Nnnna, aszongya... Nemcsak te, Doromboló, de szépmagam is jó nagyot néztem

. Mü eltévesztettük az embört... S Neco te is

. Na, de csuda-e? Annyien vótak ott

.
Szovel, előszöris: ez az Aurelian nem az a kolléga, kinek a madarait hallgattuk és kivel oly lelkesen ráztatok kezet

. Avvalaki más

. Másodszor meg persze, hogy övé a champion madár! Node inkább lefordítom, mit ide nektek írt...
aurelian craiova írta:
BUNA ZIUA DOMNILOR CRESCATORI.
SUNT ROMAN,NU STIU UNGURESTE,SI IUBESC CANARII DIN RASA ROLLER.
CRESC ACEASTA RASA DE CANARI DE 9 ANI.EU AM 38 ANI.ANUL ACESTA ,IN LUNA NOEMBRIE S-A ORGANIZAT LA CISNADIOARA-SIBIU, CAMPIONATUL NATIONAL DE ROLLERI. A FOST PRIMA MEA PARTICIPARE.SI AM OBTINUT TITLUL DE CANAR CAMPION NATIONAL-2009.VA INFORMEZ CA EU CRESC CANARI ROLLER DIN LINIA CRESCATORULUI GERMAN GEHLING .MA BUCUR CA AM PLACEREA SA DISCUTAM DESPRE PASIUNEA NOASTRA COMUNA CANARUL ROLLER.SPER INTR-O COLABORARE FRUMOASA.
VA DORESC MULT SUCCES LA CONCURS.
Jó napot, tenyésztő urak! (Amarayl, Marcsika, bocs.-megj. G)
Román vagyok, nem tudok magyarul, de szeretem a roller kanárit.
9 éves korom óta tenyésztem ezt a fajta kanárit. 38 éves vagyok. Ez év novemberében volt Kisdisznódon a Romániai Nemzeti Roller Kanári Énekverseny melyen most először vettem részt ahol elnyertem a 2009-es év Romániai Champion Kanári címet. A német Gehling vérvonalról (vagy ból? G.) tenyésztem a madaraim. Nagyon örülök, hogy beszélhetünk, megoszthatjuk dolgainkat közös szenvedélyünkről, a roller kanáriról. Remélem, gyümölcsöző kapcsolatot tudunk kialakítani!
Sok sikert kívánok a közelgő verseny alkalmával!
AURELIAN.
Amit még az "ügy" tisztázásaként üzent, hogy betegség miatt attól a magas, szemüveges úrtól-(emlékeztek?, tisztára mint Lajos

) küldte el a madarait... Tehát ő személyesen nem volt ott a versenyen. De ha jól emlékszem, Neco, Doromboló, ő is kapott tőletek díjat, ugyi?
Aurelian, ti-am tradus prezentarea si am clarificat confuzia.
Aici, putin mai jos ai primit de la ckuzmos-"atotputernicul" forumului- o urare de bun venit! Si mie imi pare bine!