Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2008 nov. 17, 20:34 
Hali!

Én nem szoktam "itt" lenni, de ha már tele a hócipőm, mindig "idre" jövök szórakozni. Mindíg jókat vihogok. :61:Köszi!!!és bocs.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 nov. 17, 20:17 
Csak nem a macskáékhoz ?!... :shock:

Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 nov. 17, 19:52 
Perényi László írta:
Helyszűke miatt költöznek a madaraim...

Emmeg mit jelent? :shock:
Költöznek. Papirdobozból puccos kalitba :wink: , vagy A-ból B-be, mint a metakfeladványban?
A garázsból a szobába, vagy egyik házból a másikba netán gazdástul :D ???
Azt nem hiszem, hogy most költöznének másik gazdihoz... Ugye nem?

Hozzászólás 2008 nov. 17, 18:22 
Sziasztok Rollerosok !
Helyszűke miatt költöznek a madaraim...

Hozzászólás 2008 nov. 17, 18:00 
doromboló írta:
Készült egy páros kép ahol a két szomszédudvar főkukorai összekapaszkodva dokumentálják a jó kapcsolatot....Benne van a papcsa gépében !...Ezután mindenki földhöz vágott egy előre odakészített roller és csapper championt, ezzel is nyomatékot adva - mint egy vérszerződés után - a további felhőtlen együttműködésnek.

Már látlak is titeket lelki szemeim előtt, ahogy szegény áldozati madarakat... Júuújj... :57:
Doromboló, granulálok :lol: ! Cwg röpke beszámolója és Bird képei (köszi!) is azt bizonyítják, hogy sikeres volt az előadás 8) ! ÉS NINI!!! Megvan Neco is! :D Csaaakhogy meggyógyultál! A rigóidnak pedig főpróba :wink: ?

Puszi nektek innen a havas Csíkból: Gabesz Kép

Hozzászólás 2008 nov. 17, 13:13 
Világ Kanárisai Egybesüljetek ! ÉS a Harz-i lesz a végső, csak össze fogni hát, És ROLLER kanáris lesz a VILÁG.

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 nov. 17, 12:41 
Doromboló!

Ha nem vóná ki kéne taláni.

üdv

Hozzászólás 2008 nov. 17, 8:37 
Kössssssz !....Készült egy páros kép ahol a két szomszédudvar főkukorai összekapaszkodva dokumentálják a jó kapcsolatot....Benne van a papcsa gépében !...Ezután mindenki földhöz vágott egy előre odakészített roller és csapper championt, ezzel is nyomatékot adva - mint egy vérszerződés után - a további felhőtlen együttműködésnek. :57:
Jelszavunk : A legszebb színkanári a ROLLER !.... :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 17, 1:10 
Gratula FŐKUKORI! :)

Hozzászólás 2008 nov. 16, 23:19 
Szép nap volt ez a mai ! .... Már ahogy elkezdődött sem volt egyszerű mert szokás szerint késve sikerült indulni itthonról a szentesi NAGY MADÁR DZSEMBORIA !.... Szerencsére navigátorom is akadt a hosszú útra Ley István szinkanáris barátom személyében akivel végig veszekedtük az utat a GPS-el ! A gépnő jobbra mondta, mi balra szedtük a kanyart mikor végre iránba éreztük a gáját és leparkettázva a 2. százast is mutatta a kilóméteróra, akkor mondta be, hogy forduljak meg !...Már nyultam a kézifékhez mire a Pityu leordította a dögséget és nem kerültünk tetőre !... :lol: Szóval egy kalandos, tempós autózás után még maradt annyi idő, hogy körbe szaladjunk az év kétségtelen leg szinvonalasabb kiállításán, legalább is ami a külsőségeket illeti. A szakmai oldalról érdekeltség hiányában nem tudok mit mondani de a csodálatos helyszínhez kepcsolódóan feltételezhető a tartalmi rész tökéletessége is !?...Volt szerencsém megismerni élőben is a fórumozó kedves kollégák közül néhányat ami igazán nagy örömmel töltött el !...A Papp Csabival a kézfogás után 3 perccel már nyomtunk egy ZEPPELIN számot majd kedvesen válaszolt a kérdéseinkre, elmondta a véleményét a kiállított madarakról...kidumáltuk a csajokat is aztán fejest be az előadó terembe ahol már elvileg elkezdődött az előadásom a rollerekről....Innen csak perceket késtem mert még a hallgatóság is kerste egymást... :D ...Szóval kissé szerencsétlen időben a kiállítás bontással megegyezően elkezdtem a mísort a roller kanárira kiváncsi, maroknyi de annál lelkesebb hallgatóság előtt. Nagy örömömre ott volt a roller szakcsoport vezérkara a Neubrand Gabival és az Iker Ferivel testesülve. Képviselték magukat az ős IDRÉSEK Küzmös Csaba személyében. A másik tikudvarokból is jöttek : Bird, Brimston, CWG, ...és még néhányan akiket sajnos nem tudtam beazonosítani biztosan. Voltak az érett korosztályból is, képviselve a hajdani rolleresek valaha szebb napokat megélt világát !... És csak mondtam mondtam a gondolatokat amik összetornyosúlva próbáltak egyszerre utattörni kifele. Nehezen sikerült sorba rakni őket annál is inkább mert kezdett úrrá lenni rajtam a 300 km-es vágta idegfeszítő elhasználtsága ! Aztán elővettünk necó tavalyi madaraiból négyet és visszatért belém a lélek ! Meghallva a lágy dorombolókat, a gyönyörű mély kongvacsengőket, a kissé jétékos kacagó ütemeket s 2 perc alatt helyre állt az idegrendszerem ! Kár hogy az egybegyűltek sokat nem hallhattak belőle mert sajnos ehhez túlságosan nagy volt a terem....Az előadás végén sok kérdést tettek fel az érdeklődők ami számomra azt jelezte, hogy érdekes területre sikerült elvezetni a más pályákon kivállóan mozgó madarász kollégákat...
Végül köszönet illeti a rendezőket a kiválló munkáért, a jó szervezésért !
Hazafelé tele élményekkel végig 200 alatt sikerült tartani a lóerőket és egymás szavábavágva éltük meg újra ezt a csodálatos csak kissé rohanós napot ! :)

