Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2007 dec. 21, 18:21 
Szia Neco!

Komolyan gondoltam, hogy jó a boxid. Nekem egyik kedvenc fajtám. És a Tied jól ki van dolgozva, van mellkasa, izmos, erős. Az ilyet szeretem.
(Megboldogult férfikoromban komolyan birkóztam, és melletette hobbiból boxoltam is - a boxerimádatot azonban mégsem ez (avagy csak részben ez) magyarázza, hanem hogy lakott az utcánkban egy boxer szuka, sokat játszottam vele gyermekkoromban. CACIB-os vadásztacskóim voltak akkor, noha tíz éves sem voltam.
Erdélyi kopóban utazom tíz éve. Kanom, Abony komoly is edzésekben részesült ifjonti korában. Ha kynológiai gyönyörűséget akarsz látni, tekintsd meg a www. erdelyikopo.eu - t. Az oldal nem az enyém, hanem egy másik kopósé, aki tőlem vett kölyköt, de a főoldalon (és másutt is) Abony figyel fehér mellényében. Nekem meg hízik a májam. A kis nagyszemű kopócsaj mellette a "felesége", Vackor.

Hozzászólás 2007 dec. 19, 15:32 
Amaryl megkaptam, nagyon köszönöm, gyönyörű volt....
Mégegyszer csupa szépet és jót kivánok neked is :lol:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 18, 22:18 
Gabikám !
Gyönyörűek a fotóid !...Ez a romlatlan mese ország ! (de meddig ?...)
Itt még meghalni is gyönyörűség !... :oops:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 18, 15:39 
Sziasztok! :rendeer:

Meg szeretném köszönni először is Lajosnak, aki a nagyon figyelmes vezetőség nevében köszöntött minket, aztán Amarylnak, aki az angyal szerpét vállata és kedves ajándékokkal lepett meg, és nem utolsó sorban Kuzminak, aki ezt a gyönyörűséges hóesést varázsolta ide nekünk!!! Az egérrel végigsimítok rajtuk, mintha a tenyerembe gyűjteném őket...

Én mit hozzak nektek? Jókívánságaimat a tyúkudvar összes lakójának és minden kedves idelátogatónak :wink: :
Egészséget, békességet, szeretetet mindannyiatoknak és családotoknak!
Ajándékul pedig egy erdei sétát meg a fenyvesek illatát.
Áldott karácsonyt!
Kép

Kép
Puszi nektek: Gabesz :88:

Hozzászólás 2007 dec. 18, 14:32 
Sajnálom, akkor nem értem hogy működik....
Akkor ide írom: m.margareta@freemail.hu

Milyen csodás hóesést produkáltak nekünk az illetékesek, gyönyörű....

Hozzászólás 2007 dec. 17, 19:57 
Margaréta!!!nem kaptam meg a privit Tőled!!!!!

Hozzászólás 2007 dec. 17, 17:12 
Köszönjük kedves Lajos és sosem elég időben elkezdeni a jókívánságokat...

KépÉn is nagyon Boldog Karácsonyt és békés, eredményes Új Esztendőt kívánok minden topikolónak és madárbarátnak sok szeretettel:Margó

Addig még azért jövök remélem, ha különös újságot nem is tudok írni, olvasni jó benneteket...

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 17, 12:04 
Kép

Kedves Topiklakók, egyesületünk Tagjai, egyáltalán Mindenki aki idetéved, vagy akarattal keresi fel a topikot!

Egyesületünk vezetősége nevében kellemes ünnepeket kívánunk nektek.

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 17, 11:57 
Katának !
avikultura@t-online.hu,

esztero@idre.hu

Hozzászólás 2007 dec. 17, 11:47 
Amaryl elküldtem a privit, remélem odaért, mert itt nem látom, hogy elment -e?

Hozzászólás 2007 dec. 17, 2:13 
A tyúkudvar minden lakóját úgymint a kiscsibéket,tyúkocskákat,tyúkanyókat,délceg kakasokat kérem,hogy priviben írják már meg az e-mail címüket!!!!és lehetőleg minél előbb,mielőtt elkapna a karácsonyi konyhatündérkedés ingerenciája! Köszönöm!!!

