Hali!
Én sok képet csináltam, ha lesz időm felrakom.Ha agglegény lennék teleraktam volna a csomit madarakkal.
De otthonról úgy engedtek el--"ha még egy madarat hazahoztok akkor válok" Erről a lehetőségről lekéstem, de sebaj nem messze van a szeptemberi börze..
Sajnos nem tudok a kissanyikról semmit mondani, de volt néhány ritkaság.Pl. bajszika. Igaz nem papagáj de élőben most láttam először.
A rózsás kakaduk általában mindenütt 4 körül voltak.De azzal is beszéltem akit lejjebb említettek.Igen,lehetett alkudni.
Rengeteg kézzel nevelt nagysanyi, királypapagály,Kína, több fajta amazon, pár feketesapis,Kongó volt.
Sztem. nem is drágán.Az amazonok árai azaz olcsóságai megdöbbentettek, de ez lehet csak dilettanizmusomnak köszönhető.Nem feltételezem, hogy mind hibás lenne valahol, egészségesnek tűntek.Fehérhomlokú amazon, kézzel nevelt 80-ért nem tűnt drágának.
Most így hirtelen ennyi, de persze még rengeteg dologról lehetne csevegni.
Egy lengyel sporival beszélgetett 2 árus, az egyik tudott lengyelül és a barátjának fordított.Hát a lengyelnek elképesztő nagypapagáj állománya és szaporulata volt- legalábbis a fordító szerint.Persze messziről jött ember...