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára doromboló 2008 nov. 17, 8:44-kor.

Hozzászólás 2008 nov. 16, 20:18 
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hozzászólás 2008 nov. 16, 20:06 
Sziasztok!
Érdekes előadás és bemutató volt vasárnap délután a roller kanárikról Szentesen a Magyar Nemzeti Bajnokság keretén belül.Doromboló tartotta az előadást,Necó madarai pedig bemutatták a négyféle, rollerkanáriknak kötelező dallamfutamokat.Néhány kép az előadásról:

Hozzászólás 2008 nov. 16, 18:04 
A Dorombos nagyon jó mesélő volt... Dorombolt egy kicsit a Neco rigóinak, aztán azok szót fogadtak neki és folytatták. A környezet elég fertőző volt. Akiben némi hajlam mutatkozott eddig az szerintem már pakoja ki a sublótot a teraszra és teszi be a helyére a rollerok kalitkáit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cwg 2008 nov. 16, 21:25-kor.

Hozzászólás 2008 nov. 16, 10:25 
Dicsértessék az Úr neve ezen a szép :sunny: -sütötte vasárnapon! :25:
No, Atyám :lol: , hintse akkor az igét, mert úgy látszik csak erre vár a gyülekezet...
Jaja, nem is tévedtem nagyot, mert bizony ma lesz egy "prédikáció" Szentesen A roller kanári, a miniatűr mesterdalnok címmel.
Meséltek majd nekünk is???

Hozzászólás 2008 nov. 16, 6:57 
Speciel, a Papné lánya. :lol:

Hozzászólás 2008 nov. 14, 21:08 
Jónapot emberek ! :49: ! Itt a PAP beszél !.... :65:
Szépek a madárkák Marcsika !...Arra ügyelj a röpibe, hogy az ugrálók úgy legyenek, hogy ne tudják letojni egymást...gondolom tudod, csak a képen kicsit közelnek látszanak ....

Hozzászólás 2008 nov. 14, 13:55 
Sziasztok, rolleresek, szia Marcsi!

Igen, nagyon aranyosak :D ! És nagyon ügyes vagy, hogy te magad készítetted ezt a szuper röpit! Bravó! Komolyan! Jó lesz ez majd közös röpdének a tojóknak a fészekrakásig, majd a felcseperedett fiókáknak úgyszintén. :wink:
:55:

Olvaslak ám másik topikon is, és láttam már ott is a pitnyecskéidet 8) . De te már nagy fórumos vagy, azt is tudod csinálni, hogy csak bevágod szépen ide a linket, hogy itt és itt kukkintsátok meg büszkeségeimet! Akkor nem kell kétszer feltöltened a képeket és a tárhelyet sem foglaljuk duplán ugyanazokkal a képekkel. Mondom ezt pont én, aki a sorban eléggé elől járok a feltöltött képeknél... Vagy már nem is? :lol:

Gratula az új topikodhoz is! Láttam, minket hoztál fel sok esetben példának, bár nem hiszem, hogy mindenkinek az a jó, ami nekünk is... Kinek a pap, kinek a papné. Na, hát nekem a pap :shock: :lol: .

És akkor, mert aktuális: :110:
Puszi nektek: Gabesz

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 nov. 14, 10:35 
Amaryl írta:
Tudja valaki közületek Balance telefonszámát?? ha igen,kérném priviben!

Szia Katy!

Esetleg segítségűl : IDRE Honlap Tagnévsor!!! (Zóni Levente)

Hozzászólás 2008 nov. 14, 10:35 
Hihi,én hallok komoly hangokat,de olyan hangerővel,hogy a skypon át még a főkukori is elájult tőle! :11: Asszem inkább rikkancsnak adom! :22:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 nov. 14, 9:40 
doromboló írta:
Harmadszor tettem ki a kisrigókat és bizonbizon komoly hangokat véltem kihallani !....

Végre valami jó hír! Március óta csak nyavalyogtál. :57:

Nálam viszont valami lehet, hogy nem stimmel. :? A fele valami katasztrófa, a másik részétől meg nem vagyok elájulva. Dec. elején ellátogatnák hozzád ha lehet, belefülelhetnél a verebeim nótájába, oszt kielemezhetnénk a dó'gokat. Persze csak ha tudsz rám néhány órát szakítani. :roll:
Olyan nagyon nem vagyok még kétségbeesve, van még idő dec. végéig, de tavaly ilyenkor már komolyabb hangokat hallottam. :?

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 261  Következő