Nos, köszi a képes beszámolót és várjuk a többit is!
Hanem van nekem is egy gólyás sztorim

Pontosan egy hete kaptam telefont, hogy egy gólya már napok óta ott áll az Olt partján, biztosan beteg... Szóltam a szomszédoknak, hogy ha tudják, fogják meg, mert lebeszéltem a lódoki lányával, aki szintén állatorvos, hogy nézné meg, tényleg, nincs-e valami baja. Nem volt eltörve semmije, átrepült párszor a túlsó partra, de tovább már nem akart repülni a befogók elől. A dokicsajszi vasárnap este! fogadta be szegény párát, aki csak le volt gyengülve. A falatokat úgy kellett betuszkolni a csőrébe. Egy istállóban lakott 4 napig, mígnem magától elkezdett enni. Aztán egy sms-ben ez érkezett: "A gólya magától evett tegnap és ma, aztán délután kirepült az udvarra, majd magasan elment

A cinegém padig kimúlt egyik napról a másikra. Az erdei pinty meg nem mutat semmi furcsát, de még mindig nem hajlandó magától szedegetni a tálból. Feje búbján még mindig ott éktelenkednek az ijesztő antennák, úgy látom, lassabban fejlődik, mint másik pintyem. Feltétlen hím, ha emeli a "taraját"? Amúgy sokszoros csippantással jelzi, ha már nagyon éhes és zabálja a kaját. Szépia-por, virágpor, dara és laktiferm amit adok a reszelt főtt tojás és dió mellé. Mit adhatnék még?