Sziasztok!
Rég nem írtam, gondoltam most beszámolok!
Nos, az induló 7db gerlémből immáron 11 van, amiből 5 nálam kelt, nincs egy éves még! A 7 madaramból egy párt sikerült kialakítanom, tőlük van az 5 utód. 2 hímemet elcseréltem egy tenyésztővel egy elvileg tojó madárra október körül, de ő még nem produkált semmit, kiváncsian várom a tavaszt! Minden esetre a fiú elfogadta, akivel összeraktam!
Az 5 fiatalomat illetően szerintem 3 lány biztosan, de lehet hogy van egy negyedik is! Mire alapozom?
Az első három madárkát leválasztottam annak idején egy kalitba, ahol ma már hat db tojás van... Így gondolom, hogy mindhárman lányok! Az első tojás tegnap előtt, a második tegnap reggel lett meg, viszont mostanra már 6 db van! Alóluk rendszeresen marok szám dobálom ki a tojásokat, de most már tudom, hogy mért! Eddig azt hittem csak kettő lány közülük!
A 4. akire gyanakszom, ő még testvérével együtt a szüleinél lakik

Viszont a két fiatal közül az egyiket kicsit megkopasztotta az apa... Szerintem ő a fiú és rivalizálnak... Emiatt gondolom, hogy a másik leányzó... Ja, és itt is van tojás, amin ülnek a szülők!
Röviden ennyi a történetem!
Ha valakit érdekel gerle Nagykanizsán, vagy Nagykanizsa-Pápa vonalon, az keressen nyugodtan! Komoly bajban vagyok elhelyezés ügyben...
Zsolt