Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 máj. 4, 15:08 
Gabesz írta:

Először is, míg elfelejteném, köszönöm én is Matyinak a köszöntést :D és gratulálok neki a "személyes teljesítményéért" :lol: , igazán nagy dolog! Van valami titkos recept? :wink:

...addig-addig dicséritek a Matyeszt, hogy irigyek leszünk Dorombival, mi is lefogyunk, és nem csak ének-verseny lesz decemberben szegeden, hanem férfiszépség-verseny is! :57:

Dorombi barátom! A'Jóisten éltessen még nagyon sokáig!
...és nem csak azé', mer' azt'ata koronát elnyerni akarjuk Tőled valamikor, és nem örökölni! :wink: :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 máj. 4, 14:13 
Halihali, sziasztok, rolleresek!

Először is, míg elfelejteném, köszönöm én is Matyinak a köszöntést :D és gratulálok neki a "személyes teljesítményéért" :lol: , igazán nagy dolog! Van valami titkos recept? :wink:

Aztán kedves Megüt a Guta, igazán megnevettettél :lol: ! És ahogyan az unokádat köszöntötted, az sem volt mindennapi... hihi... Szóval tegnap még mondhattad neki, hogy Mars az ágyba! de ma már nem... Hát ez jó! :lol: Őt is Isten éltesse! És gratula a fehérkékhez!

És akkor dobpergés... :83:
Kedves Doromboló!
Ez a szép májusi nap alkalmából köszöntelek sok szeretettel!
Erőben, egészségben és főként vígkedélyben érd meg születésnapod még számos napját!
Isten éltessen! :D

Kép

No, újság nálam semmise. Csürkék nőnek, a java. Mert minek menni kellett az el is ment. Úgyhogy 6 rendes fiókával számolok. több hogy lesz-e?... Hát, a fennvaló tudja. Egy tojóm van, a Gizi, akinek még egy fészekalj lesz engedélyezve vagy kikönyörögve, aztán bezár a bazár!

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2009 máj. 4, 11:34 
megüt a guta írta:
...keltek hófehér rollerkéim is ám,bebeeeee!!! :06:

Kedve Megüt A Guta! :wink:
Szívből gratulálunk! :D

...a viccet félretéve drága Katy, remélem idén valamel'ik versenyen találkozunk vélük?! :roll:

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 máj. 4, 0:18 
Amaryl, ment levél a rozman :@: index címedre

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 máj. 4, 0:17 
Hála Isten végre valami ! ...De hogy lett neked fehér rollered ?... :shock:

Hozzászólás 2009 máj. 3, 23:53 
Naszóval megüt a guta! Nem vagyok otthon,így nem tudok belépni,mert az otthoni gépembe be van égetve a jelszó,itt meg nincs és kívülről nem tudom! :11:
Nem is lenne gond,de van 1 privim,és azt sem tudom elolvasni! Küzmikém,ha olvasod aggódó soraimat,küldd már el a jelszavamat az emilkémre,ha nem okoz gondot!
Mathiásznak kösz az üdvözlést!
Aggódó anyátok Amaryl :13:

jaaa csak hogy Titeket is ütögessen a guta,keltek hófehér rollerkéim is ám,bebeeeee!!! :06:

Hozzászólás 2009 máj. 3, 20:31 
Kedves Dromboló!!!

Az év végi Roller Olimpián, szeretnék újból találkozni veletek. Ha madaram nem is lesz de szeretnék meglepetést okozni nektek, akik már találkoztatok velem. Már nem vagyok NAGY csak nagyocska. -15 kg /2hónap!
De örömet szerezni a legjobb dolog a világon.
Mindenkinek Csók, és Forró ölelés.

Hozzászólás 2009 máj. 3, 16:05 
Azt nem szeretnéd, hogy egy nagy is boldoggá tegyen ?... :lol:
Itt van pl. nálunk a Mathiasz ! ...Ő elég nagy !... :wink:

IDRE tag
Valódi név: Herceg Mónika

Hozzászólás 2009 máj. 3, 12:46 
Kedves Mátyás!
Köszönöm a jókívánságot!

