Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 13:00 
doromboló írta:
Oké a Kuzmi legyen de tényleg mondja már valaki hogy igazából ki is írta kinek ?....Megőrülök, ha valami nem jut eszembe !?... :lol:

Naki? Hát ki írhat ilyet??? :lol: :lol: :lol:
Királymatyesz írta:
Köszönöm a segítséget ckuzmos. Ez a név mit takar? cukormókus v mi?

Marcsika, látom már, alámszerkesztetted, pont mikor beírtam a kérdést. Gratula a picikhez! A gyűrűzést picit később is meg lehet ejteni, bár az kicsit durvább :shock: , nem ilyen finomlelkeknek való, mint münk vogymuk :shock: :lol: . És gratula a kupához is, de mond már meg, hogy mire kaptad, mert nem lehet kiolvasni a feliratozást, hiába van okulárém... Fürjekre? És Nyúlon :wink: ? Az egy nagyon széééép hely! Ösmerem!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 12:39 
Lahos !
Ha van ilen kúszólábú madár a fészekben akkor tegyél be mindkét oldalról egy egy műtojglit, hogy alatta maradjon a láb a madárnak...! Szóval támasszad ki, hogy ne legyen hely oldalra kimenni !....
Oké a Kuzmi legyen de tényleg mondja már valaki hogy igazából ki is írta kinek ?....Megőrülök, ha valami nem jut eszembe !?... :lol:
Gabesz !...Tegyél fel olyan képet, hogy csak szemüveg van rajtad !.... :shock:

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 12:33 
Raina, köszi a fordítást, hamarosan felrakom az egyesület honlapjára.

Hmm, épp' most akartam feldobni a témát, de látom, másnál is gondok vannak :( Nálam minden normálisan indul, tojó megfúrja a fészket, hímet beteszem hozzá, pároznak, jönnek a tojások, a negyediknél visszarakom őket, hímet elveszem, tojó végigüli szépen a két hetet, aztán nem kel semmi :( Eddig 5 fészekaljból kelt, pedig több mint tízet ültek végig. Ha valamelyikből kel madár, akkor az összes tojás kikel. Tehát vagy csak szemes, vagy csak üres tojások vannak. Van olyan, hogy egy tojónál, ugyanazzal a hímmel az első költés szépen kikel, másodszorra meg semmi. A fészekaljak több mint 50%-a üres....

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 12:17 
doromboló írta:
Hiányzik ez a csúnya Gabesz ! Most éppen szekuzik vagy csak szimplán hülyít !....Nem értitek mi ?...Én se !!!!!!!!!!....

Na most aztán felcsapom a szemügém! :twisted: Eztán nefélj, met olyan szigorú, de olyan leszek!!! Hogy csak na! :shock: :lol:
Kölcsönadom a kukucsim, ha kéred :wink: . Pont ott alattad írkáltam...

Marcsika, mizújs? Fiókák?

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 12:13 
doromboló írta:
Szerintem a cukormókus a DUJUOR-nak volt a régi neve !?... :roll:
Dujuor l'mour !.....Ez kötelező szlogen itt a tikudvarban !... :shock:
Hiányzik ez a csúnya Gabesz ! Most éppen szekuzik vagy csak szimplán hülyít !....Nem értitek mi ?...Én se !!!!!!!!!!....De hülyének sem jó lenni.... :twisted:

:D :D :D

Kizárt, hogy valaha cukormókus lettem volna. Szakközepes koromban voltam Herceg, amíg fel nem világosítottam az öreg, és látáskárosult fizikatanáromat, hogy lány vagyok. Meghökkent, és közölte: Nem baj, a herceget már úgy megszokta (a mély hangom, és az akkori fiús kinézetem lehetett a ludas....nem úgy mint ma.).

De ahogy olvasom Küzmi nem ellenkezett a Cukormókus ellen. Így Raina által kéretik Cukormókussá ütni. Jelképesen persze, mert akkor ki reparálja meg a fórumot nekünk?

Aztán majd jöhetnek a rangok is. Szőr Cukormókus, vagy régiesen: Czuczkormokush...

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 11:43 
Sziasztok !

