Doromboló ksözönöm a jókivánságaidat, örülök, hogy megemlítetted, hogy Te is fent vagy az iwiw-en, ezért rögtön rástartoltam... Tudod még csak én is most szedegetem össze az ösmerősöket, innen-onnan a régebbi időkből is, és örülök, ha rátalálok valakire...
Kedves Mona nagyon aranyos kis hangja van a madaradnak, engem a rigóra emlékeztet kicsit. Ezek szerint a csapperok hangja sem egyforma, ahány, annyi féle... Igaz az enyémek is különbözők mind a hárman.
A kingedéssel kapcsolatban már Doromboló adott neked jó tanácsokat, próbálkozz csak vele nyugodtan, nem olyan vadak, mint a papik először (én szerintem), okosabbak és körültekintőbbek, óvatosak. Persze azért jobb vigyázni! Meg ha már van egy régebbi, aki oktatja, vezeti az újoncot, akkor is más a helyzet. Először talán egyesével engedd kis őket, ne együtt és akkor a másik visszahívja. Olyan kis okosak ám, megismerik a lakhelyüket és főleg a kajára bemennek majd...
Persze amíg még gyakorlatlanok, valóban nem sokat tudnak repülni és hamar leszállnak (esnek ) a földre, ott könnyű megfogni őket.
Sok sikert és örömet bennük.
Egyébként nekem is van fent a VIDEA-n is felvétel róluk, de mostanában nálam meg az nem működik, ezért kellett váltanom...
Mindenkinek szép estét és jó pihenést, pussziii:Margó