raina írta:
.... Kérdés: olvastam, hogy van olyan, hogy Monori börze. Ez havonta van? Mikor? Lehet ott kanárit is kapni? Fiút? Aki énekel?

És - ugye - ki lehet vinni Ausztriába nehézség nélkül?Nem olyan macerával mint a kutyát?Jó lenne, ha énekelne itt valaki...

Szia Raina! Először is kösz' a fordítást! Danke schön! Május 10.-én lesz a következő börzdéj' Monoron. De ha jó, megbízható füttyöst akarsz, (a hangosabbjából, tehát nem roller!) gyere ki Pilisvörösvárra. Itt a szomszédba a Dzsozi haveromnál van két tucatnyi ritka jó füttyös rigó, nézünk nála egyet.

Telefon számom az avatarban.
------------------------------------------------------------------------
Ma'holnap leválasztom az első rigókat.... Hááát nem vagyok elájulva az eddigi eredményemtől.

Üres, nem kotlik, kettő még le sem tojt, nem kel ki csak 1-2.......sz'al amilyen szépen indult.....

?!? a baj az, hogy június elejétől nem lesz időm tökölni már velük, be kell fejeznem addigra a leválasztást is, ki kell akkor már b@...nom mindet a röpdébe.
Majd kifaggatom Marcsit, milyen vitaminnal nyomjam őket, hogy addigra összejöjjön néhány kollekciónyi kölök!
--------------------------------------------------------------------------
Most látom itt a Feri felettem..... Szeva Feriiiii!!!
....de ahogy olvasom nem csak én szívok, hanem Ő is.......