Halihali, sziasztok reolleresek!
Moncsi, Doromboló csak azért írta, merthogy naaagyon szépek a fiataljaid!

Az a sapis és a fehér meg különösen!
Az enyéim közül egy van, amelyik hangicsál még mindig, remélem, szép kis dalos cseperedik belőle, másik kettő is nagyon aranyos szép sárga kismadár. Kiváló tojó és odaadó, nagyon ügyes hím ivadékai

. A másik 4 fióka pedig... Hűűűű, gyerekek! Mint egy-egy galambfióka, akkorák! (El sem tudom képzelni, ha ezt a tojót a néhai Alfommal raktam volna össze, mekkora sasfiak keltek volna

) A mama nagyon jó szülőnek bizonyult és nagytestű "tyúkocska" maga is. A trubadúrokat majd cipőkanállal kell a füttykalitba préselnem

.
Aradi Gabi, aranyosak a madárkáid, de annak a lompos négylábú jómadárnak nem tetszik a nézése, hallod-e!

Ugyanilyen fészkeket használtam én is, hanem mit tettél alul? Egyik tojóm amellett, hogy csodaszépen szinte szabályszerűen megszőtte a fészkét, ugyanolyan gondoskodással el is ásta a tojásait! Úgyhogy kénytelen voltam egy anyagot bevarrni a fészek aljába. Ez pdig amit nálad látok, ez szépen a fészek formáját követi. Hunn vetted?
Lehet, hogy nálatok már tombol a nyár, itt még csak most bontakozik ki a szép tavasz! A tegnap pattantak levélbe és bimbóba az almafáink, és ha így tartja magát az idő, virágillattól szédített lesz a hosszú hétvégénk

. Kellemes pihenést, kirándulásra alkalmas időt mindenkinek!
Puszi nektek: Gabesz