Gabesz írta:
.... Nem lehet, hogy azért ugrabugrálnak szinte 8 percig össze-vissza ezek a csibék, mert nincs háttérhatás?
De! Ezért jó, ha megszoknak egy matt fekete hátteret a felkészítés alatt. Ha a versenyen is ilyen, megszokott előtt szerepelhetnek nyugodtabbak a madarak..... mer'há a matt fekete ugye mindenhol matt fekete.
Ha így pattognak a rigók, nagyon sokat hallatják a hívóhangjukat, speciel ezen a felvételen ez a legzavaróbb.... de'há nem is azért tettem fel id(r)e őket mert olyan szuper ez a felvétel (bár ezek a madarak szerintem jók!), hanem azért, mert ez is roller...

...oszt', gyógyulj meg Galambom mielébb!
Amaryl írta:
Meghallgattam a videót,és kedvem szottyant holnaptól füttykalitba nyomorítani 4 kis fiúkámat,és csak úgy,magánszorgalomból és versenyen kívül,tréningezni őket! /persze ahogy időm engedi,mert még lesznek kieső napok,szóval minden nap nem lesz módomban ezt elkövetni. Így lesz azért értelme????...
Há'má ho'nne lenne értelme?!?
Ez a legszebb időszaka a rollerezésnek, van 4 fiatal hímed, vannak füttykalitjaid, nagy butaság lenne kihagyni!
A bekalitozást követően 10 nappal tégy a kalitok közé válaszlapot. Rá 10 napra kezd el takarni vagy árnyékolni őket egy ronggyal a már ezerszer leírtak szerint szépen fokozatosan. A meghallgatások előtt kcsivel szintén takarás, és mehet a koncert mindennap.
Olyan helyre tedd őket ahol nem éri a kalitokat közvetlen fény, így ha elmész otthonról néhány napig akkor nem takarod őket, oszt jó'ccakát.
Ha gondolod még a versenyre is leviheti őket valamel'ikünk?!? (...talán még Véled együtt is ...