Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 aug. 27, 21:23 
Jaja, boszi! :lol: ...
Nos, akkor varázsigét mormolok és meglásd, késztetést érzel majd, hogy újból bepötyögd azt a kisregényt :twisted: !
Megbűvöltem a lapot is, tiszta a levegő, töltheted 8) !
Addig is idrevarázsolok még Dorombolótól pár rolleros röppentyűt :wink: !

Kép

És egy kis bonyodalom: Itt a madár- hol a madár?
Kép

És közkívánatra :lol: az egyik kedvencem:
Kép

Pricc-pracc!

Hozzászólás 2008 aug. 26, 23:15 
Lajosbá köszöntelek névnapod alkalmából. Gabesz te boszorkány vagy, tegnap kétszer írtam egy-egy kisregényt mégsem tudtam feltölteni. :cry: :x

Hozzászólás 2008 aug. 26, 12:21 
Jajjj, te Margó! Most jót nevettem :D , bár néha nagyon eltűnődök ilyen dolgokon. Hiszem, hogy van valami boszorkányos képességem :lol: csak a csuda tudja, sose akkor működik, mikor létfontosságú, nyomós dolgokról van szó :? . Mikor "beszélgettünk", és rákérdeztem tőled az "elveszett családtagra", képzeld, pont aznap kukkintott be a vadmadarasra... Meg is lepődtem rendesen :shock: . A tegnap pedig egy olyan csajszit kerestem fel, akivel már fél éve nem találkoztam, és meglepett, amikor azt mondta, hogy ma reggel-azaz tegnap- két dolog miatt is eszébe jutottam... És több tucat ilyen sztorim van... A telepátia egyáltalán nem újkeletű dolog, sőt!, de néha rettenetesen meg tud lepni, néha megmosolyogtat vagy éppen zavarba ejt... Az a bizonyos hatodik érzék... Nem is gondolnék rá, ha lépten nyomon bele nem botlanék! :shock:

Bocsi, kedves Rolleresek, kicsit Offoltunk itt Margóval egy kaffí mellett, ha már meghívott 8) . Enyém jó habos-babos durva csokireszelékkel a tetején! Mona, neked is kértünk egyet :wink: ! Kuzmi, téged is meghívunk egy fini jegeskávéra, ha átlapátolsz innen minket a síma kanárisra! Odaát úgyis csak a szél csapkodja a pókhálós ajtó-ablakot...

Hozzászólás 2008 aug. 26, 11:32 
Gabikám itt a Csicsörke!
http://www.idre.hu/forum/viewtopic.php?t=121

(tényleg nagyon keservesen működik most itt a dolog...)

Hozzászólás 2008 aug. 26, 11:26 
törlés......

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára margareta 2008 aug. 28, 9:12-kor.

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 aug. 26, 7:04 
Sziasztok,

igen, a tárhely szolgáltatónál akadozik a dolog.
Szerver csere és mindenféle ügyködések miatt egy kis ideig még akadozni fog. De ma rájuk kérdezek hogy pontosan meddig fogják még piszkálni a rendszert.

Addig is a türelmeteket kérem, ha nem jön be az oldal, próbálkozzatok többször is.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 aug. 26, 5:37 
Köszönöm...neco...

nálam is nagyon lassú a betőltés, meg nem találja, stb...de Kuvik is erre panaszkodik....

légyszi nézz már utánna a szolgáltatónál....

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 aug. 26, 1:16 
Kedves Lajos bátyám! Utólag is : :48: (csak azért ez az ikon, mert "némszdéj"-es nincs :wink: )
Szóval még nagyon sokat, és nagyon boldogot!

Királymatyi rejtélyes hozzászólásával kapcsolatban....: nékem néhány napja piszok lassan tölt be a honlap, és soxor lefagy. Két gépnél is, amik nem ugyanannál a szolgáltatónál vannak. De erre minha Zottan is panaszkodott volna valahol?! Kuzmi! Lehet hogy nem nálam van a hiba?!

http://rollercanary.hupont.hu/

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 aug. 25, 22:13 
Sziasztok !

