Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 11, 16:52 
Elég ha nem írsz ! Gyerekek, holnaptól mindenki feketébe !.... :88:

Hozzászólás 2009 dec. 11, 11:52 
SZIA ROBI :!: Én voltam egyedűl SZERBIÁBOL birálni :lol: Sajnos a Szerbiai roller tenyésztők KEMÉNY DIÓK még az én számomra is,de IGÉREM nektek hogy ezentul minden SZABADKAI kiálitás alkalmával megrendezzűk a ROLLERVERSENYT IS :!: Az Eszéki kolégák BOLDOGAN adták tudatomra, hogy fogtok menni,és ŐRŐMEST várnak benneteket-ÉRDEMES elmenni :!: ŰDV. ...TIBI

Valódi név: Tomek Róbert

Hozzászólás 2009 dec. 11, 9:55 
Szia TIBI

Rajtad kivül birált még valaki a SOF -ból ??
Na és a Szerbiai Rollerek hol vannaka környező országokhoz viszonyitva, nem kell szerénykedni :D
üdv ROBY

psz. a Márlóval megyünk szombaton Eszékre .....érdemes ????

Hozzászólás 2009 dec. 11, 9:45 
Szia Tibi !...Itt istörtént azért egy s más !...:)
Örülök,hogy sikerült terjeszkedned meg annak is,hogy ilyen módon van összehasonlítási alapod és rajtad keresztül nekünk is !...Ez mindenképpen eredmény számunkra akik újra az alapokról indultunk nem is olyan régen és már lényeges előnyre tettünk szert, már ami a madaraink minőségét jelenti... :)

Hozzászólás 2009 dec. 11, 9:25 
SZIASZTOK :!: Megérkeztem Horvátországbol,megvolt a verseny :!: Rővid beszámolót tartok-40darab Roller volt amiből 8-kollekció+8d.r.b. egyéni.........AZ eső helyezett kol.354...2-hely.339.....3-hely-333-pont..........Egyénileg....1-88.....2-86.......3-85-pont..Véleményem a versenyről-jelen pillantba győngébbek mint Magyarország,de majd Január 4-én tőbbet tudok mondani :lol: Eggy Zágrábi uriember nálam tette le a vizsgát aki az OSZTRÁK mesterektől tanult,megigérte hogy kőzre fog velűnk műkődni.........MINDENKIT SZERETETTEL ŰDVŐZLŐK......TIBI

Hozzászólás 2009 dec. 11, 0:10 
Köszönjük kedves Aurelian mester !....

Hozzászólás 2009 dec. 10, 20:22 
http://www.dailymotion.com/video/xbfzjw ... anari-2009
HARZER ROLLER 2009 CISNADIOARA

Hozzászólás 2009 dec. 10, 19:59 
Na ! Ez már igazi fejlődés Endrú !...Ha lejöttök fél óra alatt meg fogod tanulni egy életre a futamokat mert nem ördöngősség ! Ha teljesen bot füled van akkor is ! Van egy öreg Gheling hímem amelyik olyan dimenzióban és annyira láthatóan adja le a hangváltozatokat, hogy befogott füllel is látod mi az !...Jövő héten - hétfő, kedd - kivételével mindennap jó !...Gyertek a necóval és ha nem terhes nagyon lehozhatnátok a Nagygabét is vagy ha nem ér rá, akkor a kóterjaimat tőle ?!...
Az a baj Küzmi, hogy a Marcsi nem tudta elolvasni a válaszomat mert csak du. 4 - ig van gép előtt a munkahelyén ... Pedig neki azért azt el kellene olvasnia !...Ha már azt az ocsmány beírást megtette...Legalább neki küldjed el ha megkérhetnélek !...

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 dec. 10, 19:21 
Látom kisöpörtétek a tyúkudvart :lol: :lol: :lol:

Most ment el tőlem a Neco.Madarásztunk egy kicsit.
Írnék szakmait is de nem tudok mert nem értek még hozzá annyira,hogy be merjek számolni a madaraim minőségéről.Az azért biztató,hogy amiről azt gondoltam,hogy Qva jó madár az szerinte is az.

