david írta:
Sziasztok
Lenne egy problémám...
Ma mikor bementem a papagájokhoz láttam h az egyik költőpárnak a hímje rosszul szedi a levegőt és pár óra múlva el is pusztult.Megnéztem a begyét és nem volt benne semmi. Szerintem túl etette a tojót és fiókát és a hím nem evett semmit. Azt szeretném kérdezni h a tojó feltudja e nevelni a fiókát és a tojást kikölteni egyedül?
Lenne egy problémám...
Ma mikor bementem a papagájokhoz láttam h az egyik költőpárnak a hímje rosszul szedi a levegőt és pár óra múlva el is pusztult.Megnéztem a begyét és nem volt benne semmi. Szerintem túl etette a tojót és fiókát és a hím nem evett semmit. Azt szeretném kérdezni h a tojó feltudja e nevelni a fiókát és a tojást kikölteni egyedül?
Sajnos hallottam már én is ilyet, hogy túlhajtotta magát a madár. Bár a levegőért való kapkodás szerintem nem ennek a jele.
A tojó egyedül is fel tudja nevelni a fiókákat. Ha viszont még tojásokon ül akkor nem biztos, hogy kikelti, mivel a nimfákra jellemző, hogy felváltva kotlanak a hímmel. Na de majd kiderül. Van rá esély mindenesetre.

Belépés
 Belépés Regisztráció
 Regisztráció Madarász térkép
 Madarász térkép GyIK
 GyIK Chat
 Chat Madaraim
 Madaraim Keresés
 Keresés

Nekem valamivel nagyobb helyen vannak (100x60x60) páronként elhelyezve költési időszakban, azon kívül pedig egy közös nagy röpdében.
 Nekem valamivel nagyobb helyen vannak (100x60x60) páronként elhelyezve költési időszakban, azon kívül pedig egy közös nagy röpdében.

Nagyon ügyesek.
 Nagyon ügyesek.