Köszönöm a jókívánságokat.

Nagyon jól esett... :25:

Hozzászólás 2008 aug. 25, 21:19 
Király Mátyás álruhában, azaz inkább láthatatlanban jön a Lajos bulijára??? :shock: :lol:
Kuzmi! Ebben a te kezed van benne! :twisted:

Hozzászólás 2008 aug. 25, 19:20 
Kedves Lajos!
Ajándék mellé virág is jár: :flower:
Névnapod alkalmából kívánom, Isten éltessen sokáig!!!

:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 aug. 25, 14:29 
Katikám !...Én ezzel a buszmizériával kapcsolatban csak annyit látok hogy megint egy gazdag nagypofájú réteg behülyíti az embereket a saját izlésüknek és édekeiknek megfelelően !....Te pont mindenhová busszal jársz, már nehogy a saját érdekeid ellen uszítsanak !...A BKV nek talán van olyan szakgárdája akik fel tudják mérni a járatok hasznát és kárát e nélkül nem vágnának bele. Ha nem látszana - normális léptékeket követve - a szükségesség bizonyára nem akarnának még több kiadást. A másik része a dolognak politika semmi más !....Most divat szembe pisilni a széllel erről szól a fáma !.... :shock:

Hozzászólás 2008 aug. 25, 10:21 
Kedves Lajosunk !
Tyúkudvarunk teljes létszáma nevében nagyon sok boldogságot kívánok Neked a nemzetközi Lajosnap alkalmából ! :63:

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2008 aug. 24, 21:22 
Szeva doromboló !

Csak óvatosan a dícséretekkel.
Még elpirulok, HÖÜ-HÖ-HÖ...

canary1

Hozzászólás 2008 aug. 24, 20:41 
doromboló írta:
Húúú Gabesz !.... :oops: Nagyon aranyos vagy de én még élni szeretnék....sokáig ha lehet !!! :shock: Azokról írnak ilyeneket akik már készülnek fel Szentmihály lovára !....Nem rég vizsgáltattam magam agyba - főbe és jó eredményeket álapítottak meg !....Vagy hazudtak ?! Gabesz ! Te tudsz valamit !?...
Szóval köszönöm...a túlzásokat is ! :roll: :lol:

Bocsánat, valamit rosszul írtam? :24:
Úgy érzed, túloztam? Ááá, talán csak azért, mert nem írtam negatívumokat is. Pedig ha tudnád, hogy milyen kritikus tudok én lenni! 8) :shock: :lol: Csakhát ha valaki beenged a házába, nem azt nézed árgus szemekkel, mekkora rend van nála, léniában állnak-e a könyvek a polcon, ja, és a port az ajtó éléről is letörölték-e, és figyelsz hegyezett fülekkel, hogy netán van valamilyen beszédhibája :shock: ? . Ezt majd egy következő alkalommal :twisted: .
Persze, már bevallottam, utálom a rácsokat!!! mert sok trükköt még nem tudok-de már tanulom!-, hogyan lehet fényképezni úgy, hogy a rácsok a lehető legkevésbé látszanak. Úgyhogy, inkább behajoltam a drágákhoz :D .

No, hozok pár röppentyűt az alant említett "kupiból" :D :
Kép

Kép

Kép

Kép
Hoppá! Itt egy madárnak nincs farka :shock: ! Nahááát...
De milyen nagyon zöööööööld!!! 8)

Amaryl, drága! Szorítok nektek nagyon! Már csak azért is, mert ha sokat ülsz ott az utcasarkon, napszúrást kapsz még nekem :? ! Mona, csibék jól vannak? Fifóék is rendben, Matyi? És hová lett Imola :shock: ?

Puszi nektek: Gabesz

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 aug. 25, 6:22-kor.

