjak neki Laktifermet?
Nem tudom, hogy mennyi ido alatt keszul el egy ilyen szekletminta vizsgalat. Ugy gondoltam, hogy most mar abbahagyom az almaecetet, es majd csak az eredmeny megkapasa utan adok neki ujra barmit is.
Csak annyira feltem. :scratch: :pale: Csipuska 2003. november 25-en szuletett, olvastam , hogy te is akkor vetted az elso jakodat.
Nagyon koszonom a tanacsot. :17:

Hozzászólás 2010 júl. 4, 22:51 
Szia Éva!
Remélem semmi komoly baj nincs.
Tudomásom szerint az almaecet kipucolja a dolgokat ezért utána kell adni neki a laktifermet mert az egy probiotikum és helyre álltja a hasznos bélflórákat.

06205243185

Hozzászólás 2010 júl. 4, 22:28 
Betty, nem eszik , csak amit kivan. Szerintem altalaban nem valami jo evo, de a teneyeszto szerint inkabb jo husban van, egyaltalan nem kell neki semmivel tobb. Mivel most mar honapok ota fennall a problema, valami mas lehet a gond, azert is dontottunk ugy, hogy elviszem megvizsgaltatni a szekletet.
Kulonben, mint lathattatok a hetfon keszult filmeken igazan jokedvu, es egyaltalan nem mondhato legyengultnek. Sokat maszkal, tornazik,dumal, stb.
En nem szoktam Csipuskanak kulon vitamint adni, hanem minden evben megy a tenyesztoekhez , mikor en elutazom a lanyomekhoz kulfoldre, ok szoktak ellatni ilyesmivel, mikor naluk van. Most is termeszetesen csakis veluk beszelem meg az egeszsegere vonatkozo kerdeseket.

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2010 júl. 4, 22:03 
Nem kapott mostanában túl sok gyümölcsöt? Attól megvátozhat az állaga és lehet hígabb. Az almaecetet Én is szoktam adni nekik.
Nekem korábban javasoltak egy immunerősítő kúrát, melyet évente kétszer elég végigcsinálni. A vitamin neve gamba-Immun. Volt olyan madaram amely ettől erősödött fel egy legyengülés után. A calcium columbát is adom nekik rendszeresen. Ti adtok nekik valamilyen vitamint?
Éva remélem minden rendben lesz Csipuskával!

Hozzászólás 2010 júl. 4, 20:45 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 148  Következő