Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 jan. 30, 21:09 
Beröppent a díszkakasunk is :77: !
Nnna, roller, vagy nem roller? Ez itt a kérdés! :lol:

Hozzászólás 2008 jan. 30, 21:00 
:22: Én is megtornáztattam egy kicsit.... :51:

Hozzászólás 2008 jan. 30, 20:56 
Megőőőrülök,a nevetéstől leesek az asztal alá!!!!!Zsolt,béna a kakasod!!!!jahajjjj,egész csomó dolgot parancsoltam neki és megcsinálta!!!!! :22: hahaha,de aztán mondtam neki a végén valamit. :61: :61: :57: :57: :57: haha,és azt nem )))) huhúúú milyen kakas ez?????az összes csirke meg tyúk meg jérce felmond neki,ha nem kapja össze magát!!! :92:

IDRE díjas

Hozzászólás 2008 jan. 30, 20:04 
Itt meg gyakorolhatjátok, hogyan lehet egyszerű vezényszavakkal irányítani a kakasokat!
/ gépelj be egyszerű angol igét, s akkas végrehajtja/
pl, sit, run, play, sing, wonder, lay, watch TV, eat, stb./
http://www.subservientchicken.com/

IDRE díjas

Hozzászólás 2008 jan. 30, 19:54 
http://csirke.elte.hu/cs.html

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 jan. 30, 19:32 
Hallo Gabesz!

Itt kóricált, sajnos csak haza tudtam futni a munkahelyemről, odaadtam a macskaalmot és huss. Ők is siettek. Tényleg nem tudtam sokat mutatni.
Korábban már említettem, hogy most renoválom a kanárisomat. Takarítás, fertőtlenítés, festés, szellőztetés és betelepítés a vadonat új kalitokba. Ha kész lesz küldök fényképet. Határidő Bálint napja.
Ha már Kukorináltartunk, emlékeztek-e az öreg Bánhidy Laci bácsi szinkronjára:
" Vaddászgatunk, vaddászgatunk, Galambocskáim?! Asztán engedély van-e?" Felejthetetlen.

üdv

Hozzászólás 2008 jan. 30, 19:20 
Sziasztok!

Nocsak, mit látok, itt már igazi tyúkudvar alakult!!! Én meg éppen beleillek, alapból. :D

Hát én ezt nem értem: nincs tojás azóta egy darab sem! :shock: Egyik tojónál sem. Most akkor mi van? Mit csinálnak ezek a lányok???? Mikor lesz tojás???? Lesz még egyáltalán?

Hozzászólás 2008 jan. 30, 16:03 
Ők sem rosszak :lol:

Kép

És mi tagadás, az arany tojást tojó kakas is nagyon szimpatikus :D !

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 jan. 30, 15:39 
Figyu itt vannak a kokasok, csak nevezzétek el őket.

Kép

Kép

Hozzászólás 2008 jan. 30, 14:31 
Koooo-ko-ko-ko, kolosszális!
A mi két Délceg Tarajosunk a szomszédos udvarban idegen kokasokkal kapirgál és ráadásul egymást nevezik "kincsnek" :shock: :lol: ...
Hooooo-vá fajult a világ??? Nyuzi kedves, aranyos és bátor kis jércike, te csak vigyázz, hogyan illegeted magad odaát!

Mondd csak, kedves Ferenc Tarajos, nem láttad véletlenül Albertirsa környékén Gizmó kiskokast kóricálni???

Kakas ide, tyúk oda, de mi van a rollerokkal? Mona, mai napra is egy tojás? És hová lettek a többiek :? ?

Puszi nektek: Kotkoda

Hozzászólás 2008 jan. 29, 21:20 
Sziasztok rollerosok!!!

Gabesz, fantasztikus tyúkanyó vagy, hogy írod ezt az osztálynaplót, kíváncsian várom!!! :wink:
És ez a Fura Madár...NAGYON JÓ!!! 8) :22:

Kinga, üdvözöllek én is köreinkbe, aki szereti a rollereket, az már családtag! És pláne, hogy van is nektek a Gáborral! Az teljes siker! :08:

Doromboló, bejött a terved, beraktam a kis szűzikéhez egész éjjelre a hímet, és lám csak, reggel szépen gond nélkül megtörtént a dolog köztük! Úgyhogy ma éjjel is ottalvós buli lesz!

Köszi, Almamag, valóban a tollazata lapult le a kis betegnek. a kedve ma is jó, és szépen eszik. Holnaptól nincs antibiotikum, Lajos, mikortól mehet az ekodiár? Azt a tojók is kaphatják, akik költenek?

