Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Tegnap reggel megözvegyült a két éves pasztel zöld tojóm. Fogalmam nincs, hogy mi történt a hímmel, mert semmi külsérelmi nyom nincs rajta, gyönyörű élénk kis madár volt, evett, fürdött, udvarolt... A múlt héten egy kicsit gubbasztott, de most a héten már ismét jó kedvű volt. És akkor pénteken reggel szegénykém leesett a fészkük tetejéről, ahová felültek, és vége!
(Van ötletetek, hogy mi okozhatta a halálát?) A tojónak semmi baja, nagyon élénk, szépek a szemei, a csőre, a lába. Csak szegénykém már egyre többet hívja a Párját, így már kezdek megsüketülni. Így, ha tudnátok nekem segíteni, hogy mielőbb találhassak számára egy új párt, (elsősorban olajzöld, sötét hímet keresek), az nagyon klassz lenne.
Szeretnénk majd, ha később lennének picinyeik is, hogy a kislányom megtanulhassa a madarazásnak ezt a részét is! Én nagyon élveztem kicsiként a pintyek tartását, akiknek folyamatosan voltak fiókáik. Így 18 évig voltak madárkáim. A papagájok számomra újak, kb. két éve vettük őket a szolnoki kisállatbörzén. Kérlek segítsetek!
Köszönettel: Ági