molnarl.g írta:
Sziasztok!
Most már tudom hogy Zénó teljesen az én lelki állapotomat tükrözi a viselkedésével.
Ha feszültebb vagyok a munkám, és a sok teendőm miatt akkor ő is az.
Ha pl. múltkor a számból etettem, utána kenyérre lehetett volna kenni...olyan aranyos volt, és egy jót játszottunk is.
Szeretném kérdezni, hogy milyen betegségeket lehet elkapni a Jákótól, esetleg mi az embernél a tünete, illetve ő milyet kaphat el tőlem?
Valahol azt olvastam hogy a náthát elkaphatják...
Egyébként köszönöm a tanácsaitokat, annyit tanultam már belőle hogy itt a városban már a Freshnapfban elterjedt rólam hogy értek a madarakhoz, és már kértek tőlem is tanácsot...
Pedig amit tudok Tőletek, az internetről, és a madaraimtól tanultam...
Emlős és madár az átjárás rendkivül ritka a betegségek között a madárinfluenza hokuszpok is csak néhány embert érintett a 6 milliardbol ha egyaáltalán igaz volt és nem csak a zsiros business miatt irtak rola .
A szajbol etetes az egyik legfontosabb kapocs a parok kozott, szulo -gyerek kapcsolat egy darabig , utanna pedig a par kapcsolat alapja. Nagyon fontos csak egy baj van vele Kakapo allandoan ezt keri, nagy sztrajk van ha nem kapja meg.
Kakapo egyutt sir es vigad velunk ha merges vagyok jon es puszikat ad , bujik lecsillapit vagy poenkodik es el nevetem magam. Felesegemnek ez nem mukodik vele egyutt kell mergelodni az csillapitja le, Kakapo remekul karomkodik,szid minenkit akit csak er

ha a felesegem mergelodik.
Nagyon feltekeny ha telefonalok tudnia kell kivel beszelek , ha idegen nővel akkor készen van, ki kell hangositani a telefont es ha ismeri pl a lanyom akkor megnyugszik
Azt vettem eszre ha megbeszelem vele , hogy mi kovetkezik akkor a legnehezebb dolgok is jol mennek, pl korom vagas, elmenni otthonrol.
Nalunk en nem alhatom delutan Kakapo es a felesegem alszik, nekem meg orkodnom kell , ha probalok en is aludni abbol botrany van , rogton elmagyarazza mi a dolga egy ferjnek ha ket felesege van