feketemarcsi írta:
madaras86 írta:
Sziasztok!
Hát, megjött a fazon....És hozta a gerlét is, valóban elpusztult. Csak nem értem miben, mert hogy enni tudott, az fix. Én se adok mindig új madarat, de most adtam, kezdő gyémántos, most emiatt menjen el a kedve a dologtól?! Vagyis nem is újat adtam. Mondtam, hogy tudok adni helyette ráfizetés nélkül egy örökítőt, de azt modnta inkább kipótolja 2e-rel ( a hibás csőrűt 3e-ért adtam) és adjak egy tarkát. Úgyhogy végülis ebben maradtunk.
Hát, megjött a fazon....És hozta a gerlét is, valóban elpusztult. Csak nem értem miben, mert hogy enni tudott, az fix. Én se adok mindig új madarat, de most adtam, kezdő gyémántos, most emiatt menjen el a kedve a dologtól?! Vagyis nem is újat adtam. Mondtam, hogy tudok adni helyette ráfizetés nélkül egy örökítőt, de azt modnta inkább kipótolja 2e-rel ( a hibás csőrűt 3e-ért adtam) és adjak egy tarkát. Úgyhogy végülis ebben maradtunk.
Leht, hogy azt nem bírta, hogy hirtelen váltott a klíma. lehet, hogy sokkal melegebb volt, mást kapott enni, túl sok volt neki a stressz.
Nekem is van egy kölök, ami már több, mint egy hete le volt választva, mikor jött a szerelő és elindította a fűtést. A tubi legyengült, nem evett, azt hittem már kampó, de a kézzel nevelő táptól összeszedte magát, viszont azóta visszament kölökbe, kizárólag a fecskendőből akar enni.

Hát ezt már nem tudom meg..... Mindegy is.