Hahóóó tyúkudvar!
véééégre megjavították a gépemet,ma kaptam vissza! Majd visszaolvasok de most nincs időm.....szóval voltam közben Kecskeméten,Szombathelyen,megint átszáguldottam Herenden,fütyültem Dorombolónak de azt hitte hogy a kanári,és rám sem bagózott!!!!
Az összes odút leszedtem,most már csak pihenjék ki amit meg sem tettek!!!

az összes szaporulat 3,azaz három db....végül is az 1 szem hímmel nem tudtam jobb eredményt produkálni,hisz sokszor otthon sem voltam mikor össze kellett volna őket raknom!!!!!.Ez még nem lenne baj,sokkal jobban fáj a fejem más miatt!!!! Ugyanis mikor úgy 1 hétre eltűnök itthonról unokázni, Réka unokám látta el a csurikat....és most derült ki hogy allergiás rájuk!!!!nem tudtuk mitől akar megfulladni néha,hát ettől!!! úgy hogy abszolút nincs fogalmam,mit fogok tenni!!!!Mindegy,megválni tőlük nincs szándékomban,sem a rollerektől sem a rizsáktól,csak még nem látom át,hogyan oldom meg!!! Decemberben menni nem tudok az össznépi összeesküvésre,mert újabb taggal bővül kis családunk,Mikulás és Karácsony közt újabb unoka fog születni,úgy hogy én ott leszek halaszthatatlan a 2 kicsinél,, remélem lesz vállalkozó aki I.Oszkárt elviszi nekem nyerni a versenyre!!!!

és ha minden létező díjat megnyer,leteszi a nagyesküt hogy mérgében nem fogja kitekerni a nyakát!!!!

mert csak úgy fogom elengedni szépséges madárkámat!!!!!A másik kettőről fogok felrakni fotókat tán holnap,nagyon kis szépecskék ám!!!!!!
közben míg nem voltam itthon,a rizsáknál akció volt,és az eredménye 5 tojás,a röpdében felrakott odúban!!!!! A 3 kisrizsa meg izmosodik,és színesedik szépen,nincs bennük 1 szál fehér toll sem!!!!!úgy repülnek mint a sasok!!!!)))
Hát dióhéjban ennyi eltűnésem története!!!