Nálunk is zajlik az élet .....eredmények :

14 tojóból 1 hím lett, az átvétel óta szédeleg, mintha fejbe verték volna ( freskó várandós)

2 tojó Pataki Viktor tulajdona... az egyik 1 tojást tojt, de nem üli, már egy hete rá se néz...a másik meg csak ugrál, mint a bakkecske...fészket ugyan meg sem nézi, nemhogy megfúrná...

6 kottlott el - összesen 26 tojáson,
jól kotlanak alig lehet a fészekről lezavarni őket...

1 -nél üresek voltak a tojások,(4) az újra megült most van újra két tojása..

1- nél 4 tojásból 2 kelt ki 2 üres volt... a két fióka lábai oldalra kinyúlnak( csipőficamos, vagy mi a fene van velük) Vasárnapig nem javúl freskó jelőltek...

1-nél 4 tojásból 1 kelt ki 2 befulladt, 1 tojás üres volt... azt az egyet szépen neveli szombaton gyűrű érett lesz...

1-nél 4 tojásból 3 kikelt 1 üres volt az a három tegnap lett gyűrűzve..

2 tojó 4- 4 tojáson űl... most 7-ik napos a kotlásuk... mindben van élő embrió...

5 tojó meg még nem akar lamúrozni....pedig nyomom nekik a viagrát...

eddig elhullás nem volt sem a pároknál, sem a kikelt fiókáknál.....

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 11:05 
SZIASZTOK :!: NAGYON SZÉPEN KŐSZŐNŐM A NÉVNAPI KŐSZŐNTŐT :17: Tegnap beszéltűnk DOROMBOLÓVAL a tenyésztési problémákrol-LE VAGYOK DŐBBENVE-Nálam is olyasmik tőrténnek amire nem tudok magyarázatot adni PL:a tojó kőltés előtt othaggya a fészket , a tojók rosszul etetne :!: De ne csodálkozzunk mivel a TÉLBŐL eggyből a NYÁRBA ugrottun-amit az emberek is nehezen viselnek el :roll: Szertintem a madarak is ŐSSZEZAVARODTAK és innen ered a sok-sok probléma :!: ŰDV. MINDENKINEK........TIBI

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 10:32 
Szerintem a cukormókus a DUJUOR-nak volt a régi neve !?... :roll:
Dujuor l'mour !.....Ez kötelező szlogen itt a tikudvarban !... :shock:
Hiányzik ez a csúnya Gabesz ! Most éppen szekuzik vagy csak szimplán hülyít !....Nem értitek mi ?...Én se !!!!!!!!!!....De hülyének sem jó lenni.... :twisted:

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 10:26 
neco írta:
Ma'holnap leválasztom az első rigókat.... Hááát nem vagyok elájulva az eddigi eredményemtől. :? Üres, nem kotlik, kettő még le sem tojt, nem kel ki csak 1-2.......sz'al amilyen szépen indult..... :roll: ?!? a baj az, hogy június elejétől nem lesz időm tökölni már velük, be kell fejeznem addigra a leválasztást is, ki kell akkor már b@...nom mindet a röpdébe.

Te Neco, nem túl sokat nézegeted??? :07: :65:
Azééé... nem féltelek én téged :lol: , júniusig annyi fiókád lesz, hogy decemberben sorra vered a társaságot! :wink:

Isten éltesse a Tiborokat! :D

A négy fiókám nagyon szépen felcseperedett! Már önállóan eszegetnek, de azért kuncsorognak még a mamától rendesen. Az a kényelmesebb :lol: . Másik három tojóm is várandós! Gizi 4 tojáson, Ilus 3 tojáson kotlik, nemsokára kelniük kell a fiaknak, Icám a napokban ül meg és Gerti is újból randizik Illéssel :wink: . Tán-tán csak elkel még pár gyűrűm...

Puszi nektek: Gabesz

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 9:57 
Most látom, hogy Tibor nap volt tegnap!!! Legalább is itt Magyarhonban....Palicson a fene sem tudja mikor?!

A JÓ'ISTEN ÉLTESSE SOKÁ A MI ROLLER KANÁRI BÍRÁNKAT (meg az összes többi Tibort, élükön Bird barátommal a színes szomszédban :wink: ) NEVE'NAPJA ALKALMÁB'ÚL!

:08: :06:

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 8:43 
Sziasztok,

hát azt hiszem a cukormukusnak már nem kell segíteni :)

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 6:23 
Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, kelnek a fiókák és fogynak a gyűrűk. A magam részéről eddig 7 fiókát gyűrűztem meg. további kelések a hét végén várhatók.

