kuvik írta:
Helló Feri!!!
Azt azért el kell, hogy mondjam neked, hogy arról, hogy nincs kiállítási és verseny szabályzat, nem a jelenlegi összetételű MDOSz. vezetőség tehet. Az, hogy ez belátható időn belül el fog készűlni, arra én vagyok a garancia "neked". De Te is tudod, hogy "nálunk" mindennél fontosabb volt "egymás gyílkolászolása", és a fennkölt hírdetések ellenére, itt senki nem végzett érdemi munkát. Amit végeztek, meg jobb lett volna, ha nem csinálnak semmit. Azzal remélem, Te is tisztában vagy, hogy azt a magyar közmondást el kell felejteni hogy: "Megdobnak sárral, dobd vissza kenyérrel!" A magyar, már csak ilyen "sárdobálós" népség lett. De remélem, egyre többen belátják, hogy ez nem vezet sehova, illetve ahova vezet, oda egyre többünknek nincs kedve "menni". Ha egy év múlva is probléma lesz a COM által rendezett nemzetközi kiállításra (VB.) való kvalifikáció (!!!), akkor már én is feladom. Apropó COM tagság.(!!!) Néhány ember miatt, hányan is vállalják az ezzel járó terheket? És nem a többség tehet arról, hogy egy ilyen "helyre" soha, még látogatóként sem fog kijutni. Bár "egyesek" szerint :"Mi az a pár száz ezer forint. Nehogy belehaljatok már!" Én örülök neki, hogy vannak akik megtehetik, hogy egy ilyen rendezvényre kimenjenek, de ennek az "árát" mások is megfizetik. Ha beszélünk a dolgokról, akkor azt tegyük kerekké. Ettől függetlenül, remélem valamerre elindulunk, és ha a "szekér" rossz irányt vesz, hát leszállunk róla. De legalább még rajta vagyunk, (Vagy befogva vagyunk????) és valamerre remélem elindulunk. Csak szerintem Te is tudod, hogy könnyebb valamit megkritizálni, mint megcsinálni. Nos reméljük, hogy lesznek akik "csinálni fogják", amit mások sunyin megkritizálhatnak, de remélem azok a kritika ellenére megcsinálják az elvállalt dolgokat.Az értelmes munkába én is segítek, de ehhez most egy kis idő kell. (1-2 hónap, de lehet, hogy elég lesz 2 álmatlan éjszaka!?) Csak az a szomorú, hogy ez csak néhány ember "sorsa" lesz, de ha azok nem vállaják be, akkor sajnos arról a "bizonyos szekérről" néhányunknak le kell szállnia. Én soha nem vállalnék semilyen funkciót, és soha nem is fogok, de a segítséget,- míg ebben a szervezetben vagyok- nem fogom megtagadni,persze a "normális" keretek között. Én megnyugtatlak, hogy nem vagyok egyedűl, de természetesen nem vagyunk sokan sem. Majd kiderül, hogy mennyire leszünk elég. De legalább "bepróbálkozunk". Szeretném, ha aktivitásodat megőrízve, majd hozzászólnál a tervezetekhez is, és építő szándékkal, és előre mutató javaslatokkal.(!!!) Persze a jó az lenne, ha sokan ezt tennék, de illúzióim azért nincsenek.Könnyebb azt lehülyézni, aki csinál valamit, mint azt a valamit megcsinálni.(!!!)Ettől függetlenül, egyenlőre(!!!) vállalom a hülye szerepét. (EGYENLŐRE!!!) Ennyi amit most tudok neked mondani.
Igazából,ezeket a dolgokat is csak azért hozom felszínre,hogy legyen leírva néhány dolog és kielemezve mi miért is van,mert mint többször leírtam,sokan olvassák az "idre"-t csak nem írnak,pedig gondolom nekik is van ötletük.
Itt amit nagyon jól felhoztál a pénz,ezzel sajnos mindig bajok voltak és lesznek is ezután is,de reménykedünk a gazdasági helyzett a helyére billen és egy kis szerencsés pályázattal lesz egy kis lové erre a célra is.
Hallod Sanyi,hidd le ha nem ismerném a madarásztársadalmat sokkal egyszerűbb lenne minden,csak én már a hitemet kezdem elvetni,de még reménykedek mert a remény hal meg utoljára.