Hozzászólás 2009 dec. 10, 18:35 
ckuzmos írta:

:08:

Minden kívánságom így teljesüljön...

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 dec. 10, 18:31 
:23:

Kommentár nélkül!

:110:

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2009 dec. 9, 20:25 
Halihó!

Tisztelettel jelentem azon kollégáknak, akik nálam rendelték meg a gyűrűket, hogy szombaton veszem kézbe a sorozatokat. A szegedi versenyre viszem, majd ott elszámolunk.

jó készülődést!

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 dec. 9, 20:09 
doromboló írta:
...az a lényeg, hogy mi is szeretettel köszöntjük...Nálam is főleg Gehling madarak vannak és másoknál is vannak tőlem ezek leszármazottai...További szép napot kívánunk és jó tenyésztést !
Gut hohl !... :08:

Iti uram bun venit cu drag!
Si la mine sunt mai ales canari din linia Gehling, si la ceilalti colegi sunt urmasi (n-am gasit cuvant mai potrivit G.) ai acestora.
Mult succes!
si... (ultima urare nu trebuie sa-ti traduc :wink: G.)

Hozzászólás 2009 dec. 9, 18:42 
Ennek ellenére mintha mégis az ő kollekcióját rakta volna ki a társa akit ugye gondolunk hogy kicsoda...De mindegy az a lényeg, hogy mi is szeretettel köszöntjük...Nálam is főleg Gehling madarak vannak és másoknál is vannak tőlem ezek leszármazottai...További szépnapot kívánunk és jó tenyésztést !
Gut hohl !... :08:
Légyszi tantónéni fordíjjjá!... :shock:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 dec. 9, 16:30 
Nnnna, aszongya... Nemcsak te, Doromboló, de szépmagam is jó nagyot néztem :shock: . Mü eltévesztettük az embört... S Neco te is :lol: . Na, de csuda-e? Annyien vótak ott 8) .

Szovel, előszöris: ez az Aurelian nem az a kolléga, kinek a madarait hallgattuk és kivel oly lelkesen ráztatok kezet :shock: . Avvalaki más :lol: . Másodszor meg persze, hogy övé a champion madár! Node inkább lefordítom, mit ide nektek írt...

aurelian craiova írta:
BUNA ZIUA DOMNILOR CRESCATORI.
SUNT ROMAN,NU STIU UNGURESTE,SI IUBESC CANARII DIN RASA ROLLER.
CRESC ACEASTA RASA DE CANARI DE 9 ANI.EU AM 38 ANI.ANUL ACESTA ,IN LUNA NOEMBRIE S-A ORGANIZAT LA CISNADIOARA-SIBIU, CAMPIONATUL NATIONAL DE ROLLERI. A FOST PRIMA MEA PARTICIPARE.SI AM OBTINUT TITLUL DE CANAR CAMPION NATIONAL-2009.VA INFORMEZ CA EU CRESC CANARI ROLLER DIN LINIA CRESCATORULUI GERMAN GEHLING .MA BUCUR CA AM PLACEREA SA DISCUTAM DESPRE PASIUNEA NOASTRA COMUNA CANARUL ROLLER.SPER INTR-O COLABORARE FRUMOASA.
VA DORESC MULT SUCCES LA CONCURS.

Jó napot, tenyésztő urak! (Amarayl, Marcsika, bocs.-megj. G)
Román vagyok, nem tudok magyarul, de szeretem a roller kanárit.
9 éves korom óta tenyésztem ezt a fajta kanárit. 38 éves vagyok. Ez év novemberében volt Kisdisznódon a Romániai Nemzeti Roller Kanári Énekverseny melyen most először vettem részt ahol elnyertem a 2009-es év Romániai Champion Kanári címet. A német Gehling vérvonalról (vagy ból? G.) tenyésztem a madaraim. Nagyon örülök, hogy beszélhetünk, megoszthatjuk dolgainkat közös szenvedélyünkről, a roller kanáriról. Remélem, gyümölcsöző kapcsolatot tudunk kialakítani!
Sok sikert kívánok a közelgő verseny alkalmával!

AURELIAN.

