Krissz írta:
Szia Scy.
A madár feje szerintem azért nem színesedik mert a betegsége lelassítja.De a milbetond spray erre tuti jó,csak nehéz beszerezni azt.
Nem tudom hol kaphatta el a gouldod ezt a betegséget,de tőlem biztosan egészségesen vitted el mert itthon minden rendben van azóta is.
Talán a monori börzén szedte össze a madárka,mert oda már minden madarat kivisznek még a beteg,féllábú madarakat is.
Az ivermectin kúrát ne hagyd abba hátha használ az is.
A madár feje szerintem azért nem színesedik mert a betegsége lelassítja.De a milbetond spray erre tuti jó,csak nehéz beszerezni azt.
Nem tudom hol kaphatta el a gouldod ezt a betegséget,de tőlem biztosan egészségesen vitted el mert itthon minden rendben van azóta is.
Talán a monori börzén szedte össze a madárka,mert oda már minden madarat kivisznek még a beteg,féllábú madarakat is.
Az ivermectin kúrát ne hagyd abba hátha használ az is.
Szia Krissz
Nekem is ez volt az első gondolatom......
Tegnap tűnt fel, hogy már mind a két madár lelkesen fütyörészik, gondolom ez azért jó jel

A Milbetond-ot nem ajánlották.. azt mondták az ivermectin jobb. Na most légy okos

Egyébként imádom őket, csak ne lenne beteg szegény

Az meg tényleg dühítő, hogy kiviszik a beteg madarakat is, de hogy féllábút

Na mindegy, hát kezelgetem tovább, ha még néhány alkalom után sem javul, akkor megpróbálom beszerzeni a spayt....
Köszi.