Amaryll írta:
Üllő? Tökéletes! Esetleg a két madár egy pár? Még a kalitka pici szervízre szorul, amit a jövő héten rendezünk... Mókus ketrec hivatalosan
/az ajtót meg kell erősíteni, esetleg kulcsos verziót rászerelni, nehogy baleset történjen/ És rosszul mértem 90X60 az alapterülete. De tényleg 120 magas. Vannak benne gyárilag faágak, gondolom azok maradhatnak. Kell még valami? Láttam a képeken porcelán vagy kerámia "edényeket" Azok a fészkek? Gondolom az most nem kell nekünk. Önetető és önitató van. Madáreleség is van de a galambnak kell valami speciális?
Mi az amit biztosan NEM ehet? Mi az amit esetleg ki kell írnunk, hogy a látogatók nehogy beadogassák? (pl kenyér stb.-) Mi az ami csemegének számít, és esetleg etetgethetik vele a lakóink őket? Már kaptunk, szereztünk vitamin és féreghajtó cseppeket galamboknak... Még valami így előzetesen?
Tényleg őszintén köszönök mindent! Hatalmas és villámgyors segítség ez nekünk! (így esetleg télire már valódi madárházunk is lehet)

Mi az amit biztosan NEM ehet? Mi az amit esetleg ki kell írnunk, hogy a látogatók nehogy beadogassák? (pl kenyér stb.-) Mi az ami csemegének számít, és esetleg etetgethetik vele a lakóink őket? Már kaptunk, szereztünk vitamin és féreghajtó cseppeket galamboknak... Még valami így előzetesen?
Tényleg őszintén köszönök mindent! Hatalmas és villámgyors segítség ez nekünk! (így esetleg télire már valódi madárházunk is lehet)
A két madár nem egy pár. De ha csak próbaképpen kell akkor szerintem teljesen mindegy hogy pár-e vagy sem. Ha meg maradhatnak akkor egy röpdébe több madár is mehet majd. Addigra kiderül hogy ezek milyen neműek, mert mint irtam fiatal idei madarakról van szó.
A kacagó gerlék fő tápláléka magvakból áll. Ez köles mérettől egészen kukorica méretig mehet. Csemegeként száraz kenyér morzsáját lehet nekik adni egy héten kétszer. Amit még lehet: szépia, saláta, tyúkhúr, főtt tojás.
Féreghajtó cseppekkel vigyázni kell mert vannak erős szerek is.
Fészeknek megfelel a piacokon kapható kis fonott kosár is. Én azt használom.
Egyéb információért itt lehet érdeklődni: dorika882@gmail.com