doromboló írta:
...Mondom, hogy elsősorban necónak köszönd meg, ...
Megköszönte már itt is, máshol is, szóban is....!!!...nem k'öll itt éveken k'örösztűl hálálkodni...
Kynyoo írta:
Neco!
...Ma még csak az osztrák világbajnokig jutottam el de töretlen a lelkesedés ne aggódj!
Ja de mondjuk a világbajnokság nem mérvadó mert nem a DM ugye az az "anyacég" de informálódok nyugi!
Ez a rész vitte fel bennem a pumpát.....
Ha valakivel nem folyamatosan "csetelek" a címsorban egy "sziát" vagy egy "barátomat" oda szoktam biggyeszteni a név mellé-elé ha nem idézek előtte, vagy meg sem szólítom, egyértelmű kinek írok. A többiből meg nekem az jön le, hogy én itt mostanáig átb@..tam mindenkit, és most itt a gép előtt parázok hogy kiderül a nagy titok amit féltve őrzök a páncélban....
... mindezt akkor, mikor el akartam venni az élét a dumának, és a fiókák feletti örömének tulajdonítottam azt.
Amúgy egy normális, rendes srácnak ö'smertem meg Kinyót, lehet hogy csak én értelmeztem félre az egészet, már bánom is hogy belefolytam...
De tényleg hagyjuk már ezt...!...lassan olyanok leszünk mint a Nagy Magyar Átlagmadarászat...
Mindenki azzal etet-itat-kezel amivel akar, az eredmények meg vagy igazolják a rafinériáit, vagy nem...
------------------------------------------------------------
Canary1 czimbora, holnap hívlak! Valahogy elintézzük azt az albertirsai utat! A végén még nem fog elfogyni a lilahagymás zsíroskenyér....