Hozzászólás 2008 jan. 29, 20:58 
Megvagy!!!!! :89:

Mintha éreztem volna, hogy ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból :lol: !!!(Ajaj, bocsi, az Nyuzi!) Szóval jércike :wink: ?!
Ok. Be vagy írva: Kinga.

:D

Hozzászólás 2008 jan. 29, 20:45 
Elnézést, elnézést valóban nem sok amit mondtam. Talán maradjunk a pirosnál, meg azt amúgy is jobban szeretem :D Talán még annyit, hogy nevem Kynyoo, de mivel e nevet már ellopták maradjunk a Kingánál esetleg , Kynyooné! :24:

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 jan. 29, 20:40 
Gabesz!

Fantasztikus vagy! Ez már majdnem olyan mint Necótól a csillagok háborúja.

Különben a meseszép Zalában van elég hely, szerintem szó sem volt arról, hogy csak kokasok jelentkezhetnek! Mi is lenne velünk a kedves hölgykoszorú nélkül?

üdv

Hozzászólás 2008 jan. 29, 20:37 
FMP írta:
Remélem abból az osztálynaplóból én sem maradok ki...

Üdvözlünk, Fura Madár :D !
Nemcsak felet, de egész helyet adok neked is a naplóba! Csak az a bökkenő, hogy ilyen erősss bemutatkozás után is csak tűnődök, hogy piros avagy kék tentával pingáljalak be a katalógba :75:

Hozzászólás 2008 jan. 29, 19:30 
Üdv mindenkinek! :40: Remélem abból az osztálynaplóból én sem maradok ki, és ugyan csak félig bitorlom a frissen szerzett rollerek gazdi jogát, egy fél helyet talán megérdemlek! És remélem lassan de biztosan teljes jogú tagja lehetek ennek a szuper kis társaságnak!

Hozzászólás 2008 jan. 29, 19:29 
Hahóóó,csibikéim,elpóstáztam a tojásaitokat,kotyogjatok majd idre ha megkaptátok!!!! Remélem nem sztrájkolnak a dolgozók és kiszállítják időben!!!!

Hozzászólás 2008 jan. 29, 18:57 
Sziasztok, rollerosok!

Kynyoo írta:
Jól eltűntél Gabesz nem jellemző rád! Kiváncsian várom hányan vagyunk az osztálynaplóban!

Kedves Kynyoo, nagyon jó kiskokas vagy :D ! Látom, figyeled a tyúkólat. Nagyon helyes! Nehogy már szétszéledne ez a díszes társaság :lol:

Osztálynapló? Virtuális iskola? Rolleros szakosztály? Vagy csak símán Tyúkól? Akárminek is nevezzük ezt a helyet, azt hiszem, minden kedves topiklakó egyetért velem, hogy jó itt lenni :40: ! Itt nem számít az, hogy idős vagy, vagy fiatal... nekem is a gimnazista képem van kirakva :lol: és Rajnáról is azt hittük, hogy hamvas kis jércike :D ... Minden esetre, hosszú lesz az a lista Főkukori tanár úr (a Kincs) és két Tarajos kollégája, no meg mindannyiunk örömére. Csapunk majd egy jó kis osztálybulit, szétrúgjuk idren az ól mind a négy falát :01: Mert hát a székelypácos partira a Banya-völgybe, ha jól értettem, csak kokasok voltak invitálva :roll: ...

Almamag, látom megoldódott a képfeltöltés prblémája. És nagyon szép a madarad! Nálam Ica gyönyörű fészket fúrt! És ha jól számoltunk, Mona kolleginával (tojó két kiscsibével) egyszerre nézünk majd "szülői" örömök elé. Ennek külön örülök, mert kicsit furának éreztem magam, hogy nekem mindent korábban kell csinálni, mint itt bárkinek...

Puszi nektek: Gabesz (avagy Kotkoda, tojó két csibésszel :lol: )

Valódi név: Almamag

Hozzászólás 2008 jan. 29, 18:55 
Sziasztok! Ma egész nap énekelt Csőri!, "oda meg vissza" voltunk teljesen :), most estefelé már nem dalol, csak nézelődik meg eszeget, ez gondolom (remélem! (Készül elülni?)) normális.

Annyira új a kanári nekem, nem ismerem a viselkedését, és most még nagyon sok a bizonytalanság bennem - rettegek, nehogy valami baja történjen.

Köszönöm a kedves és segítőkész szavakat, nagyon aranyosak vagytok!
Kedves Margó, nekem ez a megoldás tűnt a legkevésbé komplikáltnak, de holnap kipróbálom a héjastól-felkötős módszert :).

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 jan. 29, 16:58 
Ajaj !Most jutott eszembe, hogy lehet hogy te röpdének hívod a tojató kalitkát ?... Akkor stornóóóóó !...
:65:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 261  Következő