neco írta:
Dó'gozom.... Tudod ez a rollertopic 24 órás ügyeletben van....

Ezen a héten Doromboló a nappalos...
Hali, hali!

Itt a délutáni ügyelet.
Kedves Marcsi, remélem, nem sértődtél meg, amiért nem a rollert ajánlottam, pedig ide kopogtál ... de nekem úgy jött le az első írásodból, hogy te a színeket részesíted előnyben. De végül is ha komolyan szeretnél még valamivel foglalkozni a már meglévő állományod mellett, akkor a roller kanári megfelelő lenne! Egész álló évre nyújtanak majd elfoglaltságot, élményt és izgalmat is bőven

!
Azt nem írtad, hogy milyen papagájaid vannak... Minden papagáj ilyen agresszív, hogy képes lenne a kanárit kipaterolni maga mellől??? Szóval, kedves Marcsi, bár nem engem kérdeztél, de én a ahelyedben nem másik röpdét készítenék, hanem valami kalitrendszert- itt sok oldallal lennebb megtalálod az Iker Feri vagy Nagygabe kalitsorát, de odaát a másik topikokon van még a Timba szekrénykalitja, amiben több kis rekesz ad lehetőséget a költésre. Az van, hogy januártól május, júniusig szükség van a keltetőkre; júniustól szeptember, októberig az ifjúság a röpdében szépen kifejlődik, a tojók és a fiatal leányzók ezután is maradhatnak a röpdében, egészen decemberig; a hímek és a fiatal dalosok külön helységet és speciális bánásmódot igényelnek, de erről szakszerűen tájékoztat a Főkukori még a topik első oldalain. A "lábas" röpdét, ha megfelelő háló van rajta (kanáriknak 1x1 cm-s lyukacsos) a fiataloknak (és a tojóknak, míg pihennek) tartanám meg esetleg alakítanám át, ha szükséges. Attól alul még a fürjeknek is lenne helye, talán... Fotót hozhatnál róla

.
Remélem, nem írtam badarságot, de majd jön a műszakvezető

és korrigál, ha netán mégis...
Mona? Merre jársz??? Se skype, se semmi...

Elraboltak???