Hozzászólás 2007 dec. 16, 19:57 
Haha,én meg még rózsákat szedek!!!!Pedig az aranyhalak már a jég alatt úszkálnak!!!)))

Kép
Kép
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 16, 14:21 
Sziasztok!

Gabesz, Drága, én is hozok egy szép képet, csatlakozva az iménti gondolataidhoz, ezt ma délelőtt fényképeztem a konyhaablakomból! :D
Kép
(a kockák az ablakon levő szúnyoghálóé, sajna nem tudom levenni, de remélem a lényeg látszik: a HÓ!)
Gabesz, a te képed nagyon szupi, te fényképezted? Tényleg olyan, mint a csendes éj...

És kíváncsian várom a választ a feltett kérdésre is! 8)

Hozzászólás 2007 dec. 16, 11:59 
Kedves tyúkudvar!

Annak örömére, hogy végre eljött a szép tél és gyönyörű tiszta fehéret terített a szomorú szürke, lucskos sáros helyébe, és annak örömére is, hogy Doromboló épen és egészségesen megúszta a hajtóvadászatot, hoztam nektek egy "csendes" képet:

Kép

Mona kolleginával közben megetettük a kinti madarainkat és egy-egy tolvaj macskát is a vadmadaras topikban :lol: : http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php?t=165

Tudom, nem illő, hogy az ember magát idézze, de most egy kérdést hozok fel ismét a tisztelt tyúkudvar nagyravágyó kis :wink: - és az enyhén szédült nagykakasához :lol: intézve , mert tudom, hogy ez Monát is érdekli:
"Közben azt is számlálgattam magamban, ha nálunk a verseny novemberben van, akkor az azt jelenti, hogy a fiak legkésőbb áprilisi kelésűek kellene, hogy legyenek... Ha pedig egy tojóra legtöbb 2 fészekalja fiókát számítok jó esetben, akkor igazából csak januárig kellene kibírni a tojóknak. Ti hogyan szoktátok?"

És ajándékba egy kép Dorombolónak, amiért megosztotta velünk a :80: -at "csúnya és szép részleteit" :D :
OFFOFFOFFOFFOFFOFFOFF, de majd kiveszem...
Kép

Puszi nektek, Gabesz

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2007 dec. 15, 2:53 
doromboló írta:
Ha lelőnek a hétvégi vadászaton te leszel a örökösöm. :37: Tiéd lesz a topik vezérkakasa cím is szőröstül bőröstül..!...csak a csajok nem....ők remélem ott fognak verrasztani a gödröm mellett míg le nem nyilazzák őket ...?! :40: :42:
:57:

Egész nyáron azt vártam, hogy elmenj két hétre nyaralni, és konkurencia nélkül csajozhassak itt ez idő alatt! :51:
De azt hogy lelőjenek, még ez okból sem kívánom!
Vigyázz magadra, és vaktöltény osszál ki a vakoknak! :77:

Üdv : neco

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 14, 21:47 
Húúú Hölgyeim ! Ezt a kényeztető aggodalmat...ezért édemes élni !...
el is fogok bújni az első medvebarlangba a golyózápor elől... Csak az a baj, hogy én vagyok a vadászmester ezért sajnos nekem kell vezetnem a disznóhajtást...Nálam még nem volt komolyabb probléma a sok év alatt de vadbarom ember annál több... Hiába mondod el neki hogy itt kell állnia és nem szabad a helyet elhagyni semmi képpen ! Az állatja akkor is elmegy... Hiába rágod a szájába, hogy nem szabad a hajtásba belőni, belő a büdös parasztja !...Tavaly egy honvéd ezredesnek ordítottam le a fejét és zavartam haza, mert lelőte az egyik hajtó kutyáját...tévedésből ?!.....Sajnos mindig vannak ilyenek...a gyomrom már most kezd zsugorodni és alig várom a szombat estét !!!!.... :shock:
Még jó, hogy csak egyszer van nálunk hajtás egy évben !... A szarvasbőgés pedig kárpótol mindenért .... A legcsodálatosabb rituálé a világon és jó alkalom az odáig rejtett életű bikák megfigyelésére, a nem odavaló terítékrehozására. A gyilkos, vagy másért selejt , vagy éppen hatalmas agancsot viselő, megfáradt koros bikát ilyentájt lehet jó eséllyel belopni, majd kellő bírálat után dönteni a sorsáról...Ez is egyfajta állattenyésztés, gazdálkodás ami a mai napig extra haszonnal jár, persze csak ott ahol jó a szakmai munka....
Elnézést kérek, hogy a foglalkozásom csúnya és szép részleteivel belezavartam a rolleres műhelyünkbe .... de gondoltam ez a részem még feltáratlan volt előttetek !.................Te jó isten...én tényleg be vagyok sz..va....most nézem milyen történelem könyvet kezdtem írni...mint egy búcsúlevél !... Szűzmárjám !!! :25:

