Kerek és asztalosok !!
Én is ülök a kerekasztalnál és olvasok. Olvasom mind azt ami beírásra kerül. Az év végi leltározás és az azzal járó állandósított ellenőri beosztásom miatt ütemkésésben vagyok , ami arra int : nem aktuális ,elmúlt beírásra ne válaszolj .
Nem megy .
Nem megy mert hiába tudom mit jelent a kerekasztali beszélgetés illetve szóváltás , de nem hagyhatom ki , hogy ne szóljak , ugassak –ezzel kimerítettem az erős emberek asztal mögötti mondatait –bele.
Van egy beteg indiánunk . Be ír mert úgy gondolja : itt az idő megvédeni a Vladot . Nem kell . Ezt az nem veszi ezt észre aki nem akarja . Kioktatni valakit aki ,lehet rosszul ír be és önnön maga elemezi ki az írását. Minek írjam meg , hogy aki fiatalon nem bölcs az nem biztos , hogy öregen bölcs lesz mert lehet öregen is marad abban a dobozban amiben éli életét . Nem sokkal később azzal a magyartalan beírással menti magát ,hogy” oszt „ és nem is gurítom tovább ezeket az én általam a nem vicces kategóriába sorolt szavakat , mondatokat. Régen szinte csak így lettek a beírások megmókázva ami egy idő óta elköltözött az Idre fórumáról. Egyáltalán nem baj ! Vajon Shama írásában lehet-e találni ilyeneket ? Nem mert Ő fiatalon is bölcs volt .
Szinte látom és hallom : no itt van a Nyíri barátja és most ő vall színt a barátja mellett. Igen! Az is maradok . Viszont én sajnálom a legjobban , hogy - bizonyos dolgokban különböző elveket valló ember- összezörrent , de nagyon . Humor Herold ! Valamikor én azt hallottam : ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Kérlek , most így ,elemezd ki a mondatokat és ne vedd szívedre nagyon.
Uff nélkül
Csiszár István
Ui
Én is papagájt tenyésztettem. Szerelemből és a börzékre. Most kanárikat tartok . Nem piacra. Ezért nem segít a feleségem . Azt hiszen ez így pontosabb :ezért nem segít nekem sem a feleségem.