Na ja

. Doromboló, helyettem is megválaszoltad a kérdést.
Igen ez egy "terminus technicus" az állattenyésztésben.
Örülök hogy sikerült olyan honlapot összehoznom, amit elég összeszedettnek és hasznosnak találsz, Gabesz, remélem más is így lesz vele.
A forrásokról: az anyagot több mint egy évnyi folyamatos gyűjtögetéssel szedtem össze, különböző fórumokról, sokszor úgy, hogy nekültem a topik elejének és végigolvastam, és közben "jegyzeteltem" és eszemben sem volt hogy ebből valamikor lap lesz - ha így állok neki, akkor tuti lennének forrásmegjelölések / szakasz. Komolyan mondom, halvány lila segédfogalmam sincs, ki mit írt belőle!

(Ezért is írtam mindjárt a kezdőlapon amit írtam, berakva többek közt az IDRE linkjét is.)
A dolgot bonyolítja, hogy több emberke hasonló jellegű de egymást kiegészítő infóit összefésültem, tehát lehet, hogy esetenként mondatról mondatra zárójelezhetném a szerzőket, de erre már nem bírok vállalkozni. Nekem
anyagi hasznom nincs belőle, csupán szeretem volna, ha a gépemen felgyűlt anyag azon részeihez, amiket könyvekben talán meg sem találni, mások is hozzáférnek a kanáritenyésztés és -tartás nagyobb sikere és dicsősége érdekében; anélkül, hogy hetekig honlapok fórumainak több ezer hozzászólásos topikjaiban kelljen kutakodniuk! (Csak kivonat van a honlapon, a teljes anyag több mint 50 oldal, több fájlban....)
Mindazonáltal most megkérnék mindenkit, akit zavar, hogy az anyagát feltettem és a magáéra ismer, és szeretné, ha név szerint megjelölném vagy eltüntetném a dolgot a dokumentumokból, az sikítson, én nem fogok tiltakozni, hanem a kérésnek megfelelően járok el!

Elnézést, ha valakinek esetleg az érdekeibe gázoltam, nem állt szándékomban, csak a segítségadás.
(Azért ez mekkora reklám a lapomnak....

...most mindenki nekiül és végigolvassa!!!

)
Csóközön: Almamag