Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 149  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 jan. 12, 16:18 
doromboló írta:
Perzs hogy volt ! Bőgtem mint állat mert az qrva bikája hun lement a hegyrű, hun meg fel !...Én meg az összes 116 kilómmal le s fel !.. :?
Már harmadjára mutatták a nyomok,hogy most megen felfelé kéne mennyi és akkor aszontam,hogy híjnnnye az a megb.szott kaporszakállú lábközepit annak a magasságos madonnának !...Ott rohadjon meg az összes még lábon járó vadkolbász rászokom a töltöttkáposztára !... :lol:

:D Selejtbika, vagy mifene, ilyenkor csak az lehet..nem? Most megy a válogatás a gyenge, meg az öreg megy a bográcsba... :)

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 12, 16:12 
Perzs hogy volt ! Bőgtem mint állat mert az qrva bikája hun lement a hegyrű, hun meg fel !...Én meg az összes 116 kilómmal le s fel !.. :?
Már harmadjára mutatták a nyomok,hogy most megen felfelé kéne mennyi és akkor aszontam,hogy híjnnnye az a megb.szott kaporszakállú lábközepit annak a magasságos madonnának !...Ott rohadjon meg az összes még lábon járó vadkolbász rászokom a töltöttkáposztára !... :lol:

Hozzászólás 2010 jan. 12, 15:59 
doromboló írta:
Norbi !
Még valami...Azért nem adunk előző évi madarat sem a verseny előtt mert lehet,hogy pont a champion madár szüleit adnánk el és akkor meg csak rágnánk a kefét !...Szóval minden komoly helyen csak verseny után van kiadó roller !...Akkor már viheted a championt is de a szüleit NEM !. :lol: ...

Értem én :D , na akkor a mostani champion madár szülei kellenek!!! :D :D :D , NEM, tényleg értem...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 jan. 12, 15:56 
királymátyás írta:
... Ehhez minden képességem megvan.

:lol: , Matyiiiiii... te meg hunn a csuádba vagy mindig, mikor szükség van rád? Dinnyézni még korán van, vagy nem? Neco elment alunni, Doromboló meg esment egy istenverte bika után kujtorog valahol a Bakonyban, André... hát róla ne is beszéljünk, mert valahol a taraját igazgatja :lol: , csak akkor jön elő nagy peckesen, ha a horgász kupái felől kérdezzük... :wink: Szóval kell a kokas a kerítésre. Aszontad, ehhez minden képességed megvan. No, hát gyakrabban tessék bekukorékolni idre. Ja bocs, van egy Laci tarajosunk is és egész ügyes, mert a szomszédos tyúkólat is figyeli 8) .
Norbi, mi van Gabesszal? Csaknem mondod, hogy zárlatot okoztam? :shock: Najó, ehhez nekem is van képességem :lol: , de má nehogy aszond, hogy betiltottam a hangicsálást! Na, merthogy tetszettforma a hanghordozás :wink:

Közben míg itt pötyögök lazításképpen egy hossssszú sulisnap után, azon skubizok, hogy mit csináljak ezzel a beindult tojómmal... Ha hagyom neki, 3 hét múlva már fiókái lehetnek, oszt szépen novemberre bőőő 9-10 hónaposak lesznek... Ha meg nem hagyom, akkor elpotyogtat egy rend üres tojit. De az nem akkora baj. Asszem, várok még kicsit. A többi még szép nyugiban van, a hímek is danolásznak de nem olyan nagy hévvel... Sőt, sokkal visszafogottabbak, mint novemberben voltak. Ugye ez így normális?

Neco, mi az a slojzi??? :shock: Ja bocs... psssszt alszik :roll:
Ne te, Doromboló is megkerült. Akkor itt a váltás 8) , na? Volt kapás? Izé, bőgés...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2010 jan. 12, 16:00-kor.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 jan. 12, 15:41 
Norbi !
Még valami...Azért nem adunk előző évi madarat sem a verseny előtt mert lehet,hogy pont a champion madár szüleit adnánk el és akkor meg csak rágnánk a kefét !...Szóval minden komoly helyen csak verseny után van kiadó roller !...Akkor már viheted a championt is de a szüleit NEM !. :lol: ...