Hozzászólás 2007 dec. 14, 21:39 
Ok, Amaryl, akkor megyünk hozzád havat söpörni! :lol: Csak szólj, hogy időben ott legyünk! 8) 8)
Ez a Nimbusz multifunkcionális :D ...

Egyébként mi az a sok dolog, amit nem is szívesen csinálsz?
Nem jó ez a kukta-effektus...

Hozzászólás 2007 dec. 14, 21:32 
Itt a hó még csak olyan,mintha kiborult volna 1 kg liszt,és a szellő széthordta 2 négyzetkilométeren!!!! :02:
Ami azt illeti,nekem spec.nem is hiányzok a hóhányás,túl hosszú a járda a házam előtt....anélkül is van dolgom bőven!!! :11:

Hozzászólás 2007 dec. 14, 19:36 
Sziasztok!

Hú, Gabesz, ebbe a seprűkészítésbe én is beszállok!!! 8)
Aztán együtt elmegyünk Dorombolóhoz, és jól elfenekeljük, amiért ilyeneket mond!
Szerintem jobban tenné, ha megfogadná a forralt boros tanácsot! :96:

Az én tojóim se szeretik egymást időnként. Úgy vettem észre, hogy a kaján van a vita, mert ha mindenkinek tele a "pocakja", nincs gond, szépen elücsörögnek, vagy kapirgálnak egymás mellett. :D

Nálunk is gyönyörű havazás van ám! Ma hazafelé, mint egy gyerek, gázoltam bele a friss hóba! :wink: Meg hideg is, de nagyon jó ez az idő, remélem kitart az ünnepek alatt is! Csak a szélvihar ülhetne el, majdnem elvitt reggel!

Hozzászólás 2007 dec. 14, 16:57 
Igazad van, kedves Nyuzi! Ebben a farkasordító hidegben jobb otthon maradni és finom almás-fahéjas forralt bort inni! :lol: Doromboló, jobb, ha ránk hallgatsz!

Végre, egy év igazolatlan után eljött a tél. Úgy rendesen, ahogy illik. És remélem, marad is! :roll: A rádióban hallottam, hogy nálatok is végre lehavazott. Itt nálunk 15 fok volt ma reggel, mínuszban! "Csíptek is a szúnyogok" rendesen... A hó meg csak úgy csikorgott a talpam alatt suliba menet :D .

Kedves Mona kollegina, itt a többi tojóval jó meleg sálat kötögetünk, csíkosat... Amaryl meg kecskét :lol: De lehetne ebet, kereket, sőt, söprűt is :wink: Egy jó kis Nimbusz 2008-ast! Na, mit szólsz?

Neco, nagyon köszönöm a válszt. így teszek. A gyűrűrendelés folyamatban van :wink: . Közben azt is számlálgattam magamban, ha nálunk a verseny novemberben van, akkor az azt jelenti, hogy a fiak legkésőbb áprilisi kelésűek kellene, hogy legyenek... Ha pedig egy tojóra legtöbb 2 fészekalja fiókát számítok jó esetben, akkor igazából csak januárig kellene kibírni a tojóknak :roll: . Ti hogyan szoktátok?

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 66  Következő