Hozzászólás 2008 aug. 24, 18:23 
Húúú Gabesz !.... :oops: Nagyon aranyos vagy de én még élni szeretnék....sokáig ha lehet !!! :shock: Azokról írnak ilyeneket akik már készülnek fel Szentmihály lovára !....Nem rég vizsgáltattam magam agyba - főbe és jó eredményeket álapítottak meg !....Vagy hazudtak ?! :42: Gabesz ! Te tudsz valamit !?... :66: ....
Szóval köszönöm...a túlzásokat is ! :roll: :lol: Rajtad kívül még nem engedtem be senkit vedlési időszakban a madárházba ! Vald be hogy nehéz volt olyan szöget találni a fényképezéshez hogy ne látszódjon a kupleráj ! :57: ....
Zolikám ! Te is gyanús vagy nekem !.... :lol: Azt viszont túlzás nélkül állíthatom hogy ilyen lelkes és széles ismeretű és érdeklődésű madarásszal még nem találkoztam mint te !.... Bármikor szivesen találkoznék veled hisz Fehérvár egy jó 50-es ide ! Ha erre jársz csörögj rám és egy jó KV mellett jót dumálhatnánk....Kidumáljuk a csajokat is :wink: Én ilyenben úriember vagyok ! Mindenkiről elmondok mindent ami hasznos lehet a másiknak !....Na meg a rigók !.... :lol:

Hozzászólás 2008 aug. 24, 9:25 
Csak hogy tudjátok,én meg ezzel vagyok elfoglalva,de nagyon!!!! ülök az utcasarkon,ahova nem engedjük megalkotni a buszmegállót,mert valakik a megkérdezésünk nélkül önként és dalolva így találták ki!!!! Nézzetek be idre,hogy értsétek is!!!! és legalább szurkoljatok,hogy elérjük amit szeretnénk,és ami az egyetlen ésszerű dolog ebben az egész hülye helyzetben!!!!

http://www.lob2008.extra.hu/

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 aug. 23, 21:12 
Gabesz írta:

...És a legnagyobb meglepetésemre, a ház szerves részeként, egy külön bejáratos szoba a madárház...

Mint minden normális lakásban....én építési engedélyt is csak ilyenre adnék! :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 aug. 23, 19:44 
Hűha!
Kicsit olyan most, mintha születésnapját ünnepelné a Főkukori :wink: .
Canary1 már megadta a torta alapját, én már csak a díszítést adom rá :D . Tettem-vettem, nyírtam-faragtam a képeket és mára sikeredett összeállítanom a képes beszámolót a Dorombolónál tett látogatásomról.

Már sokan kérdezték kíváncsian: Na, voltál a királynál? Elárult neked sok titkot?? De bizony, hogy voltam és titkot is mondott :wink: !!! Nem is egyet. De hát, ugye, a titok az titok 8) .

Ami viszont nem titok, hogy a mi Dorombolónk egy vígkedélyű és végtelenül szimpatikus, nagyon színes egyéniség. És ami még érdekesebb, minden, amit csinál, azt mind szenvedéllyel teszi. Talán ebben rejlik sikereinek titka. Albumok, filmek, képek, serlegek, trófeák mesélnek a dicsfényes pillanatokról melyek mögött rengeteg munka, kitartás, tudás és mint hiszem, szenvedély áll.

Gizmó, ezt neked mesélem. Veszprém és Herend között rallyzós stílusban tettük meg a távolságot! Ahol az útviszonyok engedték csekély 160-nal vettük be a kanyarokat :shock: !!! Bepisiltél volna :lol: ? Azért megsúgom, jó, hogy úgy találták ki az autók belsejét, hogy kapaszkodni és „fékezni” is lehessen… Azért egy versenyautó sebessége mégiscsak könnyebben lendít a magasba…Ezt a képet neked loptam le :wink: :

Kép

Az udvaron 8 zsömlesárga vizsla lesi a gazdi mozdulatait, de kiváltképpen Mici az, ki a ház derék őrzője. Feszült inakkal várja a „puszit”, hogy pattanhasson a gazdi papucsáért. De ez is egy másik titok. Szinte látható szálak kötik össze kutyát és gazdáját.