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:52 
feketemarcsi írta:
2 volt rá még csak alkalmas, de az egyik az ütős, jövő héten el is viszik, a többit elszúrtam egy kicsit, nagyon vissza lettek fogva, majd jövőre ügyesebb leszek...

Egyébként ha akartam volna sem jött volna össze, mert nagyon beteg voltam, még most sem vagyok igazán jól, de muszáj dolgoznom, évzárás, évnyitás, egy rakás bevallás. De jövőre valahogy összehozom, valakinek eljuttatok mondjuk Pestre egy kollekciót és megkérem, hogy vigye el. :wink:

Albertirsán lesz a következő "dalverseny" még az idén! :)

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:40 
feketemarcsi írta:
Hát Laci, nálam már 3 bestia ül és mástól is hallottam már, hogy útban vannak a kölkök, szerintem engedd össze őket...

Szia Marcsi!

Igen, már muszály leszek összetenni, bár még nem voltak felkészítve igazán a hímek. Akkor nálad már beindultak.. Kár, hogy nem küldtél le Szegedre 1-2 hímet kihallgatásra! :)

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:32 
neco írta:
Szeva' Laci!
Hidegre má' ne tedd őket semmiképpen. A "nagyződ" szerintem még nem lehet aktív, inkább egy másikkal próbálkozz, ami már régebben van a melegbe.
De'há ki is próbálhatod. Dobd be a párzós tojóhoz, oszt ha megugorja, akkor minden oké. Ha nem, akkor értelemszerűen csere.

E'gen , én is így okoskodtam, a "nagyződ"-nek még kell 1-2 hét. Az André egyik híme már rástartolt tegnap este a tojó cincogására! Majd ma este beteszem, hátha ő is a slojzinak... :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Skrachlaci 2010 jan. 12, 13:36-kor.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:27 
Szeva' Laci!
Hidegre má' ne tedd őket semmiképpen. A "nagyződ" szerintem még nem lehet aktív, inkább egy másikkal próbálkozz, ami már régebben van a melegbe.
De'há ki is próbálhatod. Dobd be a párzós tojóhoz, oszt ha megugorja, akkor minden oké. Ha nem, akkor értelemszerűen csere.

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:20 
Szeva Matyesz! :lol:
királymátyás írta:
Ha nem viselkedtek, vissza térek, és szét off-ollak benneteket.
illetve, mérhetetlen mennyiségű helyes írási hibával az őrületbe kergetlek benneteket. Sőt, bárgyú, buta, kérdésekkel zaklatlak benneteket, ha nem tudtok felnőtt módjára viselkedni. Ehhez minden képességem meg van.

...há'lehet, hogy szükség lesz erre, hogy karanténban maradjon a marhaság. :wink:

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:20 
Szia neco!

50 kölökre vetted fel a szocpolt... :D
Itt duruzsol a hátam mögött a "nagyződ" hímed, meg a Kynyoo tarka híme..nagyon szépen összehangolnak..mindíg arra ébredek, hogy alszok, ahogy hallgatom őket... :D
Már az egyik tojó nem bír magával nagyon szerelmes! Kénytelen leszek 1 bakot tenni hozzá! Bár még igen korai, de nem merem levinni a hidegre, mer ott most 3-4 C-nál nincs több, itt meg 23 fok van..Na meg úgy lefagy, hogy nézhetem mikor indul újra.

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:14 
Mindent értek!!!!!! :D :D :D

Hozzászólás 2010 jan. 12, 13:10 
pnorbi18 írta:
Mi van ilyenkor a madaraitokkal?

Ugrálnak a kalitokba, néha meg nótáznak. :wink:
pnorbi18 írta:
Ki mennyi madárral képzeli el a 2010-es tenyészetet, mennyi fiókára számít, érdekes lenne összevetni, hogy mit sikerült ebből megvalósítani, persze, ha ez nem számít üzleti titoknak :? 8) ?!

50 kölköt tervezek, ennyire vettem fel a szocpol't. :wink: Hogy mennyi lesz...?!? ...azt'ata Jóisten se tudja...?!?

pnorbi18 írta:
Ja, igen és volt még egy kérdés méééé csak a verseny után lehet jó minőségű rollert venni, vagy ez nem is igaz!?

