carduelis írta:
A filmből nem derült ki hogy hogy miért veszi ki a madarat eladta, átrakta egy másik ketrecbe? Itt a történet addig volt érdekes míg meg fogja ,és kiveszi.
A srác ismert, nagy Szenegáli papagáj rajongó. Elég sok videót tesz fel a netre a saját papagájairól. Direkte a szenegálik kedvéért utazott el oda. Ez nem Európa, ez Afrika. A madarat meg azért veszi ki az árus, mert meg akarja mutatni (a vevőnek bármit). Ugye nem gondolod, hogy elutazik oda, visz magával/befog kéttucat madarat, aztán megkér egy csórót, hogy játssza el az árust és direkte pont így fogja majd meg a madarat? Mindezt persze úgy, hogy nem egy állatvédő vagy adományra vadász egyesület nevében teszi? Semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy eljátszassa ezt. Én már jártam ázsiában (ez meg ugye még annál is elmaradottabb vidék), hidd el
az emberi életnek sincs értéke, nem hogy egy "vacak" madárénak. Így vagy úgy de eladja. Ha nem más ebédnek.
carduelis írta:
Hidd el külön iparág alakult az ilyen filmek készítésére, ennek kis hazánk is érezte már a hatását különböző mancsos szervezetek jóvoltából.
Azt a "mancsos" bandát nem kell bemutasd. Nagyobb kárt okoztak mint egy bomba. Mindeközben az állításaik egy általános iskola 8 osztályát elvégzett ember számára is nyilvánvaló blődségek voltak. De esetükben tetten érhető az üzleti érdek, a hamisított videóikkal is lebuktak... más kérdés, hogy a céljukat (az
igazi céljukat) elérték.
carduelis írta:
Szándékosan Ők se teszik tönkre a "portékát" mert különben nem tudná eladni.
Kivéve, ha annyira "szakképzett" mint az ott élők legtöbbje (semennyire sem). Az nem élőlény, hanem áru amit meg kell mutatni, el kell adni. Ha elpusztul, akkor kaja lesz belőle.
carduelis írta:
Ha az eredeti szöveg környezetből ki ragadunk egy részt, és behelyezzük máshova, megváltozhat az értelme.
Ezzel meg most mit akarsz mondani? Hogy a videó "ki lett ragadva" az eredeti környezetből? Vagy a te hozzászólásodból nem az egészet idézem be? Minek, amikor ott alant látható az egész. Még a
Netikett is azt javasolja, hogy feleslegesen ne idézzünk be egy teljes hozzászólást. Nem értem miért mondtad ezt...