Sajnos több tojóm csak ül a fészken bőszen, tojás meg sehol. Nyilván felkészítési hiba.

Kedves Raina! Kedves Nagygabe!

Rajna gyakorlatilag németre fordította a rolleres honlap lényegi részét. Ki más tudná e mondatokat németebbül megfogalmazni, mint egy született német!? A fordítást ugyan én vállaltam be de anyanyelvről idegen nyelvre sokkal nehezebb, mint fordítva! Köszönjük Raina!

A következő monori börze május 10.-én lesz . Szinte kizárt, hogy ott roller kanárit lehet majd venni, de lehet hogy néhányan majd mégis kínálnak! Vigyázat!

jó tenyésztést mindenkinek!

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 6:16 
raina írta:
.... Kérdés: olvastam, hogy van olyan, hogy Monori börze. Ez havonta van? Mikor? Lehet ott kanárit is kapni? Fiút? Aki énekel? :roll:És - ugye - ki lehet vinni Ausztriába nehézség nélkül?Nem olyan macerával mint a kutyát?Jó lenne, ha énekelne itt valaki... :oops:

Szia Raina! Először is kösz' a fordítást! Danke schön! Május 10.-én lesz a következő börzdéj' Monoron. De ha jó, megbízható füttyöst akarsz, (a hangosabbjából, tehát nem roller!) gyere ki Pilisvörösvárra. Itt a szomszédba a Dzsozi haveromnál van két tucatnyi ritka jó füttyös rigó, nézünk nála egyet. :wink: Telefon számom az avatarban.

:40:
------------------------------------------------------------------------
Ma'holnap leválasztom az első rigókat.... Hááát nem vagyok elájulva az eddigi eredményemtől. :? Üres, nem kotlik, kettő még le sem tojt, nem kel ki csak 1-2.......sz'al amilyen szépen indult..... :roll: ?!? a baj az, hogy június elejétől nem lesz időm tökölni már velük, be kell fejeznem addigra a leválasztást is, ki kell akkor már b@...nom mindet a röpdébe.
Majd kifaggatom Marcsit, milyen vitaminnal nyomjam őket, hogy addigra összejöjjön néhány kollekciónyi kölök! :wink:

--------------------------------------------------------------------------

Most látom itt a Feri felettem..... Szeva Feriiiii!!! :08:

....de ahogy olvasom nem csak én szívok, hanem Ő is....... :?

http://rollercanary.hupont.hu/

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2009 ápr. 15, 6:30-kor.

Hozzászólás 2009 ápr. 15, 0:11 
Sok tojás van! némelyik záp,némelyik talán ......fióka volt 2,de anyájuk beépítette őket a fészekbe,és mire észrevettem már késő volt! úgy hogy gyönyörködöm addig is a rizsákban,ők legalább felnőttek mind a hatan!Ha nem lennének,úgyis azt hinném,hogy ennyire hülye vagyok! :24:

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 22:48 
Mi van nálad husom ??.... :shock: .. Galambon kívül ?...

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 21:18 
Nos! úgy gondoltam,ha röpködhetnek itt holmi cukormókusok,akkor kedvenc örvöskémet is ide hozhatom! :lol: -ha már rollerokkal nem henceghetek per.pill.
Minden nap megjelenik,karnyújtásnyira tőlem megeszi a búzát,iszik egy jót a tóból,és hussss,elrepül!

Kép

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 21:10 
nix pü! túl hamar szétverted szegény gépet! Fordulj a cukormókushoz, hátha gyógyítja! :22: Kérdés: olvastam, hogy van olyan, hogy Monori börze. Ez havonta van? Mikor? Lehet ott kanárit is kapni? Fiút? Aki énekel? :roll:És - ugye - ki lehet vinni Ausztriába nehézség nélkül?Nem olyan macerával mint a kutyát?Jó lenne, ha énekelne itt valaki... :oops:

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 20:47 
Írtam pü-t !.... :38: Te hóember mentő !....

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 20:44 
:23: :33: :23: :33: :23: :33: :23: :33: :23: :33:
:25:

Hozzászólás 2009 ápr. 14, 18:24 
nahát! Ezt még nem is tudtam!!! Pedig azt gondoltam, hogy ismerem a családomat :29:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 149  Következő