Idézet a "bibliából"...:"A versenyre való felkészítés azon a megfigyelésen alapul - ezt tudományos kísérletek is alátámasztják-, hogy a kanári madarak hímjei közvetlenül az ivarérettség elérése előtt énekelnek a legszebben, legváltozatosabban. Ekkor már a hangképző szervek kifejlődtek, az ivarszervek azonban nem. (Ez vonatkozik minden kanári fajtára, de jelentősége ennek csak az énekre tenyésztett fajtáknál van!) Ez az időszak 8-9 hónapos korra tehető, és ez az oka annak, hogy a madarak csak életük első évében szerepelnek versenyeken. "
Tehát lehet bármikor igazán jó rollert venni, de a hangjuk megítéléséhez, az említett okok miatt ez a legoptimálisabb időszak.

pnorbi18 írta:
Még egy iszonyat szakmai kérdés bakkkkker Neco te mikor alszol?

Amikor van rá időm. Soxor, keveset. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2010 jan. 12, 13:14-kor.

Hozzászólás 2010 jan. 12, 12:59 
feketemarcsi írta:
Nahát! Látom én nem is kellek ahhoz, hogy balhé legyen. :lol:

Hát Néked o'sztán nem sok kell a boldogsághoz.... :shock:

Hozzászólás 2010 jan. 12, 12:10 
Uraim, kedves, drága, kollégák!
Én nem ezt kívántam az idei évre.
A 2010-es év sikerességének lehetősségét szemelőt tartva.
Mindenki nézzen magába.

Ha nem viselkedtek, vissza térek, és szét off-ollak benneteket.
illetve, mérhetetlen mennyiségű helyes írási hibával az őrületbe kergetlek benneteket. Sőt, bárgyú, buta, kérdésekkel zaklatlak benneteket, ha nem tudtok felnőtt módjára viselkedni. Ehhez minden képességem meg van.

A kamionos köszöntés: JÓ GURIGÁT! DE nekünk: Szép kongva gördülőt!

UFF! én beszéltem.

Hozzászólás 2010 jan. 12, 11:15 
Sziasztok!
Gabesz kotkotkotkot remélem, feloldja számomra a zárlatot :D :D . Tehát a nagy feszülésben engem tényleg érdekel a következő:
Mi van ilyenkor a madaraitokkal?
Ki mennyi madárral képzeli el a 2010-es tenyészetet, mennyi fiókára számít, érdekes lenne összevetni, hogy mit sikerült ebből megvalósítani, persze, ha ez nem számít üzleti titoknak :? 8) ?!
Ja, igen és volt még egy kérdés méééé csak a verseny után lehet jó minőségű rollert venni, vagy ez nem is igaz!?
Béla még egy kósza próbálkozást tettem pü elküldésére :evil: !
Még egy iszonyat szakmai kérdés bakkkkker Neco te mikor alszol?

Hozzászólás 2010 jan. 12, 4:16 
Oszt egy kis szakma...

Deutsche Meister siegerlist: http://www.dkb-online.de/files/siegerges.pdf
Innen is gratulálok minden helyezettnek!

Hozzászólás 2010 jan. 12, 4:04 
Kinyó, írtam egy litániát, de inkább nem küldtem el...

De arra megkérlek, írd má' le mi a f..z bajod van...? ....de konkrétan, ne rébuszokba! :shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2010 jan. 12, 4:26-kor.

Hozzászólás 2010 jan. 12, 0:08 
neco írta:
....szóval ebbe a H-MNK-s d'ógokba azért "teljesjogúan" azok szóljanak bele, akik végignyűglődtek legalább egy szezont versenytől-versenyig, a tenyészmadarak utáni többszáz kilométeres utazástól, a beiskolázott rigókra való hetekig tartó ráfüttyülésen k'örösztül :wink: , a versenyen való részvételig.

Sajnos az én anyagi helyzetem nem teszi lehetővé hogy az ország másik felében napokig versenyezzek. De majd még lehet hogy fogok... csak nem most. :wink:
Végülis akkor itt is úgy van hogy akinek van pénze virítani az szóljon akinek meg nincs annyi, az fizessen tagdíjat és kuss...
Tudom nem erre gondolsz, de az idézőjel nem sokat segít max kíbúvót nyújt egy újabb magyarázatra...

Hozzászólás 2010 jan. 12, 0:02 
Valaki fel tudná dobni az egyesület alapszabályát?

köszi...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 149  Következő