Amit még az "ügy" tisztázásaként üzent, hogy betegség miatt attól a magas, szemüveges úrtól-(emlékeztek?, tisztára mint Lajos :D ) küldte el a madarait... Tehát ő személyesen nem volt ott a versenyen. De ha jól emlékszem, Neco, Doromboló, ő is kapott tőletek díjat, ugyi?

Aurelian, ti-am tradus prezentarea si am clarificat confuzia.
Aici, putin mai jos ai primit de la ckuzmos-"atotputernicul" forumului- o urare de bun venit! Si mie imi pare bine! :D

Hozzászólás 2009 dec. 9, 16:02 
Gabrielaaaa !!!..... :75:

Hozzászólás 2009 dec. 9, 15:14 
BUNA ZIUA DOMNILOR CRESCATORI.
SUNT ROMAN,NU STIU UNGURESTE,SI IUBESC CANARII DIN RASA ROLLER.
CRESC ACEASTA RASA DE CANARI DE 9 ANI.EU AM 38 ANI.ANUL ACESTA ,IN LUNA NOEMBRIE S-A ORGANIZAT LA CISNADIOARA-SIBIU, CAMPIONATUL NATIONAL DE ROLLERI. A FOST PRIMA MEA PARTICIPARE.SI AM OBTINUT TITLUL DE CANAR CAMPION NATIONAL-2009.VA INFORMEZ CA EU CRESC CANARI ROLLER DIN LINIA CRESCATORULUI GERMAN GEHLING .MA BUCUR CA AM PLACEREA SA DISCUTAM DESPRE PASIUNEA NOASTRA COMUNA CANARUL ROLLER.SPER INTR-O COLABORARE FRUMOASA.
VA DORESC MULT SUCCES LA CONCURS.

AURELIAN.

Hozzászólás 2009 dec. 9, 14:54 
Hali fijjjug.jányok!! Hát ha valaki elviszi a gyűrűtlen rigóimat,és vigyáz rájuk még a szeme világánál is jobban,akkor versenyen kívüli meghallgatásra odaadom,csak mert rettentő kíváncsi vagyok én is,hogy netán én vagyok-e elfogult velük,vagy téééllleg szenzációsak???? :05:
A bajom csak annyi,hogy akkor össze kell eszkábálnom még valami kis szállító alkalmasságot is,amibe belefér a 4 füttykalit......na ez nem lesz egyszerű,grrrr...... Mennék én is,de ollllan szegény vagyok! :24: egymást érik az ünneplések,nem győzöm ajándékokkal! holnapután a kishercegnő lesz 1 éves,aztán jön ugyi a Karácsony....jan-ban Kolos lesz 3 éves,naszóval ne tudjátok meg.......Hálistennek 4 unoka,csődbe visz az ajándék vásárlás,és hitelt nem akarok rá felvenni, :61: de padlón vagyok!Nem baj,csak egészség legyen,majd kigazdálkodom, most viszont egyéb más is begyűrűzött.Sajnos a szegedi kiruccanás már nem fér bele,ez van!

Hozzászólás 2009 dec. 9, 13:01 
Aurelian mester kiválló madarakat hozott a versenyre !...Sajnos,hogy 2 madara nem szólalt meg a premieren ezért a "futottak még" kategóriába esett...
Elképzelni nem tudom mi történhetett a madarakkal, mert a kihozataluk után nem sokkal simán énekelt mindkét madár !...Nem igazán értem az egyébként nagyon szimpatikus és kiválló fülü Német bírót, hogy miért nem tudta megénekeltetni őket !?...Igaz nem feladata de azért egy ilyen kollekció csak kivácsivá tehette volna, na meg egy ilyen kiválló tenyésztő hadd kapja meg magasszintű munkájának valódi eredményét !...
Köszöntöm az összes Román rollerest élükön a legkiválóbbikat, Ilian Kidu elnök urat !...

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2009 dec. 9, 11:11 
Sziasztok,

bizony figyelnek és olvasnak is ám titeket Romániából!
Ezúton üdvözlöm Constantint a fórumunkon :wink:
(Mondjuk azt nem tudom értik e mit hordtok itt össze vissza ... :)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 149  Következő