Nos akkor most kedvem szottyant írni kicsit!Azt hiszem kezd a stratégiám kibontakoznii.Ha jól emlékszem tavaly írtam,hogy kigondoltam 1 " tenyésztési tervet" magamnak,/húúúú ez borzasztó nagyképűen hangzik,de nem érdekel!)))))/ Viszont ez 3 éves terv,még a jövő év rámegy!!!!Na de majd 2010*ben meghalljátok ám.
Szóval,van pár extraszépen dalolászó kis füttyösöm,de 1 hím az szenzációsan fütyül.Viszont kizárt dolog,hogy be tudjam iskolázni,azzal ugyebár naponta kellene foglalkoznom,ehhez képest heti 3 napot vagyok itthon,akkor meg van más dolgom...jaaaa és az idén gyürűzve sem lettek,pont emiatt! ez érdekel a legkevésbé,mert mindegyiről tudom,hogy melyik szülőktől van, azért a kisokosomban vezettem szigorúan,
/így könnyű,a 3 szem tojómtól lettek,na ezt próbálná meg dorombi vagy neco)))))/
szóval ez a hím lesz a jövő évi versenyállományom megalapozója!Mert idén még nem tudok menni,de jövőre már sokkal jobban rá fogok érni.
Fiúk,mos komolyan: időben szólok,ehhez a hímhez keresek olyan tojót,amelyiknek a tesója az idei versenyen a legszuperebbet hozza!!!!!! Ezévi tojó kellene!!!!l ja és főleg ne legyenek rokonságban,a madarammal,semmilyen ágon!!!még távolról sem,na de ezt majd akkor tudjuk csak megnézni....Ha ez összejön,akkor jövőre trónkövetelő leszek!
Ne mondjátok hogy nem szólok időben: Reszkessssetek!