africz írta:
Azt vettem észre Jutka , hogy Kakapoval elég gyakran 'dominálni' kell meg kell mutatnom, hogy én vagyok az erősebb . általában elég annyi , hogy gyengéden leszorítom és nincs utánna csipkedés.
Általában nagyon vigyázz rám már , nagyon régen nem volt semmilyen sérülés. Nálad az is lehet, hogy az egyik madár párjának tekint ő vigyázz rád a másik meg konkurenciának és megakarja mutatni, hogy a csipés sorrendben ő az első. Körömvágás nálunk sem egyszerű pedig ketten vagyunk rá . Kakapo nem bánt a csőrébe tehetem közben a kezem , de annyira utalja olyan halálra rémült, hogy nehezen visz rá a lélek.
Mariann, gondolj arra, hogy lehet jobb ez igy , több szeretetett tudsz adni a madárkádnak, mintha ketten lennének konkurensek. A Jákó Katinál (Mizo) sem lehet barátja senkinek, maximum elviseli a többit és elég alattomosak tudnak lenni ha konkurenciájuk van.
Általában nagyon vigyázz rám már , nagyon régen nem volt semmilyen sérülés. Nálad az is lehet, hogy az egyik madár párjának tekint ő vigyázz rád a másik meg konkurenciának és megakarja mutatni, hogy a csipés sorrendben ő az első. Körömvágás nálunk sem egyszerű pedig ketten vagyunk rá . Kakapo nem bánt a csőrébe tehetem közben a kezem , de annyira utalja olyan halálra rémült, hogy nehezen visz rá a lélek.
Mariann, gondolj arra, hogy lehet jobb ez igy , több szeretetett tudsz adni a madárkádnak, mintha ketten lennének konkurensek. A Jákó Katinál (Mizo) sem lehet barátja senkinek, maximum elviseli a többit és elég alattomosak tudnak lenni ha konkurenciájuk van.
Szia Attila !!!
Már mindent próbáltam Pedróval, ha megcsíp letessékelem magamról és szólok neki, fáj nem
szabad, erre Ő hátat fordít nekem és elkezd játszani.
Sz@rik a fejemre.
Néha egy hangos fáj elhagyja a számat, ekkor összecsinálja magát, látom a szemén, és rohan
csókolgatni. ( nem szoktam velük kiabálni )
Próbáltam már a csőrét megfogni mikor csipked, de nem volt ez se jó ötlet.
Gyengén leszorítani ,próbáltam.
Sokan azt mondják a lányok csipkedősebbek mint a fiúk.
Most jut eszembe a család többi tagját nem csípi, óvatosan megfogja a kezüket és ellöki.