Ma reggelre kaptam a 4. tojómtól is anyáknapi ajándékot, a két sikertelen kotlás után most 2 szép kölyök nyújtogatja a nyakát a fészekben! Percre pontosan keltek. Még egy tojás van alatta, úgy láttam, hogy talán az is fias, de majd kiderül. A két kicsi is boldoggá tett!

Sziasztok és szép napot mindenkinek!

Hozzászólás 2009 máj. 3, 12:33 
Minden Tyúkocskának kívánon tyúkanyónap alkalmából, hogy szeretetben, megbecsülésben és a gyermekeiből, unokáiból áradó tiszteletben töltse napjait.

IDRE tag

Hozzászólás 2009 máj. 2, 21:03 
doromboló írta:
Te Moncsi ! Mi az istennel eteted ezeket a kicsiket !??....Hát ezek már ki vannak színesedve !?... :shock: ..Beszarás !:::

Szia Doromboló!
Van egy titkos fegyverem, még a néhai NDK-ból! :wink: :lol:
Viccet félretéve, tudod hogy szól a mondás: Gazda szeme hizlalja a jószágot. Na nálam nem lehet panasz, nézegetem őket eleget! :D

Neco! Majd jó nagy kalitot gyártatok! Bár nem tudom mit szólna a bíró dobhártyája a hangokhoz, amik ebből a jómadárból törnek elő! :lol:

Szépen indul nálam a második kör, nem lehet egy rossz szavam sem. A hármasikrek anyukája ugyan kicsit sztrájkol még, de az egyke mamájának ma lett meg a 3. tojása, és a kései tojónak meg a 4.
A 4. tojómnál vasárnap, hétfőn várható a kelés, remélem most az ifjabb hímmel lesz kölyök is, nála az első két kotlás üres tojásokat hozott. Most a hímcserében nagyon bízom, olyan gondosan ülte végig most is az idejét, már megérdemelné a gyermekáldást! :D
Pusszancs Nektek!

Hozzászólás 2009 máj. 2, 19:14 
Sziasztok!
Nalam is van egy tojo ameiknek mar 5-odik tojasa is ures es oszevisza toja a tojasokat az egyiket az etetobe a masikat a feszek ala es a himnek masik tojoval vanak fiokai it mi tortenik?

Hozzászólás 2009 máj. 2, 14:41 
Sziasztok!

Úgy látszik, az idén nem lesznek kanári csemeték nálam :cry:
A 3éves sárga roller hímem kapott egy tavalyi kelésű fehér roller tojót, a szintén 2éves bronz hímem pedig egy szintén tavalyi kelésű bronz tojót. (mindkét hímnek voltak korábban fiókái). A fehér tojónak az utolsó fészekaljat engedem az idén (3.), A bronz az első fészekaljon van túl, DE MINDENHOL CSAK ÜRES TOJÁSOK VANNAK... van párzás, a tojásokon ülnek, lesem lehet őket zavarni és mégis üresek a tojások..... A fehér esetleg később érne? És a bronz is túl fiatal lenne, majd jövőre jó lesz?
Tavaly tök sok kicsi kelt (más tojóktól) most meg csend... :(
Van valakinek ötlete?

Köszönöm

Hozzászólás 2009 máj. 1, 21:52 
Sziasztok!
Koszonom...ma az anyuka mar megint nekikezdet tojt egy tojast ugyhogy el kelene valaszam a kicsiket de meg nem esznek onaloan.
Gabesz Nagybanyan vetem a feszket az anyagot en vartam bele,en is meg venek csak most nincsen utam ara

Hozzászólás 2009 máj. 1, 20:35 
Moncsi írta:

Kép

Hááát ezt meg hogy fogod bepaszírozni a füttykalitba.....?!? :shock: :roll: :lol:

Szépek, gratula néked is meg Aradi Gabinak is! :D

Nálam meg egyik 4 éves tojóm rekordot döntött. Eddig minden évben elsőre 4-5 fiókot hozott, attól függően hány tojása volt, (mindig mind kikelt) másodjára meg hármat. Az első négy már le van választva tőle, de mára négy bújt ki nála. Nem mellesleg fióka még nem nyúvadt ki alatta soha... :01: megin'csak nem mellesleg Dorombi 21-es gyűrűszámú 2007-es champion hímje volt idén a párja.

