Sziasztok!
Én nem igazán látok Kis Vuk kérdésében semmi kivetnivalót. Rávilágított arra hogy ebben a topicban a tenyésztők többsége szakmailag nemhogy nincs toppon hanem a béka feneke alatt van. Megjelenik valaki aki esetleg ért is a madarakhoz annak gyorsan beírjuk hogy nincs itt keresnivalód. Aki itt nem nyalja ezeknek a "mestertenyésztőknek" a hátsóját, rávilágít az elkövetett hibákra arra azonnal beírja valaki hogy vagdalkozik. Érdekesnek találom hogy van aki fikázhat nyugodtan idősebb tapasztalt madarászokat olyanokat is akiktől tanult dolgokat, nincsenek regisztrálva a fórumra de őket lehet bántani nyilvánosan és olyankor nem jelenik meg a ckuzmos. Esetleg az idre tagoknak lehet itt csak gusztustalankodni? Azért mert valaki nem idre tag egy nyilvános fórumon ugyanazok a jogok kell hogy megillessék mint a tagokat!
Szia Simabura!
Idéznélek : "Ez immár a harmadik felhasználónév amivel bejelentkezel, és vizsgáztatni szeretnéd az itt békésen fórumozókat. Tudom, hogy értesz ehhez, de lehetne éppen építő jelleggel hozzászólni az itteni diskurzushoz, nem másokat bántva, "fusztrált tanárbácsi" módjára."
Mutass légyszíves itt ebben a topicban egy olyan értelmes szakmai jellegű hozzászólást amihez építő jelleggel hozzá lehet szólni. Ha találnál is szakmai hozzászólást biztos nem a híres mellüket döngető tenyésztőktől származna még akkor sem ha esetleg az egyikük írta be. (mobiltelefonos egyeztetés egy tapasztalt tenyésztővel) Aki kiállít egy olyan kollekciót amelyikből szombatra 3 madár tele fossa a kalitkát és össze vissza kenik magukat nyálkás sárga ürülékkel annak a szakmai hozzászólása nem is érdekel. Aki pedig nem tudja magát írásban kifejezni és értelmetlen mondatokat ír annak az írásaiból nem derül ki semmi.
Nem mertek hozzászólni a beteglábú mozaikhoz sem vagy azért mert tudták hogy melyikük adta el vagy azért mert nem tudták hogy melyikük adhatta el.
Ckuzmos!
Én például azt sem tartom etikusnak hogy a feleséged próbált írásban védeni Hegedűs Zsoltival szemben akit kitiltottál mert olyan dolgokat kérdezett az Eszteró Lajostól és tőled amiket itt nem illik.
" csak egy ilyen "vaktából" beírt kérdést senki sem fog összekötni semmivel"
Mindenki tudta akinek szólt a kérdés hogy miről van szó.
A hozzászólásaidból már leszürtem hogy szeretsz mellébeszélni lásd a Zsoltinak írt válaszaidat. Egyszer nem adtatok a kérdéseire egy korekt egyenes választ hanem mindig a szavaiba próbáltatok belekötni. Tudom és sajnálom hogy a fórumozok többsége ugyanígy viselkedik egy kínos szítuációban.
[/b]Ez a topic nem a színkanáriról szól hanem arról hogyan nyaljunk a "mestertenyésztőknek" és ők hogyan nyalnak egymásnak tisztelet a kivételnek.[b]
Mivel sejtem hogy valószínűleg ez lesz az utolsó hozzászólásom mert kitiltanak még Keegannek üzenném hogy jól nézd meg kit veszel a védelmedbe mert esetleg nyersz egy nagyobb, szebb serleget és téged fognak fikázni.
Üdv : Hermann Ottó
Próbáltam finom lenni és nőies.