Béla írta:
Sziasztok !
Képzeljétek, én már láttam Rolandot élőben ! ... Ezért ugyan még nem kell nekem keziccsókolomot köszönni

, de már egy első lépés ...
Az történt ugyanis, hogy mint azt megigértem, meglátogattam kedves ismerősünket, Gabesz tanitó nénit. Remélem jól esett neki is más madárbolondot látni személyesen is , nemcsak gépen...

Szia, Béla!
Igen, jól esett nekem is egy másik madárbolonddal találkozni, bár nem tudtuk kisütni, ebben a kategóriában ki a bolondabb

És örültem annak is, hogy Zsuzsa személyében megismerhettem kedves feleségedet, akiről időközben kiderült, hogy egyáltalán nem áll távol tőle sem a madarak iránti vonzalom, hisz édesapja is kanáritenyésztő volt. És akkor nemcsak a saját szemeddel láthattad Rolandomat, hanem hallhattad is a kis nyekergőt, amit ugye, nem mondhatunk el Illésről, mert neki most egész más az elfoglaltsága.
Béla írta:
Most már értem, hogy lehet madarakat elnevezni (4-5 madár nevét könnyű észben tartani / de hogy Ilus, meg Fruzsina !!!, hát ilyet is csak nők tudnak kitalálni !!! )
...na ugye, hogy ugye?!
Béla írta:
Emberek-emberek, akik valaha meg akarjátok látogatni !... ha a M.o.-i autópályák után elkeveredtek a Maros völgyén Csíxereda irányába, hozzatok fényképezőgépet és csere kerekeket a kocsikra ... A táj gyönyörű, az emberek nagyszerűek, de az utak idegtépőek...
...szóval látványban, élményben és kalandban gazdagon térhetsz haza, ki hozzánk látogatsz

!
Béla írta:
Egyelőre üdv mindenkinek így gépről, aztán majd személyesen is ...
Zsuzsa, Béla, örültem nektek és máskor is szívesen látunk!
Puszi nektek: Gabesz
Ui: Brigi, elég furcsának találom a tollkitépős kezelési módot

... De jönnek mindjárt a tarajos doktorok és ők majd mondanak neked megfelelő gyógymódot kedvenceid segítségére. De ha netán megvan a Tóth Sándor: Színkanári tartása és tenyésztése c. könyv, abban is olvashatsz erről a betegségről (37. old.) - "sörétkiütés"... És tényleg el kell távolítani a rosszul nőtt, deformált, csavaros tollakat

Úristen!!!