Ha annyi időm lesz a felkészítésre, amennyi most nincs nagyon ne legyél nyugodt Bélám! :wink:
:97:

:57: :72:

Hozzászólás 2009 máj. 1, 19:33 
Te Moncsi ! Mi az istennel eteted ezeket a kicsiket !??....Hát ezek már ki vannak színesedve !?... :shock: ..Beszarás !:::

IDRE tag

Hozzászólás 2009 máj. 1, 11:45 
Szia Gabesz!
Akkor ezt jól "megettem"! :lol:
Nálunk már valóban szép zöld minden, a cseresznyefán már ott figyelnek a kis zöld szemek! Nőszirom és viola illata száll a levegőben. Ragyogó napsütéssel és 27 fokkal köszöntött be a május.

Aradi Gabi! Nagyon szépek nálad is a kölykök, bár a párom a legelső képen lévő "jómadárra" szavazott! :twisted:
Na akkor én is megmutatom a család legújabb szerzeményét, ö a legnagyobb kölyök a háznál:

Kép
9 hónapos és imádja hallgatni a madárcsicsergést az ajtó elött ácsorogva!
Oda jár pihizni.:D

Szép napot!

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 máj. 1, 10:19 
Halihali, sziasztok reolleresek!

Moncsi, Doromboló csak azért írta, merthogy naaagyon szépek a fiataljaid! :D Az a sapis és a fehér meg különösen!

Az enyéim közül egy van, amelyik hangicsál még mindig, remélem, szép kis dalos cseperedik belőle, másik kettő is nagyon aranyos szép sárga kismadár. Kiváló tojó és odaadó, nagyon ügyes hím ivadékai :wink: . A másik 4 fióka pedig... Hűűűű, gyerekek! Mint egy-egy galambfióka, akkorák! (El sem tudom képzelni, ha ezt a tojót a néhai Alfommal raktam volna össze, mekkora sasfiak keltek volna :lol: ) A mama nagyon jó szülőnek bizonyult és nagytestű "tyúkocska" maga is. A trubadúrokat majd cipőkanállal kell a füttykalitba préselnem :lol: 8) .

Aradi Gabi, aranyosak a madárkáid, de annak a lompos négylábú jómadárnak nem tetszik a nézése, hallod-e! :lol: Ugyanilyen fészkeket használtam én is, hanem mit tettél alul? Egyik tojóm amellett, hogy csodaszépen szinte szabályszerűen megszőtte a fészkét, ugyanolyan gondoskodással el is ásta a tojásait! Úgyhogy kénytelen voltam egy anyagot bevarrni a fészek aljába. Ez pdig amit nálad látok, ez szépen a fészek formáját követi. Hunn vetted?

Lehet, hogy nálatok már tombol a nyár, itt még csak most bontakozik ki a szép tavasz! A tegnap pattantak levélbe és bimbóba az almafáink, és ha így tartja magát az idő, virágillattól szédített lesz a hosszú hétvégénk :D . Kellemes pihenést, kirándulásra alkalmas időt mindenkinek!

Puszi nektek: Gabesz

IDRE tag

Hozzászólás 2009 máj. 1, 8:24 
doromboló írta:
Moncsi ! Ne kamuzz ! Ezek nem idei fiatalok ! Te !... :twisted:

Dorombi! Ezt miért is gondolod? :o
Ezek bizony az első kölykök! A két fehér és az a sárga, amelyiknek csak a tarkóján van folt, ők az öreg, fehér hölgy kicsikéi (39-40/05), a kis "pepis" a (1710-020/06-os) sárga hölgyé. Apuka mindkét esetben a tavalyi hím (830-103/08 ) !
Vedd fel a szemügédet, André jól látja, hogy lila gyűrűjük van! 8)
Pusszancs! És kellemes hétvégét mindenkinek!

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 30, 22:02 
Doromboló!
A Moncsi madarai lábán lila szinű a gyürű!!! :shock:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 149  Következő