Kép

A fogasra feldobott zergés vadászkalap, a nappali 2 falán is sorakozó tekintélyt követelő óriás vadkan-, zerge-, szarvas trófeák naaagy vadászatokról regélnek.

Kép

Külön szekrény a kupáknak és kiemelt helyen a sok rolleros által csodált vándorserleg. Első védőjének neve 1935-re van bevésve: Kocs Lajos. Utolsó 9 évre, azaz kilenc!, kicsiben és egysorban: Maróti Béla. Innen van tehát a gyémántkoszorús mestertenyésztő cím, ha valaki nem tudná 8) .

Kép

És a legnagyobb meglepetésemre, a ház szerves részeként, egy külön bejáratos szoba a madárház. Mindenfele röpdék, kalitkák és oskolák, eszközök, kellékek. Egy sarok a halászfelszerelésnek, másik sarok a kutyák-madarak eleségének, és a szoba napsütötte része a madaraknak. Ahogy beléptünk a madarak közé, egy cseppnyi riadalom sem volt, mondom nektek :D !

Kép

Külön röpdékben a tojók, másik oldalon külön kalitokban a champion hímek és az idei fiatalok is két külön röpdében kaptak helyet. Járt a szám, de nekem sem fütyült egyik sem… Természetesen, erre számítottunk is, hisz most vannak a vedlési időszak kellős közepén. Azért sikerült a rengeteg madárból egy jópár nagyon szépet lekapnom. Ki tudja, lehet, hogy a 2008-as champion is köztük van :wink: ?

Kép

A champion fehérke :D :
Kép

Kedves Béla, szívemből kívánok neked jó egészséget, még sokáig tartson lelkesedésed, és példaértékű munkád sok követőre leljen!
Jó volt nálad lenni! Köszönöm!

Puszi nektek és puszi neked: Gabesz

Ui: van még soook-sok kép szebbnél szebb madarakról, de azokat majd holnap hozom :wink: . Jóvanna, talán amelyek nagyon tetszettek, bár nem a szépségre megyünk, belopom még ide:

Egy kis sapis:
Kép

Egy nagyon zöööld 8) :
Kép

És mára ucsó :wink: :
Kép

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2008 aug. 23, 21:29-kor.

Valódi név: Cserna Zoltán ifj.

Hozzászólás 2008 aug. 23, 17:34 
Üdv kedves Béla bátyám !
Legmélyebb Tiszteletem Doromboló !

Való igaz, rég hallottál felőlem (különösen itt eme topicon), személyesen pedig már ki tudja, mikor taliztunk. Tényleg, mikor is ?
A Veszprémi évvégi rollerbajnokságokon nem 1szer felbukkantam, s mindannyiszor nagyon nagy örömömre szolgált, hogy többek között Veled is beszélhettem, nem is szólva a rollerezés többi nagy Öregjéről. Nagyon szeretnék idén is a megmérettetésetekre eljutni, bízom benne, hogy főnökeim sem gördítenek akadályt elképzelésem elébe.
Elismerés ????
Nekem ????
Milyen munkámnak is ???????

Az elismerés és dícséret Neked jár ezért a nagyszerű topic-ért, a szakmai hozzászólásokért éppúgy, mint a soxor Fábry Sanyit megszégyenítő poénokért, melyek nem egy alkalommal csaltak könnyet a szemembe.
Csak így tovább igen Tisztelt Főkukori úr !
Asszem udvartartásod hölgytagjai szólítanak emígyen, ha jól vagyok informálódva.

Madárbaráti üdvözlettel:
egy volt színkanáris

canary1
(vajh miért éppen ez a nicknevem, hi-hi-hi...???)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 261  Következő