Szia Zoli!
Tudod az egésszel az a baj, hogy a "társadalmi munkát" ma már nem szívesen csinálja senki. Ha valaki meg beleáll a dolgokba, azt meg rögtön lehü...zik. Ezt már én is megkaptam néhányszor. (Igaz csak burkoltan!)Az a helyzet, hogy sok dolog szabályozatlan, más meg agyon "szabályozott". A fórummal az a gondom, hogy itt leírni a dolgokat szinte lehetetlen.
Amit leírtál, az valóban igaz, hogyha egy bírálati lap nincs "szabályosan" kitöltve, az olyan mintha nem is lenne.
Más: -más madarával versenyezni igaz, hogy lehet, csak etikátlan. Attól még lebíráltatni lehet, hogy megtudjuk, hogy "szakszemmel" mit ér a madár, de a díjjazottak között, szerintem helye nincs. Más kérdés, hogy az a kiállítás milyen célból lett megrendezve, mert ha csak "egy buli", akkor ez nem etikátlan.Mellesleg ami "káosz" ebben az évben volt, az nagyon "magyarosra" sikerült. Beleértem saját magam is.De úgy gondolom,(???) hogy nálunk legalább a bírálat tényleg RENDBEN volt. Ami el lett cseszve, azt meg elvállaltam. (Nem lett volna szabad szekció győztest hírdetnünk.) ((Na bummm!!))

Sajnos lehet, hogy mi is arra sorsra jutunk, hogy eltűnünk a süllyesztőbe. Sajnálom, de ez rendeltetett hat szép esztendő után.