Kai, én is gratulálok, és kikérem a csirkék nevében, h lecsúnyáztad őket

Én a ki nem kelt tojást csak tegnap vettem ki, 1, 5 hétig nem néztem az odúba (nem voltam itthon). Lehet, h hamarabb kellett volna, de nem volt semmi baj belőle, nem volt büdös vagy ilyesmi, a papagájokat meg nem érdekelte.
Tenyésztők, nálam tapasztaltabb törpepapagáj guruk, segítsetek! Hogyan csökkentsem, azaz múlasszam el ismét udvarló hím papagájom szaporodási kedvét? Eszméletlen, az imént már megint rá a akart mászni a tojóra. Ő egyelőre hárított, de ez a mostani alomnál is így volt, aztán tessék, 4 csibe figyel a dobozban

. Ha emlékeztek, az első kispapik kirepülésekor kivettem az odút, de a magos tálba tojt a tojó 2-t. Tanácsotokra került vissza az odú, hagytam a második kört is kikelni, és ez így teljesen rendben is van.
Most már szeretném pihenésre bírni őket, bár tény, fűtött lakásban vannak, nem érzik a telet. Lágyeleséget még kapnak a kicsik miatt, azt hagyjam el? Ill. eddig vitaminoztam őket, mert mikor az előző csibék még velük voltak és elkezdtek újra tojást rakni, eléggé le voltak gatyásodva. Tény, most már újra gyönyörű a tolluk, vitálisak, sokat vannak odún kívül, játszanak, repkednek, mikor kiengedem őket.
Köszi a segítséget!