vitya321 írta:
madaras86 írta:
vitya321 írta:
Sziasztok
Szeretnék egy pár kecskepapagáj és most lesz rá alkalmam venni a
Szolnoki Börzén.. azt szeretném megkérdezni hogy nekem mint kezdőnek hogy lehet észrevenni hogy hím vagy tojó, mert nem szeretnék azonos nemű papagájokkal hazaérkezni sokkat olvastam róluk de mégis jobb így hogy megkérdem.
Elöre is köszönöm
Üdv Viktor
Szeretnék egy pár kecskepapagáj és most lesz rá alkalmam venni a
Szolnoki Börzén.. azt szeretném megkérdezni hogy nekem mint kezdőnek hogy lehet észrevenni hogy hím vagy tojó, mert nem szeretnék azonos nemű papagájokkal hazaérkezni sokkat olvastam róluk de mégis jobb így hogy megkérdem.
Elöre is köszönöm
Üdv Viktor
Szia!
Ha nem feltétlenül érdekel, hogy a tojód a legjobb minőségű madár legyen, akkor úgy tudod megoldani, hogy keresel egy eladót, ahol van egy nagyobb csapat madár, ott kiválasztod a legnagyobb fejűt és legnagyobb testűt, nagy eséllyel ő hím lesz. Aztán egy másik helyen ahol sok kecske van kiválasztod a legkisebb fejűt, legkisebb testűt, ő meg valszeg tojó lesz. De jobb ha segítséget kérsz valaki olyantól, aki ismeri a kecskéket. Egyébként mikor lesz a börze? Az e havira nem hiszem, de a jövő havira lehet elnézek én is. Milyen szokott lenni?
Köszönöm a segítséget!

Őszintén nem voltam még Szolnoki börzén most lesz az első látogattásom hát nagyon kíváncsi leszek rá majd viszek fényképezőt és csinálok képeket remélem jó lesz. Ugy tudom minden hónap 3-dik vasárnapján szokott lenni

Szia!
Na milyen volt?